• +3
  • Ross
  • Joep
  • Barry
  • Janneke
  • Ruud
  • Jaleel
  • Juan

Siemens Avantgarde

De Siemens avantgarde wasmachines en drogers geven je wasgoed de beste was- of droogbehandeling. En ze zijn daarnaast ook een lust voor het oog dankzij een greeploos design, een lichtgevende ring in de deur en een overzichtelijk display.

Perfecte was- en droogresultaten

Ook zijn de Siemens avantgarde wasmachines en drogers zeker geen muurbloempjes wat betreft de was- en droogprestaties. De apparaten beschikken over innovatieve technologieën om jouw kleding uiteindelijk weer te laten stralen.

multiTouch LED display

Op dit display kun je heel overzichtelijk alle opties beheren. De bediening van de wasmachine en droger zijn makkelijk en vaak met één of twee keer drukken al te activeren in het juiste wasprogramma. Daarnaast wordt er in het display veel gebruik gemaakt van iconen en verschillende kleuren. Kortom, praktisch en zeer stijlvol.

multiTouch LED display

i-Dos (alleen bij avantgarde wasmachines)

Dankzij het handige i-Dos systeem hoef je nooit meer na te denken over de dosering van je wasmiddel en wasverzachter. Dit berekent de wasmachine heel nauwkeurig zelf dankzij een aantal handige sensoren: de flowSensor (meet hoeveel water er in de wasmachine wordt gepompt), de beladingsSensor Plus (bepaalt op basis van de waterdruk wat voor soort wasgoed er in de trommel ligt) en de aquaSensor (meet de mate van vervuiling op basis van een scan van het gebruikte water). Je hoeft nu nog maar eens per 20 wasbeurten het wasmiddel en wasverzachter bij te vullen.

i-Dos (alleen bij avantgarde wasmachines)

myFavourite

De Siemens avantgarde wasmachine of droger kan je veel gebruikte was- en droogprogramma’s voor je onthouden. Dan kun je met één druk op het display het juiste programma activeren. Ook specifieke programma-instellingen kan het apparaat zonder moeite voor je onthouden.

myFavourite

selfCleaning (alleen bij avantgarde drogers)

Een handige extra van de Siemens avantgarde drogers is de selfCleaning condenser. Bij normale drogers kan de condenser verstopt raken met pluis. De avantgarde droger maakt de condenser tijdens een droogcyclus meerdere keren schoon. Zo blijft hij altijd optimaal presteren en blijft het energieverbruik laag. Ook zit er geen pluizenfilter niet meer in de deur, maar een pluizenbak aan de onderzijde. Na elke droogcyclus worden de pluizen in deze bak opgevangen. De droger geeft zelf aan wanneer de pluizenbak geleegd moet worden (eens per 20 wasbeurten).

selfCleaning (alleen bij avantgarde drogers)

sensoFresh (alleen bij avantgarde wasmachines)

Hangt er een sigarettenluchtje of andere geurtje aan je kleding? Dan kun je met het sensoFresh programma je kleding binnen een korte tijd weer opfrissen. Ook niet wasbare kleding is geschikt voor sensoFresh. Tijdens het programma wordt er actieve zuurstof door het wasgoed geblazen. Zo worden geurtjes geneutraliseerd en 99,9% van de bacteriën en kiemen verwijderd.

sensoFresh (alleen bij avantgarde wasmachines)

Home Connect

De avantgarde wasmachines en drogers zijn voorzien van Home Connect. Hiermee kun je de Siemens apparaten niet alleen op afstand bedienen maar je vindt hier ook handige tips over de was- en droogprogramma's. Daarnaast kun je gemakkelijk de status van het wasprogramma of droogprogramma in de gaten houden.

Home Connect