• +3
  • Ross
  • Joep
  • Barry
  • Janneke
  • Ruud
  • Jaleel
  • Juan

AEG Mastery Range

Met deze nieuwe lijn van AEG keukenapparatuur kun je eenvoudig je kookkunsten naar een hoger niveau brengen. Alle apparaten werken op een unieke manier met je samen om de beste resultaten en prestaties te halen in de keuken.

De zichtapparatuur van AEG (ovens, stoomovens, magnetrons, koffiemachines en warmhoudlades) hebben een nieuw designer jasje gekregen. Je kunt qua design kiezen uit vier stijlen: de Horizon Line, Black Line, Frame Line en de Clear line. Binnen de verschillende designs kun je de apparatuur mooi naast elkaar of boven elkaar plaatsen.

In de Horizon Line is de zicht apparatuur uitgevoerd met zwart glas en RVS stroken. Je kunt zo gemakkelijk verschillende AEG apparaten combineren in je keuken, en evengoed een geheel creëren met een ononderbroken design. Dit is ook mogelijk met de apparaten uit de Clear Line (zonder RVS details). Daarnaast heb je de Frame Line, waarbij de apparaten zijn uitgevoerd met een roestvrijstalen kader en de Black Line, waarbij de apparatuur zijn uitgevoerd in elegant zwart.

Hieronder 3 andere belangrijke highlights uit de Mastery Range:

TwinTech® koelkast met CustomFlex™

De koelkasten van AEG zijn uitgerust met de TwinTech® technologie die de luchtvochtigheid verhogen in de koelkast. Zo behouden je ingrediënten hun watergehalte en smaak, en drogen ze niet uit. Op deze manier kun je je producten langer bewaren. Daarnaast beschikken de koelkasten over een CustomFlex™ opbergsysteem. Dit houdt in dat er in de koelkastdeur losse vakjes zitten die je gemakkelijk kunt verplaatsen. Je hebt zo nog meer efficiënte ruimte.

ComfortLift vaatwasser

Om het onderste rek van je vaatwasser te vullen, moet je vaak gebukt werken. Dit werkt niet prettig. Met de nieuwe ComfortLift vaatwasser van AEG kun je het onderste rek met één soepele beweging op de hoogte van het bovenste rek trekken. Zo kun je eenvoudig zonder (al te veel) te bukken het onderste rek met vaat vullen. Ideaal toch?

Lees meer over de vaatwassers met ComfortLift.

SenseCook-oven met Kerntemperatuursensor en Shuttle Control

De nieuwe SenseCook-oven van AEG kan gerechten bereiden op basis van eindresultaat. Er hoeft geen temperatuur ingesteld te worden, maar door de handige kerntemperatuursensor kun je je braadstuk rare, medium of well done garen. Daarnaast beschikt de oven over de Shuttle Control. Dit is een stijlvolle draaibare bedieningsknop waarmee je heel eenvoudig de oven instelt.

Bekijk meer producten met AEG Mastery Range