Keukenloods.nl - Inbouwapparatuur en keuken specialist

  • Lino
  • Ruud
  • Thomas

Keuken kopen?

Ben je op zoek naar een nieuwe keuken? Welkom bij Keukenloods.nl! Wij weten zeker dat je bij ons jouw droomkeuken vindt. Wij beschikken over een groot assortiment keukens van topkwaliteit in diverse stijlen, uitvoeringen en prijsklassen. Je kunt bij ons kiezen uit maatkeukens, voorraadkeukens en showroomkeukens, allemaal te verkrijgen in de volgende stijlen: Design, Landelijk, Klassiek, Robuust, Tijdloos, Modern, Greeploos

Elke keuken is weer anders van vorm en opstelling, daarom hebben wij verschillende opstellingen die je kunt selecteren op onze website, zodat je alvast een idee krijgt van het eindresultaat. Van ronde keukens en hoekopstellingen, tot T-vormige keukens en keukens met een eiland, alles is mogelijk. Daarnaast zijn de keukens vaak in meerdere kleurstellingen verkrijgbaar, dus kun je precies die stijl, opstelling en kleur kiezen die je wilt.

Daarbij komt nog eens dat onze keukens altijd scherp en eerlijk geprijsd zijn en onze offerte helder en transparant is. Zo kom je bij ons nooit voor vervelende verrassingen te staan.

Keukenapparatuur

Bij een moderne keuken hoort uiteraard de benodigde keukenapparatuur. Bij Keukenloods.nl weten we hoe belangrijk goede apparatuur is en hoeveel die apparatuur krijgt te verduren tijdens het dagelijks gebruik. Daarom heb je bij ons de keuze uit apparatuur van de bekende A-merken, zoals bijvoorbeeld Siemens, Bauknecht, Bosch, Zanussi en nog veel meer grote namen. Wij hebben ook een heel ruim assortiment apparatuur; basisapparatuur zoals kookplaten, combi-ovens en koelkasten, maar ook luxe producten zoals een Quooker, een topkwaliteit inbouw koffiezetter, of een lade om het servies in voor te verwarmen.

Welke apparatuur je het beste aan kunt schaffen is afhankelijk van jouw voorkeur, maar ook van hoe (intensief) je de keuken gaat gebruiken. Ben je altijd aan het koken en bakken, dan is een groot fornuis en 2 inbouwovens natuurlijk ideaal. Maar heb je een kleine keuken en een hele volle agenda waardoor je regelmatig een kant-en-klare maaltijd in de magnetron zet, dan heb je veel meer aan compacte combimagnetron.

Uw droomkeuken samenstellen

Kortom, bij Keukenloods.nl vind je alles wat je nodig hebt om jouw ultieme droomkeuken waar te maken. Toch kan dat nog best lastig zijn. Men ziet in het enthousiasme praktische zaken vaak over het hoofd en kan bovendien nogal overweldigd worden door talloze keuzemogelijkheden. Om het wat overzichtelijker te maken, is het slim om van te voren een wensenlijstje op te stellen. Zaken waarvan je zelf al weet dat ze niet mogelijk zijn (bijvoorbeeld m.b.t. uw budget of de ruimte) heb je dan inzichtelijk.

Stap vervolgens binnen in één van onze filialen of maak gebruik van de service dat er een keukenadviseur bij jou thuis komt (dat kan via dit formulier). Onze keukenadviseur neemt dan jouw lijstje met je door en bespreekt de (on)mogelijkheden en de prijzen met je. De adviseur denkt natuurlijk ook met je mee in de vorm van aanvullende ideeën of alternatieven om over na te denken.

Wacht dus niet langer; bekijk het assortiment op onze website of kom bij ons langs in één van onze filialen. Wij helpen je graag bij het verwezenlijken van jouw droomkeuken!

Alle keuken kopen?

Advies op maat

Het internet biedt natuurlijk een uitkomst voor de eerste oriëntatie en inspiratie voor jouw nieuwe keuken. Toch mis je vaak concreet keuken-advies. En dan kun je het beste een afspraak maken met een van onze adviseurs. Zij maken graag tijd voor jouw vragen, advies en voor goede koffie. Tijdens het adviesgesprek in één van onze vestigingen, kun je ook op je gemak de showroom bekijken.

Advies op maat

Keukenadviseur bij jou thuis

Wij kunnen ons goed voorstellen dat je de samenstelling van je nieuwe keuken rustig wilt bespreken in een vertrouwde omgeving. Onze keukenadviseur kan ook bij je langskomen met brochures en uitvoeringen van keuken elementen. Dan kan het keukenadvies goed afgestemd worden op de rest van jouw huis of bedrijf. Daarnaast kunnen maten direct opgenomen worden, waardoor de keuken zeker zal passen.

Keukenadviseur bij jou thuis

Vakkundig geïnstalleerd

Jouw keuken is een bijzondere en kostbare aankoop. Je wilt dan ook dat je keuken en de bijbehorende apparatuur vakkundig en met zorg gemonteerd worden. Keukenloods.nl biedt jou deze mogelijkheid.

Informeer bij jouw keukenadviseur naar de uitgebreide mogelijkheden.

Vakkundig geïnstalleerd