• Technologie
  • Biofresh, een koelkast die superlange versheid garandeerd!
  • +3
  • Ross
  • Joep
  • Barry
  • Janneke
  • Ruud
  • Jaleel
  • Juan

Biofresh, een koelkast die superlange versheid garandeerd!

Liebherr is een van de toonaangevende merken in de koelkastindustrie en staat bekend om zijn innovatieve technologieën. Een van die technologieën is BioFresh - een geavanceerd systeem ontwikkeld door Liebherr om voedsel langer vers te houden. Dit systeem maakt gebruik van speciale compartimenten in de koelkast om de temperatuur en de luchtvochtigheid te reguleren, waardoor de kwaliteit van het voedsel wordt behouden. In deze blog gaan we dieper in op wat BioFresh is en hoe het werkt, en waarom het zo'n belangrijke functie is voor iedereen die veel waarde hecht aan het behoud van de kwaliteit van hun voedsel.

Hoe lang kun je voedsel bewaren met Biofresh?

Maar hoe lang blijft voedsel dan precies vers met de BioFresh-functie? Dit hangt af van het type voedsel dat je bewaart en hoe je het bewaart. Over het algemeen kun je met BioFresh vlees en vis tot drie keer langer bewaren dan normaal. Groenten en fruit blijven tot twee keer langer vers. Zuivelproducten zoals kaas en melk blijven ook langer goed.

Het gebruik van BioFresh is niet alleen handig voor thuis, het is ook een geweldige optie voor restaurants en andere horecagelegenheden die veel voedsel moeten bewaren. Het verlengt de houdbaarheid van verse ingrediënten, waardoor er minder voedselverspilling is en meer kosten worden bespaard.

In het kort biedt Liebherr's BioFresh-technologie een slimme oplossing voor het langer vers houden van voedsel. Het is een geweldige manier om kosten te besparen en voedselverspilling te verminderen, terwijl je toch de kwaliteit en smaak van je voedsel behoudt.

Bekijk hier onze Liebherr modellen met Biofresh van 178 cm hoog

https://www.keukenloods.nl/koel-vrieskasten/koelkast-178/merk-liebherr

Hoe lang kun je voedsel bewaren met Biofresh?

Langer vershouden = minder weggooien!

ls het gaat om het bewaren van voedsel, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat het zo lang mogelijk vers blijft. Dit kan een uitdaging zijn, vooral als je bedenkt dat veel soorten voedsel snel bederven als ze niet op de juiste manier worden bewaard. Gelukkig biedt Liebherr's BioFresh-technologie een oplossing voor dit probleem.

BioFresh is ontworpen om voedsel langer vers te houden door de temperatuur en luchtvochtigheid in speciale compartimenten in de koelkast te reguleren. Dit zorgt ervoor dat voedsel optimaal wordt bewaard, waardoor het langer houdbaar is en de kwaliteit beter behouden blijft.