Keukenloods.nl - Inbouwapparatuur en keuken specialist

Profiteer nu nog van de prijzen van 2019! OP=OP

Op zoek naar keukeninspiratie?

Op zoek naar keukeninspiratie?

Veel meer dan voorheen is de keuken een centrale plek in het huis. Niet alleen wordt er eten (voor)bereid, vaak is hier ook de eethoek opgesteld. Naast de maaltijden, besteden we ook graag meer vrije tijd in de omgeving van de keuken. Ze worden daarom ook steeds mooier, uitgebreider en gezelliger. Vaak wordt gekozen voor een open keuken, zodat hij echt onderdeel is van de rest van de verdieping. Bijvoorbeeld als verlengstuk van de woonkamer. Het is daarom erg belangrijk dat je jouw keuken zo gezellig mogelijk inricht. Om je hierbij op weg te helpen, zijn er een aantal onderwerpen belangrijk. Deze lichten we hieronder toe.

Bekijk onze keukens

Hoe deel je een keuken ergonomisch in?

Soms sta je uren in je keuken te kokkerelen. Het  is daarom erg belangrijk dat jouw werkblad de juiste hoogte heeft. Je wilt immers geen last van je rug krijgen. Veel keukens hebben een standaard afmeting. Maar wellicht is dit juist te hoog of te laag voor je. Als je een keuken uitkiest, is het slim om even voor het werkblad van een showroomkeuken te gaan staan. Dan merk je vaak al meteen of het werkblad de juiste hoogte heeft. Vind je het nog steeds lastig welke hoogte ergonomisch het meest correct is? Vraag dan om advies van een van onze keukenadviseurs

Meer informatie
Hoe deel je een keuken ergonomisch in?

Tips voor extra opbergruimte in je keuken

Je ontkomt er niet aan; te weinig opbergruimte in je keuken. Je blijft alles goed ordenen, maar toch zou je wel wat meer keukenkastjes willen hebben. Om extra ruimte te creëren, kun je natuurlijk een extra keukenkasten plaatsen, of je kunt verschillende potjes en mandjes bovenop de kasten en op het aanrecht plaatsen. Maar zo oogt je keuken wel sneller rommelig en vol. Als je op ‘meer informatie’ drukt, vind je een aantal handige tips en tricks om meer ruimte te creëren, zonder dat jouw keuken vol of rommelig wordt.  

Assortiment keukenkasten Meer informatie
Tips voor extra opbergruimte in je keuken

Hoe deel je een kleine keuken in?

Als je een kleine keuken nodig hebt, hoef je niet bang te zijn dat er weinig opties zijn. Met de juiste kleuren en materialen kun je met een kleine keuken echt een hoop. Wel is de rechte keukenopstelling en parrallel keukenopstelling het meest geschikt voor een kleine keuken. Zorg ook voor niet te veel keukenapparaten en kies geen donkere kleuren. Door donkere kleuren oogt een ruimte juist smaller

Assortiment kleine keukens Meer informatie
Hoe deel je een kleine keuken in?

Keuken ideeën

Misschien heb je geen idee welke keuken je wilt en welke past in jouw woning. Het is daarom belangrijk dat je je daar eerst in verdiept. De meeste keukeninspiratie vind je op social media kanalen en natuurlijk onze website bij keukens. Wil je liever een aantal mooie keukens in het echt bewonderen? Bezoek dan een van onze showrooms! Daar kun je ook gelijk al jouw vragen stellen aan onze keukenadviseurs.

Assortiment keukens Meer informatie
Keuken ideeën

Keuken ontwerpen

Wil jij het liefst een eigen unieke keuken? Dan is jouw eigen keuken ontwerpen een perfecte optie. Bij Keukenloods.nl is dat mogelijk! Wij hebben namelijk een handige gratis 3D-online-keukenplanner. Met dit online programma ontwerp je zelf jouw droomkeuken. Voordat je dit uitvoert, is het wel belangrijk om eerst helemaal zeker te weten hoe jouw keuken eruit komt te zien. Zorg daarom ervoor dat je eerst genoeg keukeninspiratie hebt opgedaan en jouw droomkeuken al deels op papier heb gezet voor je begint met de online-keukenplanner.

Ontwerp jouw droomkeuken

Keuken ontwerpen

Heb jij al genoeg keukeninspiratie?

We kunnen het ons goed voorstellen dat het kiezen van een keuken niet altijd even makkelijk is. Daarom hebben we je zoveel mogelijk informatie hierover gegeven. Twijfel je nog of heb je andere vragen? Bel dan gerust naar 0226-355340 of maak meteen een afspraak in een van onze showrooms.

Maak direct een afspraak

Gerald

Bereikbaar voor al je vragen

Heb je een vraag? Wij willen je graag helpen!
Kies een van de onderstaande mogelijkheden om contact op te nemen met een van onze specialisten.
Wil je langskomen in een van onze filialen? Dat kan! Bekijk hier waar onze winkels zijn gevestigd.