• +4
  • Ross
  • Barry
  • Janneke
  • Lino
  • Ruud
Keukenloods Nederweert

Keukenloods Nederweert

Pannenweg 426
6031 RK Nederweert
0495-625383

Openingstijden

ma:09:30 - 17:30 uur
di: 09:30 - 17:30 uur
wo:09:30 - 17:30 uur
do:09:30 - 17:30 uur
vr:09:30 - 21:00 uur
za:10:00 - 17:00 uur
zo:Gesloten
Koopavond:vrijdag

Aangepaste openingstijden

07 april 2023  (geen koopavond)09:30 - 17:30
09 april 2023  (Eerste Paasdag)Gesloten
10 april 2023  (Tweede Paasdag)11:00 - 17:00
Maak een afspraak
Nederweert
Nederweert

Keukenloods Nederweert - sinds 2013

In het zuiden van het land staat Sven Wolters met zijn team voor je klaar. Sven: “Het team vult elkaar goed aan. Ieder heeft zijn eigen specialiteit en zo adviseren we een grote groep klanten. Het werk is leuk en afwisselend: planning, voorraad beheer, ontwerpen en natuurlijk service verlenen.”

Maak een afspraak
Doe de offertecheck & bespaar
Een AEG vaatwasser cadeau + 15% korting bij aankoop van jouw droomkeuken!*

Keukens Nederweert

Voor keukens in de omgeving van Weert is de vestiging van Keukenloods.nl in Nederweert dé plek om inspiratie op te doen voor jouw nieuwe keuken. Weert, en ook Nederweert zijn dankzij hun ligging erg in trek, en omdat er ook meer dan genoeg te doen is voor mensen van alle leeftijden, zijn het populaire locaties. Mensen die een woning kopen in Weert of Nederweert laten vaak de keuken als eerste opknappen of vervangen. Dat is natuurlijk ook niet zo verwonderlijk aangezien de keuken een prominente plek in vrijwel ieder huishouden inneemt. Ook voor jouw nieuwe keuken kun je terecht bij Keukenloods.nl in Nederweert. Onze keukenadviseurs helpen daar graag bij!

Keukens op maat in Weert en Nederweert

Omdat de keuken een belangrijk onderdeel van je interieur vormt, stellen mensen die een nieuwe keuken willen kopen in Weert of Nederweert hier natuurlijk strenge eisen aan. Bij Keukenloods.nl vinden wij dat niet meer dan terecht. Het is immers een flinke investering en een keuken moet vaak jaren mee gaan. Daarom bieden wij onze klanten aan om keukens op maat te maken voor hun woning. Hiervoor komt een van onze keukenadviseurs graag bij jou thuis langs in Nederweert en omgeving om de huidige situatie op te nemen en om te horen wat de wensen zijn. De adviseur neemt dan meteen monsters van verschillende keukenmaterialen mee zodat je thuis kunt zien welke keuken het beste bij jouw situatie past.

Kom langs in onze showroom of bel ons

Als je onze keukens van dichtbij wil bekijken, dan nodigen wij je graag uit om naar onze keukenwinkel in Nederweert te komen. Je kunt dan niet alleen onze showroomkeukens bekijken, maar je kunt meteen al je vragen stellen aan een van onze adviseurs. Denk je dat je jouw droomkeuken al hebt gevonden op onze website? Bel dan om een offerte op te vragen naar telefoonnummer 0495-625383. Wil je alvast meer lezen over dit filiaal? Lees onze blogpost over Keukenloods Nederweert.

Keuken van familie Vranken uit Nederweert

Keuken van familie Vranken uit Nederweert

Zeer mooie greeploze hoekkeuken in de kleur magnolia hoogglans, voorzien van een 4 cm composieten werkblad. De keuken is van alle gemakken voorzien inclusief een Quooker Fusion 3 in 1 kokend water kraan

Bekijk meer keukens van klanten
Klik om kaart te gebruiken