• +4
  • Ross
  • Barry
  • Janneke
  • Lino
  • Ruud
Keukenloods Gaanderen

Keukenloods Gaanderen

Slakweg 84
7011 EZ Gaanderen (Doetinchem)
0315-340404

Openingstijden

ma:09:30 - 17:30 uur
di:09:30 - 17:30 uur
wo:09:30 - 17:30 uur
do:09:30 - 17:30 uur
vr:09:30 - 21:00 uur
za:10:00 - 17:00 uur
zo:Gesloten
Koopavond:vrijdag

Aangepaste openingstijden

26 februari 2023  (koopzondag)11:00 - 17:00
26 maart 2023  (koopzondag)11:00 - 17:00
07 april 2023  (geen koopavond)09:30 - 17:30
Maak een afspraak
Gaanderen
Gaanderen

Keukenloods Gaanderen - sinds 2006

Keukenloods.nl Gaanderen is onze showroom in het oosten van het land. Richard van de Louw neemt hier de dagelijkse leiding op zich. Richard: “Op zoek naar jouw ideale keuken of inbouwapparatuur? Dan ben je aan het juiste adres! Of je nu houdt van landelijk, modern, luxe of greeploos design. Onze hypermoderne megastore heeft wat je zoekt!”

Maak een afspraak
Doe de offertecheck & bespaar
Een AEG vaatwasser cadeau + 15% korting bij aankoop van jouw droomkeuken!*

Keukens Gaanderen

Bij de Keukenloods.nl vind je het grootste aanbod van keukens en inbouwapparatuur in de omgeving van Doetinchem en Gaanderen. Doetinchem is een stad die nog altijd aan het groeien is en ook omliggende dorpen zoals Gaanderen hebben veel lopende nieuwbouwprojecten. Als jij een van de trotse eigenaars bent van een van deze nieuwbouwwoningen of je wil de keuken van je bestaande woning laten vernieuwen, dan is de showroom van Keukenloods.nl de ideale locatie om inspiratie op te doen. Wij hebben een groot aanbod aan keukens voor ieder type woning en voor ieder budget. Je kunt ervoor kiezen om jouw nieuwe keuken bij de rest van het interieur te laten passen, maar het is natuurlijk ook mogelijk om voor een keuken in een heel andere stijl te kiezen. Bij Keukenloods.nl in Gaanderen helpen wij je graag verder!

Een brede selectie aan keukens

Ieder huis of appartement is net weer even anders. En ook de keuken zit niet bij iedere woning op dezelfde plaats. Misschien heb je een koopwoning en wil je jouw nieuwe keuken wel op een heel andere plaats monteren dan oorspronkelijk is bedoeld. Dat is het voordeel van een eigen huis, je kunt het helemaal zo inrichten zoals je dat zelf wil. Hierbij wil je natuurlijk wel een keukenwinkel in de omgeving van Doetinchem of Gaanderen uitzoeken die net zo flexibel is in zijn aanbod van keukens. Bij Keukenloods.nl vind je een groot assortiment aan keukens die tevens kunnen worden voorzien van allerlei opties, zoals verschillende soorten werkbladen, materialen en inbouwapparatuur. Ook verschillende keukenstijlen zijn mogelijk, zoals een landelijke keuken, of juist een strakke, moderne keuken.

Keukens bekijken in Gaanderen

Samen met een van onze adviseurs kun jij ervoor zorgen dat je de keuken van jouw dromen krijgt in een nieuwe of bestaande woning. Al je vrienden en familieleden in Gaanderen en omgeving zullen jaloers op je zijn! Wil je meer lezen over dit filiaal? Lees onze blogpost over Keukenloods Gaanderen. Als je nog vragen hebt over een van de showroomkeukens die je op internet of in onze showroom in Gaanderen hebt gezien, neem dan vooral contact met ons op voor meer informatie over die specifieke keuken. Hiervoor kun je ons bereiken door te bellen met telefoonnummer 0315-340404.

Keuken van mvr. Voorn - van Geffen uit Didam

Keuken van mvr. Voorn - van Geffen uit Didam

Onze keuken is een ontwerp van mijn vrouw in samenwerking met Ronald. Wij hebben een keuken die bij ons past en niet een keuken die iedereen heeft. Wij hebben jasmijn keukenkasten met geweldig werkende laden en kastjes en een zwart composiet blad. Het bovenkastje is Malaga rood glanzend. De hoekkeuken is door het enorme aanrechtblad en slimme keuzes 100% groter geworden dankzij Ronald. Wij adviseren al onze vrienden en bekenden ook bij Keukenloods te gaan kijken. Prima service tot in detail geregeld. Het plaatsen van onze keuken was in een dag helemaal klaar.

Bekijk meer keukens van klanten
Klik om kaart te gebruiken