• +3
  • Ross
  • Joep
  • Barry
  • Janneke
  • Ruud
  • Jaleel
  • Juan

AEG Contact

Postbus 120
2400 AC
Alphen aan den Rijn

Ontdek AEG

Ontdek de perfecte balans tussen stijl en functionaliteit met AEG keukenapparatuur. AEG onderscheidt zich door een combinatie van geavanceerde technologie, innovatief design en toonaangevende prestaties. Van geavanceerde inbouwovens tot krachtige kookplaten, elk apparaat is ontworpen om aan de hoogste culinaire standaarden te voldoen. Ervaar innovatieve technologieën die het koken moeiteloos maken. Ontdek de perfecte balans tussen stijl en functionaliteit met AEG keukenapparatuur en maak van jouw keuken een meesterwerk.

 
AEG apparatuur

Innovaties AEG huishoudelijk apparatuur

AEG biedt innovaties die jou een ultiem gevoel van meesterschap in de keuken, huis en wasgoedverzorging geven. Ze zien wat je op dit moment nodig hebt en voorspellen wat je in de toekomst nodig hebt. Zodat je resultaten kunt bereiken die niet alleen aan jouw normen voldoen, maar ze zelfs overtreffen.

AEG EcoLine apparaten

AEG hecht veel waarde aan duurzaamheid. Dat zie je terug in de EcoLine, welke bestaat uit hun meest duurzame producten. De vaatwassers, wasmachines, koelkasten en ovens hebben de meest efficiënte EU-energielabel. Ook hebben de apparaten voordelen en functies die ze moeiteloos en efficiënt maken.

Dankzij slimme technologieën blijft de impact van AEG EcoLine-producten op het milieu laag, zonder dat de prestaties achteruitgaan. Met de AEG EcoLine producten maak je de meest duurzame keuze en kun je veel geld besparen.

AEG EcoLine apparaten

AEG inductiekookplaat

Met de nieuwste innovaties van de AEG inductiekookplaten helpen ze jouw kookprestaties naar een geheel nieuw niveau. En hoewel de individuele modellen en types hun eigen specifieke kenmerken, voordelen en functies hebben, hebben alle AEG inductiekookplaten een aantal zaken gemeen.

De inductiekookplaten van AEG zijn leverbaar in 60, 68, 80 en 90 cm. Ze kunnen naadloos worden ingevoegd op dunne aanrechtbladen van elk mogelijk materiaal en het is niet nodig om een ventilatiegat te creëren om hem optimaal te laten werken. De AEG inductiekookplaten zijn allemaal voorzien van Hob2Hood® functie waarmee de AEG afzuigkap automatisch wordt ingesteld bij gebruik van de kookplaat. Ook heeft iedere kookzone zijn eigen timer. De inductiekookplaten zijn prachtig om te zien en gemakkelijk schoon te maken.

 

SensePro® inductiekookplaten

SensePro® inductiekookplaten van AEG worden geleverd met een draadloze en batterijloze kerntemperatuurmeter. Hiermee kun je de kerntemperatuur tot op de graad nauwkeurig meten. Selecteer via het intuïtieve TFT scherm eenvoudig welk gerecht je klaar wilt maken en of je het rosé, medium of doorbakken wilt hebben. De inductiekookplaat zal je het bakproces begeleiden en een signaal geven als de kerntemperatuur is bereikt.

 
 

SenseFry® inductiekookplaten

SenseFry® inductiekookplaten van AEG beschikken over een baksensor die een seintje geeft als de pan op temperatuur is en je kunt beginnen met koken en/of bakken. Hiermee is het gokken van de temperatuur van de pan verleden tijd. Tijdens het bakken houdt de sensor de temperatuur van de pan ook in de gaten en zorgt dat deze constant blijft. 

 
 
 

SenseBoil® inductiekookplaten

Met de SenseBoil® inductiekookplaat van AEG behoort overkoken tot het verleden. De SenseBoil® functie monitort het water in de pan, wanneer deze het kookpunt heeft bereikt wordt de temperatuur automatisch aangepast. De SenseBoil® inductiekookplaat van AEG is zowel als 60 en 80 cm verkrijgbaar.

 
 

MaxiSense® inductiekookplaten

De MaxiSense® inductiekookplaat is gemaakt voor gelegenheden waarbij je meer flexibiliteit nodig hebt. Met de FlexiBridge-functie kun je maximaal 4 kookzones combineren met een consistente en gelijkmatige warmteverdeling. Het is dus ideaal voor grote of lange pannen, of voor het samen koken van veel gerechten.

