Keuken samenstellen

Dankzij een handige tool van Keukenloods kun je eenvoudig zelf je nieuwe keuken samenstellen. Dit 3D programma biedt je de mogelijkheid om de keuken te ontwerpen waar je altijd al van droomt. Hierbij kun je jouw ontwerp van alle kanten bekijken en aanpassen tot de keuken volledig voldoet aan jouw smaak.

Meteen beginnen: 3D KeukenCreator

Jouw ideale keuken, eenvoudig zelf samen te stellen

Dus hoe ziet jouw droomkeuken eruit? Door je ideale keuken te ontwerpen via het interactieve 3D tekenprogramma van Keukenloods zou deze droomkeuken zomaar eens werkelijkheid worden. Je kunt namelijk zelf jouw gewenste keuken samenstellen, bestaande uit de talloze verschillende onderdelen die beschikbaar zijn bij Keukenloods. Kasten, kleuren, grepen en werkbladen, je kan het volledig zelf kiezen. Heb je jouw ontwerp voor de nieuwe keuken af, dan kun je deze bewaren en later nog eens bekijken of laten zien aan vrienden en familie.

3D ontwerpprogramma

Zelf je keuken ontwerpen in ons interactieve 3D programma

Dankzij de handige interactieve tool van Keukenloods kun je eenvoudig in 3D je eigen keuken ontwerpen. Ben je klaar met het samenstellen van de keuken die precies voldoet aan jouw wensen? Dan wordt het tijd om jouw droomkeuken werkelijkheid te laten worden en de keuken te gaan maken. Hiervoor kun je vrijblijvend contact met ons opnemen door te bellen naar 0226-355340. 

Zelf keuken ontwerpen

Advies op maat

Het internet biedt natuurlijk een uitkomst voor de eerste oriŰntatie en inspiratie voor jouw nieuwe keuken. Toch mis je vaak concreet keuken-advies. En dan kun je het beste een afspraak maken met een van onze adviseurs. Zij maken graag tijd voor jouw vragen, advies en voor goede koffie. Tijdens het adviesgesprek in ÚÚn van onze vestigingen, kun je ook op je gemak de showroom bekijken.

Advies op maat

Keukenadviseur bij jou thuis

Wij kunnen ons goed voorstellen dat je de samenstelling van je nieuwe keuken rustig wilt bespreken in een vertrouwde omgeving. Onze keukenadviseur kan ook bij je langskomen met brochures en uitvoeringen van keuken elementen. Dan kan het keukenadvies goed afgestemd worden op de rest van jouw huis of bedrijf. Daarnaast kunnen maten direct opgenomen worden, waardoor de keuken zeker zal passen.

Keukenadviseur bij jou thuis

Vakkundig ge´nstalleerd

Jouw keuken is een bijzondere en kostbare aankoop. Je wilt dan ook dat je keuken en de bijbehorende apparatuur vakkundig en met zorg gemonteerd worden. Keukenloods.nl biedt jou deze mogelijkheid.

Informeer bij jouw keukenadviseur naar de uitgebreide mogelijkheden.

Vakkundig ge´nstalleerd