Keukenloods.nl - Inbouwapparatuur en keuken specialist

Vaatwassers

Vaatwassers

De afwas is een klusje dat voor de meeste gezinsleden geen hobby zal zijn. Het neemt daarnaast ook veel tijd in beslag. Een vaatwasser neemt je de handmatige afwas uit handen. Maar voor welk model kies je? Heb je ruimte genoeg in de keuken? Dan kun je hier een grote vrijstaande vaatwasser plaatsen. Maar vaak worden vaatwasmachines ook onder een aanrechtblad geplaatst. In dit geval is de onderbouw vaatwasser het ideale model. Wil je de het apparaat juist niet in het zicht hebben? Kies dan voor de volledig geïntegreerde vaatwasmachine. De voorzijde wordt dan geheel bedekt door een keukenfront, zodat deze naadloos aansluit op de rest van het keukeninterieur. Wil je meer advies over vaatwassers? Bel dan gerust met onze klantenservice op 0226-355340.


Meer informatie
Volledig geintegreerde vaatwasser

Volledig geintegreerde vaatwasser

iVrijstaande vaatwasser

Vrijstaande vaatwasser

iOnderbouw vaatwasser

Onderbouw vaatwasser


Vaatwasser met paneel

Vaatwasser met paneel

Compacte vaatwasser

Compacte vaatwasser

Lade vaatwasser

Lade vaatwasser


KeuzehulpAdvies of hulp nodig?

Twijfel je nog over je keuze? Wil je graag extra advies en informatie? Bekijk dan onze keuzegids voor alles wat je moet weten bij het aanschaffen van jouw nieuwe keukenapparatuur.

Ga naar de keuzegids
info
Meer weten over: Vaatwassers - Inbouw vaatwasser


Vaatwasser Technologie

We hebben de belangrijkste vaatwasser technologieën voor je uitgelicht. Heb je verder vragen over een product feature? Laat het ons weten via WhatsApp, e-mail, chat of telefoon.