Outlet - Keukens & apparatuur tot 70% korting
Keukenloods Nederweert

Keukenloods Nederweert

Pannenweg 426
6031 RK Nederweert
0495-625383
Keukenloods Nederweert

Openingstijden

ma:09:30 - 17:30 uur
di:09:30 - 17:30 uur
wo:09:30 - 17:30 uur
do:09:30 - 17:30 uur
vr:09:30 - 21:00 uur
za:09:30 - 17:00 uur
Koopavond:vrijdag

Aangepaste openingstijden

25 december 2017  (1e Kerstdag)Gesloten
26 december 2017  (2e Kerstdag)11:00 - 17:00
01 januari 2018  (Nieuwjaarsdag)Gesloten
Maak een afspraak
Nederweert
NederweertNederweert

Keukenloods Nederweert - sinds 2013

In het zuiden van het land staat Rheny Martens met haar team voor je klaar. Rheny: "Het team vult elkaar goed aan. Ieder heeft zijn eigen verkoopstijl en zo bedienen we een grote groep klanten. Het werk is leuk en afwisselend: planning, voorraad beheer, ontwerpen en natuurlijk service verlenen."

Maak een afspraak
Doe de offertecheck & bespaarAlleen deze week

Keukens Nederweert

Voor keukens in Weert is de vestiging van Keukenloods in Nederweert dé plek om inspiratie op te doen voor jouw nieuwe keuken. Weert, en ook Nederweert zijn dankzij hun ligging erg in trek, en omdat er ook meer dan genoeg te doen is voor mensen van alle leeftijden zijn de plaatsen populaire woonlocaties. Mensen die een woning kopen in Weert of Nederweert laten vaak de keuken als eerste opknappen of vervangen. Dat is natuurlijk ook niet zo verwonderlijk aangezien de keuken een prominente plek in vrijwel ieder huishouden inneemt. Ook voor jouw nieuwe keuken kun je terecht bij de Keukenloods in Nederweert. Onze professionele keukenexperts staan je graag met raad en daad bij!

Keukens op maat in Weert en Nederweert

Omdat de keuken een belangrijk onderdeel van je interieur vormt, stellen mensen die een nieuwe keuken willen kopen in Weert of Nederweert hier natuurlijk strenge eisen aan. Bij de Keukenloods vinden wij dat niet meer dan terecht, het is immers een flinke investering en een keuken van Keukenloods gaat jaren mee. Daarom bieden wij onze klanten aan om keukens op maat te maken voor hun woning. Hiervoor komt een van onze keukenadviseurs graag bij jou thuis langs in Weert of Nederweert om de huidige situatie op te nemen en om van je te horen wat je precies zoekt in een nieuwe keuken. De adviseur neemt dan meteen monsters van verschillende keukens mee zodat je thuis meteen kunt zien welke keuken het beste bij jouw situatie past.

Kom langs in onze showroom of bel ons

Als je onze keukens van dichtbij wilt bekijken dan nodigen wij je graag uit om vanuit Weert en omstreken naar onze Keuken outlet in Nederweert te komen. Je kunt dan niet alleen onze showroomkeukens bekijken, maar je kunt meteen al je vragen stellen aan een van onze experts. Denkt je jouw droomkeuken al te hebben gevonden op onze website? Bel dan om een offerte op te vragen naar telefoonnummer 0495-625383.

Keuken van familie Vranken uit Nederweert

Keuken van familie Vranken uit Nederweert

Zeer mooie greeploze hoekkeuken in de kleur magnolia hoogglans, voorzien van een 4 cm composieten werkblad. De keuken is van alle gemakken voorzien inclusief een Quooker Fusion 3 in 1 kokend water kraan

Bekijk meer keukens van klanten