Keukenloods.nl - Inbouwapparatuur en keuken specialist

 • +5
 • Patrick
 • Mario
 • Emiel
 • Nicky
 • Gerald
 • Lennard
 • Wilfried
 • Carles
Profiteer nu nog van de prijzen van 2018

BEZORGEN

Bezorgkosten

De bezorgkosten zijn op werkdagen en op zaterdag GRATIS, tenzij anders vermeld. Dit geldt voor elk afleveradres binnen Nederland, m.u.v. de Waddeneilanden. Voor bezorging in België rekenen wij 20 euro bezorgkosten.

24-uurs service:

Bij levering in België is 24-uurs service helaas niet mogelijk. Neem contact op met een van onze medewerkers om de mogelijkheden voor levering in België te bespreken (0226-355340).

Bezorgen normaal:

Bezorgen kan in Nederland (de Waddeneilanden in overleg) en België. De goederen worden binnen bezorgd door onze eigen bezorgdienst mits het in de doos door de deur kan en de ruimte vrij toegankelijk is (zonder trappen). Je dient zelf zorg te dragen voor de bescherming van vloeren en wanden in de woning. De afleveringsplaats en datum worden in overleg afgesproken, tenzij je zelf al een bezorgdag en tijdvak hebt aangegeven. Je ontvangt van ons een link om je bestelling te volgen. Een door jou uitgestelde levering is mogelijk tot maximaal 1 jaar na opdracht. Onze apparatuur is speciaal geproduceerd voor de Nederlandse markt.

Bezorgafspraak annuleren:

Als een afspraak niet door kan gaan, moet je dit minimaal 48 uur van te voren aan ons melden. Komt onze chauffeur langs terwijl je niet thuis bent? Dan moet je een nieuwe afspraak maken.

Bezorgen op hoogte:

Apparaten worden via de trap omhoog gebracht indien deze vrij begaanbaar is. Dit kost 15 euro per stop. Met uitzondering van fornuizen groter dan 70 cm, side by side koelkasten, downdraftafzuigers en Smeg koelkasten groter dan 96 cm (waaronder de FAB28, FAB30 en FAB32). Deze artikelen kunnen wel met een verhuislift naar boven worden gebracht. Let op: bezorging op hoogte is niet beschikbaar in België.

Er zijn een aantal voorwaarden aan de verhuislift verbonden:

 • De bestelling kan op de gewenste verdieping door een raam en/of openslaande deuren.
 • Deze doorgang is makkelijk te bereiken door onze lift. Denk hierbij aan een steiger, container of andere obstakels die de doorgang kunnen belemmeren
 • De meerprijs van de inzet van deze lift is €69.- in Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden
 • Liftleveringen vallen buiten de 'sameday' leveringen.

De bestelling zal binnen 5 werkdagen worden afgeleverd vanaf het moment dat jouw bestelling compleet is gemeld. De inzet van deze externe liftwagen zal nauwkeurig worden afgestemd door onze planners met de bezorgservice. Deze extra bezorgservice geldt alleen voor leveringen op verdieping waar het niet mogelijk is om goederen via de trap of bestaande lift omhoog te brengen.

Oude apparaat retour:

Het oude apparaat kan worden meegenomen door de bezorger mits het voldoet aan de volgende eisen:

 • Het ophalen van het oude apparaat is van tevoren aangegeven
 • Het apparaat moet een gelijkwaardig apparaat zijn aan het nieuw te leveren apparaat *(Dus: een koelkast voor een koelkast)
 • Het oude apparaat moet uitgebouwd zijn en buiten de woning staan.
 • De slangen en snoeren dienen verwijderd te zijn (zelf afsnijden of knippen SVP)
 • Als het gaat om een vaatwasser of wasmachine, dient het water uit het apparaat te zijn verwijderd. Indien dit niet is gebeurd, mag de bezorger het apparaat niet meenemen.

Onze bankgegevens vind je hieronder en worden nogmaals in de orderbevestiging genoemd. Zodra het artikel verzonden is ontvang je per email een track and trace code en link waar je je bestelling kunt volgen. Indien je niet thuis bent zal PostNL zijn standaard niet thuis procedures hanteren.

BETALEN

Betaling graag altijd o.v.v. jouw klantnummer op onze bankrekening (IBAN): NL98 ABNA 0473 1891 43 overmaken. Indien je betaling niet bij ons zichtbaar is op het moment van levering, kan er helaas niet geleverd worden.

Pinnen

Let op! Elke rekeninghouder kan een maximum bedrag pinnen. Je kunt hiervoor het beste even informeren bij jouw bank.

Factuur

Bij levering krijg je de factuur.

AFHALEN

Uiteraard kun je jouw apparatuur ook bij ons magazijn afhalen. Hier kan ook gepind worden.

Magazijn Opmeer
De veken 330
1716 KJ OPMEER

Maandag t/m vrijdag: van 8.00 uur tot 16.00 uur (zonder afspraak)
Zaterdag: van 10.00 tot 16.30 uur (op afspraak)

Afhalen Keukenloods Winkels

Je kunt op afspraak ook in één van onze winkels afhalen. Klik op de onderstaande winkels voor openingstijden:

ORDERSTATUS

Volg jouw bestelling via de orderstatus:
Klik hier om jouw orderstatus te bekijken