 

 

AEG Koelkasten

Het brede assortiment van AEG koelkasten biedt een enorme diversiteit. Je kunt kiezen tussen losse koelkasten, inbouwkoelkasten, koel-vriescombinaties en specifieke koeloplossingen zoals bijvoorbeeld een wijnkoeler. AEG biedt het allemaal en binnen deze types heb je ook een ruime keuze met betrekking tot de diverse functies en specifieke extra handige oplossingen. Een AEG koelkast sluit aan op individuele behoeften. Je vindt altijd een koeloplossing die aansluit op jouw eisen en wensen.

Omdat AEG verschillende formaten koelkasten biedt, zie je al snel welke types geschikt zijn voor de ruimte die jij kunt vrijmaken voor je koelkast. Ook is het handig als je bedenkt wat voor soort levensmiddelen je voornamelijk in je koelruimte zult gaan bewaren. AEG biedt namelijk diverse mogelijkheden qua indeling en kan, ook op dit gebied, naadloos aansluiten op waar jij behoefte aan hebt.

AEG Koelkasten

AEG vaatwassers

Met een AEG vaatwasser ben je verzekerd van een uitstekende technologie die jouw vaat telkens moeiteloos reinigt. Innovatieve sproeiarmen van 6000 SatelliteClean® zorgen voor een optimaal bereik van alle hoeken van het servies en garanderen zo een perfecte reiniging. ComfortLift® helpt je bij het in- en uitruimen van de wasrekken en laat de AEG vaatwasser volledig aansluiten op jouw wensen. 

Je kunt ervoor kiezen om deze volledig te laten integreren, zodat je helemaal niet ziet dat er een vaatwasser is, of je kiest voor een zichtbaar bedieningspaneel. De inbouwvaatwasser wordt als onderbouw toegevoegd en is onderdeel van je keukenblok. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een vrijstaande AEG vaatwasser. 

AEG vaatwassers

AEG Combimagnetrons

Met een AEG combimagnetron ben je altijd verzekerd van een optimale bereiding van je maaltijden. De magnetrons zijn uitgerust met een grillfunctie waardoor je kunt genieten van een extra knapperig laagje als je de grill inschakelt. Precies zoals je wilt. Ook bieden de AEG combi’s diverse automatische programma’s die het bereiden makkelijker en/of sneller maken.

De AEG combimagnetrons zijn geschikt voor inbouw in een hoge opstelling of in een onderkast. AEG biedt ook vrijstaande magnetrons die je overal kunt neerzetten. Let goed op de meest ideale afmetingen voor jouw keuken. AEG biedt namelijk magnetrons met verschillende afmetingen zodat jij altijd de beste oplossing vindt die in jouw keuken past.

AEG Combimagnetron

AEG Wasmachines

Wasmachines van AEG kenmerken zich door hun unieke prestaties en hoogwaardige technologie. Er zijn diverse oplossingen voor verschillende was-uitdagingen en AEG voegt de oplossingen samen in één machine die aan jouw wensen voldoet. Voor iedereen is er dus een ideale AEG wasmachine.

Als je veel overhemden draagt dan ben je bijvoorbeeld enorm geholpen met de 7000 ProSteam® -technologie. Deze technologie maakt gebruik van stoom in de wasmachine zodat er tot wel 30% minder kreukvorming plaatsvindt. Overhemden strijken wordt hierdoor een fluitje van een cent.

Door de speciale 9000 softwater-technologie wordt het kraanwater in AEG wasmachines gefilterd zodat het water zachter wordt en met wasmiddel dieper doordringt in de vezels. Textiel wordt daarom op 30°C net zo schoon als op 60°C.

AEG wasmachines

AEG Drogers

Het drogen van kleding in een wasdroger is een delicaat proces. Kleding kan krimpen, zijn vorm verliezen of anderszins beschadigd raken. Met een AEG wasdroger vermijd je dit risico. Door onder andere de ProSense-, SensiDry- en AbsoluteCare Systeem-technologie detecteert de wasdroger nauwkeurig hoe vochtig de kleding is en past het droogproces hierop aan.

De meest duurzame en milieuvriendelijke wasdroger is een droger met een warmtepomp. Door een constante, lagere temperatuur is een warmtepompdroger ook veiliger voor je wasgoed en zal je textiel minder snel slijten en/of krimpen. Daarom maken de nieuwe types AEG condensdrogers gebruik van warmtepomp technologie.

