FacebookTwitterGoogle+YoutubePinterestInstagram

Afhalen & bezorgen

  1. Bezorgen
  2. Betalen
  3. Afhalen
  4. Orderstatus

BEZORGEN

Bezorgkosten

De bezorgkosten zijn op werkdagen en op zaterdag GRATIS, tenzij anders vermeld Dit geldt voor elk afleveradres binnen Nederland, m.u.v. de Waddeneilanden. Voor bezorging in België rekenen wij 20 euro bezorgkosten.

24-uurs service:

Bij levering in België is 24-uurs service helaas niet mogelijk. Neem contact op met een van onze medewerkers om de mogelijkheden voor levering in België te bespreken (0226-355340).

Bezorgen normaal:

Bezorgen kan uitsluitend in Nederland (de Waddeneilanden in overleg). De goederen worden binnen bezorgd mits het in de doos door de deur kan en de ruimte vrij toegankelijk is (zonder trappen). De klant dient zorg te dragen voor de bescherming van vloeren en wanden in de woning. De afleveringsplaats en datum worden in overleg afgesproken. Een door jou uitgestelde levering is mogelijk tot maximaal 1 jaar na opdracht. Onze apparatuur is speciaal geproduceerd voor de Nederlandse markt.

Bezorgen op hoogte:

Apparaten worden via de trap omhoog gebracht indien deze vrij begaanbaar is. Dit kost 15 euro per apparaat. Met uitzondering van fornuizen groter dan 70 cm, side by side koelkasten, downdraftafzuigers en Smeg Fab32. Deze artikelen kunnen wel met een verhuislift naar boven worden gebracht.

Hier zijn wel een aantal voorwaarden aan verbonden:

  • De bestelling kan op de gewenste verdieping door een raam en/of openslaande deuren.
  • Deze doorgang is makkelijk te bereiken door onze lift. Denk hierbij aan een steiger, container of andere obstakels die de doorgang kunnen belemmeren
  • De meerprijs van de inzet van deze lift is €69.- in Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden
  • Liftleveringen vallen buiten de 'sameday' leveringen.

De bestelling zal binnen 5 werkdagen worden afgeleverd vanaf het moment dat uw bestelling compleet is gemeld. De inzet van deze externe liftwagen zal nauwkeurig worden afgestemd door onze planners met de bezorgservice. Deze extra bezorgservice geldt alleen voor leveringen op verdieping waar het niet mogelijk is om goederen via de trap of bestaande lift omhoog te brengen.

Bezorgen kleine artikelen:

Kleine artikelen (zoals bv koolstoffilters, greeplijsten, onderbouw afzuigkappen, kranen, zeeppompjes, spoelbakken etc.) versturen wij standaard per post. Je dient dan het openstaande bedrag van te voren naar ons over te maken. Uiteraard kun je ook bij aflevering betalen. Kies dan voor betalen per contant of per pin bij aflevering in het bestelproces of neem contact op met 0226-355340. Onze bankgegevens vind je hieronder en worden nogmaals in de orderbevestiging genoemd.

Bezorgafspraak annuleren:

Als een afspraak niet door kan gaan, moet je dit minimaal 48 uur van te voren aan ons melden. Komt onze chauffeur langs terwijl je niet thuis bent? Dan moet je een nieuwe afspraak maken.

BETALEN

Betaling graag altijd met jouw klantnummer op onze bankrekening (IBAN): NL98 ABNA 0473 1891 43. Indien je betaling niet bij ons zichtbaar is op het moment van levering, kan er helaas niet geleverd worden.

Pinnen

Let op! Elke rekeninghouder kan een maximum bedrag pinnen. Je kunt hiervoor het beste even informeren bij jouw bank.

Factuur

Bij levering krijg je de factuur.

AFHALEN

Uiteraard kun je jouw apparatuur ook bij ons magazijn afhalen. Hier kan ook gepind worden.

Magazijn Opmeer
De Veken 219
1716 KJ OPMEER

Maandag t/m vrijdag: van 8.00 uur tot 16.00 uur (zonder afspraak)
Zaterdag: van 10.00 tot 16.30 uur (op afspraak)

Afhalen Keukenloods Winkels

Je kunt op afspraak ook in één van onze winkels afhalen. Klik op de onderstaande winkels voor openingstijden:


Orderstatus

Volg jouw bestelling via de order status:
Klik hier om jouw orderstatus te bekijken