NIEUW: de Mastery Range van AEG

Met deze nieuwe reeks producten kun je eenvoudig je kookkunsten naar een hoger niveau brengen. Qua design kun je kiezen uit drie varianten: de Horizon Line, Clear Line, Frame Line en de Pro Black line.

In de Horizon Line is de apparatuur uitgevoerd met zwart glas en RVS stroken. Je kunt zo gemakkelijk verschillende AEG apparaten combineren in je keuken, en evengoed een geheel creëren met een ononderbroken design. Dit is ook mogelijk met de apparaten uit de Clear Line. Daarnaast heb je de Frame Line, waarbij de apparaten zijn uitgevoerd met een roestvrijstalen kader en de Black Line, waarbij de apparatuur zijn uitgevoerd in elegant zwart.

Hieronder 3 belangrijke highlights uit de Mastery Range:

TwinTech® koelkast met CustomFlex™

De koelkasten van AEG zijn uitgerust met de TwinTech® technologie die de luchtvochtigheid verhogen in de koelkast. Zo behouden je ingrediënten hun watergehalte en smaak, en drogen ze niet uit. Op deze manier kun je je producten langer bewaren. Daarnaast beschikken de koelkasten over een CustomFlex™ opbergsysteem. Dit houdt in dat er in de koelkast-deur losse vakjes zitten die je gemakkelijk kunt verplaatsen. Je hebt zo nog meer efficiënte ruimte.

ComfortLift vaatwasser

Om het onderste rek van je vaatwasser te vullen, moet je vaak gebukt werken. Dit werkt niet prettig. Met de nieuwe ComfortLift Vaatwasser van AEG kun je het onderste rek met één soepele beweging op de hoogte van het bovenste rek trekken. Zo kun je eenvoudig zonder (al te veel) te bukken het onderste rek met vaat vullen. Ideaal toch?

Lees meer over de vaatwassers met ComforLift.

SenseCook-oven met Kerntemperatuursensor en Shuttle Control

De nieuwe SenseCook-oven van AEG kan gerechten bereiden op basis van eindresultaat. Er hoeft geen temperatuur ingesteld te worden, maar door de handige kerntemperatuursensor kun je je braadstuk rare, medium of well done garen. Daarnaast beschikt de oven over de Shuttle Control. Dit is een stijlvolle draaibare bedieningsknop waarmee je heel eenvoudig de oven instelt.

Bekijk meer producten met NIEUW: de Mastery Range van AEG