• +2
  • Ross
  • Joep
  • Barry
  • Janneke
  • Ruud
  • Jaleel
Maak een afspraak

Nieuwe keukencollectie

Bij Keukenloods.nl vind je een ruime selectie aan keukens, waardoor we voor ieder wat wils bieden. Onze keukens zijn scherp geprijsd en van uitstekende kwaliteit. Zo vind je in ons assortiment zowel goedkope als luxere keukens. Je kunt naast een keuken ook keukenapparatuur uitkiezen. Van kraan tot vaatwasser, wij hebben een ruim aanbod keukenapparatuur van verschillende bekende merken zoals Miele, Siemens, Bosch en Boretti (en nog 104 andere merken). Zo kun je een complete keuken van uitstekende kwaliteit kopen tegen een goedkope prijs.

Resultaten: 52





Nieuwe keukencollectie

Bekijk de keukentrends van 2021

Keukentrends 2021

Groen, roestvrijstaal, zwart of een combinatie van verschillende kleuren en texturen: Het kan allemaal met de keukentrends van 2021. Bij Keukenloods.nl zien we steeds meer keukens waarbij diverse kleuren en texturen gecombineerd worden. Wat dacht je van een houten kastenwand en grijs keukeneiland of vice versa? Bekijk alle keukentrends van 2021.

Weet je nog niet precies of je voor welke opstelling je wilt? Neem vooral een kijkje in ons nieuwe assortiment keukens. Zo zijn er voldoende eilandkeukens, hoekkeukens, of eentje met een andere opstelling te kiezen. Kijk ook eens naar de verschillende stijlen:

Landelijke keukens Tijdloze keukens Moderne keukens Greeploze keukens Robuuste keukens Design keukens

Zwarte keukens gaan nergens heen

In 2019 zagen we zwarte keukens steeds vaker voorbijkomen, en als volgens de trends van 2020 zet dit door. Wel gaan we meer variatie zien op de zwarte kleur, met bijvoorbeeld combinaties met andere kleuren of met een onderliggende houttextuur

Ben je geen fan van zwart? Check dan eens keukens in andere kleuren.

Grijze keukens Rode keukens Crèmekleurige keukens Blauwe keukens Houten keukens

Zwarte keuken

Metalen accenten en natuurlijke werkbladen

Een koperkleurige kraan of een goudkleurige spoelbak: Deze kleuren worden steeds populairder en niet zonder reden. In combinatie met een werkblad van bijvoorbeeld composiet geven deze accenten jouw keuken een luxe uitstraling. Bovendien kan je je keuken eenvoudig weer nieuw laten lijken door deze elementen toe te voegen!

Een natuurstenen werkblad van bijvoorbeeld marmer is mooi, maar is vaak erg gevoelig voor vlekken. Met andere materialen heb je de luxe uitrstraling van natuursteen en het gemak van kunststof. Ieder materiaal heeft zo zijn eigen voor- en nadelen. 

Composiet Keramiek Beton Simacore HPL Hout

Wat zijn jouw keukenwensen?

Er zijn vele soorten keukens in alle kleuren, opstellingen en maten. Weet je nog niet precies wat je zoekt in een keuken? Vraag dan onze checklist aan. Door deze in te vullen, ontdek je wat voor keuken bij je past. En wil je je wensen bespreken met een van onze adviseurs? Dat kan altijd. Maak nu een afspraak!