Keukenloods.nl - Inbouwapparatuur en keuken specialist

Profiteer nu nog van de prijzen van 2019! OP=OP

Design keukens

Design keukens

Design keukens geven een unieke en elegante uitstraling aan jouw huis. Het design kan zo uniek zijn als je zelf wenst. Ze zijn altijd tot in de puntjes afgewerkt, dit zie je dan ook zeker aan het eindresultaat. Over werkelijk elk klein onderdeeltje is nagedacht. Naast een prachtige resultaat, zijn onze keukens ook nog eens erg functioneel. Het is dan ook niet voor niets dat de meeste mensen dromen van een unieke en persoonlijke design keuken in huis.

Bekijk assortiment

Waarom is een design keuken zo uniek?

Design keukens zijn uniek en hebben vaak een gewaagde uitstraling. Het leuke aan een design keuken is, is dat niet iedereen dezelfde heeft. Als je wil pronken met jouw nieuwe keuken bij je buren, voorkom je dat jullie dezelfde hebben gekozen. Op deze manier zullen jouw buren een tikkeltje jaloers zijn op jouw unieke design keuken.

Grijze design keuken

Wat is het verschil tussen een design keuken en een moderne keuken?

Design keukens en moderne keukens worden vaak met elkaar verward. Toch is er wel degelijk een verschil tussen deze twee. Ten eerste stralen design keukens op het eerste oog vaak geen gebruiksvriendelijkheid uit. Als je deze bijzondere keukens beter leert kennen, merk je dat deze toch wel erg handige snufjes hebben. Een voorbeeld hiervan is een verstopt hoekkastje waarvan de planken naar boven geschoven worden, een rolluikje op een plek waar je anders je hoofd zou stoten of een verlichting in je keukenkastjes. Daarnaast zijn design keukens vaak uniek en even anders. Moderne keukens hebben een strakker uiterlijk en zijn vaak voorzien van een egale glanzende kleur met strakke lijnen en specifieke vormen.

Het uiterlijk van een design keuken is altijd perfect afgewerkt. De hoeken en rondingen hebben precies de juiste afmetingen en alle naden sluiten precies op elkaar aan. In sommige gevallen staat symmetrie centraal in een design keuken, maar soms rondingen of juist hoeken. Tot slot is er vaak een vorm van innovatie verwerk in het ontwerp. Dit geeft design keukens hun uiteindelijke unieke en gewaagde persoonlijkheid.

Een design keuken van Keukenloods.nl

Keukenloods.nl heeft een uitgebreid aanbod aan design keukens. Sommige keukens staan in onze showrooms en vele andere zijn te bekijken op onze website. Wil je een totaal uniek design in huis hebben? Dan kun je samen met een van onze keukenadviseurs jouw 'one of a kind' keuken ontwerpen. Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar en je kunt tot aan de deurscharnieren je eigen keuken vormgeven. Je kunt dus rekenen op echt maatwerk. Maak hiervoor vrijblijvend een afspraak in een van onze vestigingen. Dit kun je eenvoudig doen door het contactformulier in te vullen óf door even te bellen naar 0226-355340.

Maak direct een afspraak

Een design keuken van Keukenloods.nl
Gerald

Bereikbaar voor al je vragen

Heb je een vraag? Wij willen je graag helpen!
Kies een van de onderstaande mogelijkheden om contact op te nemen met een van onze specialisten.
Wil je langskomen in een van onze filialen? Dat kan! Bekijk hier waar onze winkels zijn gevestigd.