• +3
  • Ross
  • Joep
  • Barry
  • Janneke
  • Ruud
  • Jaleel
  • Juan

Bosch accent line

Bosch accent line

Met Bosch accent line wordt je keuken nét iets hipper en moderner. Deze lijn van Bosch keukenapparatuur beschikken namelijk over extra handige functies. Ook ontvang je 5 jaar garantie als je vier verschillende Bosch accent line inbouwapparaten aanschaft. En aan service is ook gedacht: het Bosch service team is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar, ook telefonisch!

Bosch accent line ovens
Accent line ovens worden standaard geleverd met een telescopisch uittreksysteem. Hierdoor wordt het plaatsen van gerechten in de oven en het eruit halen gemakkelijker en brand je je minder snel. Ook zijn de ovens uitgerust met pyrolyse-reiniging of EcoClean. Bij pyrolyse-reiniging wordt de ovendeur vergrendeld en warmt de oven zich op tot een temperatuur van ongeveer 500 °C. Al het vuil veranderd dan in as, dat je gemakkelijk met een doekje kunt verwijderen als de oven weer is afgekoeld. Bij ovens met EcoClean is er een speciale microfijne coating van keramische kegeltjes aangebracht op de ovenwanden. Elke keer als de oven wordt opgewarmd, wordt het vuil automatisch via de wanden opgezogen.

Bosch accent line kookplaten
De kookplaten binnen de accentline van Bosch kunnen worden uitgerust met de speciale PerfectCook sensor. Dit apparaatje bestaat uit twee deeltjes. Het kleine deel kun je op de zijkant van de pan plaatsen. Het apparaat houdt dan bij wat de juiste temperatuur is en communiceert dit met de kookplaat. Vervolgens regelt de kookplaat zelf de temperatuur. Overkoken wordt hierdoor voorgoed verleden tijd. De accent line flexinductie kookplaten zijn voorzien van een mooi en handig comfortprofiel.

Bosch accent line vaatwassers
De greeploze vaatwassers binnen de accent line zijn standaard voorzien van OpenAssist. Bij een lichte aanraking van de deur, opent de vaatwasser automatisch. De volledig geïntegreerde vaatwassers zijn uitgerust met TimeLight: de resterende tijd van het wasprogramma wordt op de vloer geprojecteerd. Een laatste extra voor alle accent line vaatwassers is de 10 jaar garantie bij het doorroesten van de binnenkuip.

Bosch accent line afzuigkappen
Accent line afzuigkappen zijn voorzien van randafzuiging. De lucht wordt via het midden en de randen afgezogen. Dit is niet alleen veel effectiever maar ook zijn de vetfilters op deze manier mooi weggewerkt.

Bosch accent line koelkasten
Bij koelkasten binnen de accent line zijn de deuren zijn voorzien van SoftClose. Hierdoor sluit de deur (bijna) geruisloos.

Bekijk meer producten met Bosch accent line