AEG Wasdroger
AEG My Care app
 

AEG My Care App

Een nieuwe innovatie op het gebied van wassen en drogen is de My Care-app van AEG. Hiermee kun je jouw wasmachine op afstand bedienen. Maar je hebt ook overal toegang tot de expertise van AEG en krijgt advies over het juiste programma voor een optimale zorg voor je kleding. De My AEG Care-app is ontworpen voor volledige assistentie bij het wassen, of je nu thuis of onderweg bent.

 

De My Care-app van AEG geeft je het beste advies voor de verzorging van jouw kleding. Geef het soort stof, de vervuilingsgraad en kleur in en de app zal de was- en droogcyclus hier automatisch op aanpassen. Ook geeft de My Care Advisor aanbevelingen op het gebied van was- en droogprogramma’s voor al jouw fijne kledingstukken, zoals wol en zijde.

Vind je het waslabel ook nog wel eens verwarrend? Ook dit is verleden tijd met de My Care-app. Scrol in de app naar beneden tot je bij het symbolenlabel bent en voer vervolgens eenvoudig de symbolen in die op het waslabel staan. De Care Advisor in de app adviseert het geschikte programma.

Ook het doseren van het wasmiddel kan nu via je smartphone met de AutoDose functie in de My Care-app. Schakel tussen automatische en handmatige dosering en pas de AutoDose-instellingen aan op jouw wasgewoonten. Is het wasmiddel of wasverzachter bijna op? Dan zul je een melding krijgen.

My Care Advisor

AEG Afzuigkappen

Afzuigkappen zijn een absolute must als je in je keuken maaltijden bereidt. Etensluchten moeten immers efficiënt en adequaat worden afgevoerd. De afzuigkappen van AEG doen precies dát. Met behulp van luchtafvoer of via recirculatietechnologie.

Hiervoor heeft AEG verschillende modellen afzuigkappen. Zo kun je kiezen voor een design schouwafzuigkap. Opvallend maar een prachtige blikvanger boven je kookzone. Je kunt ook kiezen voor een geïntegreerde afzuiging. Dit is een afzuigunit die weggewerkt wordt in een kastomhulsel boven je kookzone en zo volledig deel uit maakt van je keukeninterieur. Ook biedt AEG een onderbouw afzuigkap die qua uitstraling aansluit op andere AEG keukenapparatuur en daardoor perfect bijdraagt aan de uitstraling van jouw keuken.

AEG Afzuigkap

Koop jouw AEG apparatuur bij Keukenloods.nl

Heb je vragen over AEG apparatuur? Of wil je graag passend advies over een bepaald apparaat? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken via WhatsApp, telefonisch of via e-mail. Als je graag de AEG apparatuur in het echt wilt ervaren, is dat ook mogelijk in een van onze Keukenloods.nl filialen.

Koop jouw AEG apparatuur bij Keukenloods.nl

Reviews AEG

Voeg een review toe
AEG gemiddeld beoordeeld met een 8 schaal (1 t/m 10)
Totaal: 114 reviews

Door: Wijnberg  |  17-03-2024 12:35
10
 10

Prima koelkas. De verlichting, waar veel mensen kritiek op hebben, vind ik prima. Er is eigenlijk maar één punt dat ik aan wil halen, maar dat heeft meer te maken met de ‘specificaties’, en dat is: de maten van de vriesvak lades. Daar kan niet eens een pizza doos in. En dat is prima op te lossen, door de pizza uit de doos te halen, maar het brengt mij op het volgende punt. Het zou fijn zijn als de inhoud (ook) aangegeven zou worden in centimeters; niet alleen liters. Verder is het zoals altijd wennen aan een nieuw apparaat, maar er zijn genoeg mogelijkheden om de koelkast, voor jou, zo efficiënt mogelijk in te richten.

Door: Johan Wauters  |  26-02-2024 12:00
10
 10

steeds aeg toestellen gehad.

Door: L  |  25-01-2024 15:43
9
 9

Ik had al een AEG kookplaat dat is dan ook de reden dat ik een AEG vaatwasser heb gekocht. Echt goede degelijke, met handige indeling kleine vaatwasser die bovendien ook nog zuinig en stil is. Erg goede aankoop. Niet echt goedkoop maar dan heb je ook kwaliteit!. Uiteraard zijn er meer A-merken maar AEG hoort daar zeker ook bij.

Bekijk alle reviews