Keukenloods.nl - Inbouwapparatuur en keuken specialist

  • +4
  • Lino
  • Raoul
  • Ruud
  • Jari
  • Reynaldo
  • Jamie
Loodsverkoop: kom direct langs in onze filialen!
Maak een afspraak

Keukens op maat

Onze adviseurs zitten klaar om via een video-afspraak jouw keuken te ontwerpen! Helaas zijn onze filialen gesloten, maar wel bereikbaar voor al jouw keukenvragen! Het is altijd mogelijk om je nieuwe keuken tot in de puntjes naar jouw wens aan te passen. Om je wat inspiratie te geven, hebben wij verschillende voorbeeldkeukens voor je op een rij gezet in ons assortiment keukens op maat. Meer weten of de keukens zelf ervaren? Kom langs in één van onze winkels.

Resultaten: 131

Keukens op maat

Keukenloods.nl levert betaalbare keukens in ieder denkbare stijl. Om een impressie te geven van de uitgebreide mogelijkheden kun je hier een selectie keukens bekijken in uiteenlopende stijlen. Om een compleet beeld te krijgen van de keuzemogelijkheden adviseren wij een bezoek aan één van onze showrooms. Daar kun je de kwaliteit van de verschillende materialen optimaal ervaren. Heb je een vraag over onze keukens op maat of ben je op zoek naar deskundig advies? Neem dan contact op met onze keukenexpert Dennis via het telefoonnummer: 075-6163100.

Keuken op maat

Bij Keukenloods.nl bieden wij je de mogelijkheid om jouw nieuwe keuken volledig op maat te maken. Hierbij wordt de keuken niet alleen volledig ingepast in jouw huis, maar wordt ook voldaan aan al je wensen betreft het ontwerp van de keuken. Op deze manier zorgt Keukenloods.nl ervoor dat jij binnenkort je droomkeuken in huis hebt staan waar je nog lange tijd van kunt genieten.

Keuken op maat

Persoonlijk advies over jouw keuken op maat

Voordat wij jouw droomkeuken voor je realiseren, kun je bij ons altijd rekenen op advies op maat van één van onze adviseurs. Zij maken tijd voor al jouw vragen en geven je een deskundig advies. Dit adviesgesprek kan plaatsvinden in één van onze vestigingen, waar je direct de showroom kunt bekijken, maar het kan ook bij jou thuis. In het laatste geval kan het keukenadvies goed afgestemd worden op de rest van jouw huis.

Persoonlijk advies over jouw keuken

Maak een afspraak met één van onze keukenadviseurs

Bij het op maat maken van jouw keuken worden de maten van jouw huis opgenomen, zodat de keuken gegarandeerd zal passen. Belangrijker nog, is dat de keuken op maat volledig wordt gerealiseerd naar de wensen die jij hebt. Maak een afspraak in één van onze filialen om direct met één van onze keukenadviseurs te spreken. Wil je graag meer informatie over de mogelijkheden die wij bieden? Dan kun je ook altijd even bellen naar 0226-355340.

Maak een afspraak