• +2
  • Ross
  • Joep
  • Barry
  • Janneke
  • Ruud
  • Jaleel
Keukenloods Roosendaal

Keukenloods Roosendaal

Belder 12 C
4704 RK Roosendaal
0165-567440

Openingstijden

ma:09:30 - 17:30 uur
di: 09:30 - 17:30 uur
wo:09:30 - 17:30 uur
do:09:30 - 17:30 uur
vr:09:30 - 17:30 uur
za:10:00 - 17:00 uur
zo:Gesloten
Koopavond:vrijdag (18:30 - 20:30)

Aangepaste openingstijden

25 december 2023  (Eerste Kerstdag)Gesloten
26 december 2023  (Tweede Kerstdag)11:00 - 17:00
1 januari 2024  (Nieuwjaarsdag)Gesloten
Maak een afspraak
Roosendaal
Roosendaal

Keukenloods Roosendaal - sinds 2012

Met Keukenloods.nl Roosendaal staan we voor je klaar 'onder de rivieren'. Gert-Jan de Kock en zijn team helpen je graag op weg. Gert-Jan: "Keukenloods.nl Roosendaal in het bourgondische Brabant is de gezelligste vestiging met een gemêleerd team van jong en oud."

Maak een afspraak
Doe de offertecheck & bespaar
Maak een afspraak

Keukens Roosendaal

De keukens die je bij de Keukenloods.nl in Roosendaal kunt bekijken kunnen op maat worden gemaakt voor jouw woning. Wij houden er een zeer groot aanbod op na en kunnen een keuken leveren voor ieder budget en voor iedere smaak. Door langs te komen bij onze keukenwinkel in Roosendaal kun je de keuken die je op onze website hebt gezien in het echt komen bekijken. Dan kun je meteen je vragen stellen aan een van onze specialisten. Ook vanuit Bergen op Zoom kun je makkelijk keukens komen bekijken aangezien onze showroom pal naast de A17 is gelegen. Bij vragen over een keuken die je hebt gezien kun je ons natuurlijk ook altijd even bellen.

Hoge kortingen op keukens bij Keukenloods.nl

Omdat wij een zeer groot aanbod aan keukens en bijbehorende apparatuur hebben, bieden wij ook regelmatig keukens aan tegen hoge kortingen. Ideaal natuurlijk als je net een huis hebt gekocht in Roosendaal of omgeving! De korting op een landelijke of moderne keuken en op apparatuur zoals koelkasten, magnetrons en afzuigkappen kunnen zelfs oplopen tot maar liefst 70%.

Kom jouw droomkeuken van dichtbij bekijken

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Een scherp beeld van dichtbij zegt nog veel meer. Kom daarom langs bij Keukenloods.nl Roosendaal om de keuken van je dromen van dichtbij te bekijken. Je kunt dan ook het materiaal voelen, kijken of de kastjes prettig open en dicht gaan, en bij vragen staat een van onze specialisten je graag te woord. Natuurlijk kun je ons ook bellen op telefoonnummer 0165-567440. Wil je alvast meer lezen over het filiaal? Lees onze blogpost over Keukenloods Roosendaal.

Keuken van familie Van der Male uit Nieuwerkerk

Keuken van familie Van der Male uit Nieuwerkerk

In de eerste instantie gingen we kijken naar de apparatuur van Keukenloods in Roosendaal om daarna vervolgens naar de IKEA te gaan. Maar de reis naar Ikea is niet meer geweest. Wij waren op zoek naar een greeploze hooglans moderne industriële witte keuken. Walter heeft ons kunnen overtuigen door het meedenken met de ons en de scherpe totaalprijs. Dit gaf ons de doorslag om met Keukenloods in zee te gaan. Service is geweldig. En je hoeft niet zoals bij IKEA je kastjes zelf in elkaar te zetten, deze komen kant en klaar aan. Ik raad iedereen Keukenloods aan. Top!

Bekijk meer keukens van klanten
Klik om kaart te gebruiken