Outlet - Keukens & apparatuur tot 70% korting
Keukenloods Roosendaal

Keukenloods Roosendaal

Belder 12 C
4704 RK Roosendaal
0165-567440
Keukenloods Roosendaal

Openingstijden

ma:09:30 - 17:30 uur
di:09:30 - 17:30 uur
wo:09:30 - 17:30 uur
do:09:30 - 17:30 uur
vr:09:30 - 17:30 uur
za:10:00 - 17:00 uur
Koopavond:vrijdag (18:30 - 20:30)

Aangepaste openingstijden

25 december 2017  (1e Kerstdag)Gesloten
26 december 2017  (2e Kerstdag)11:00 - 17:00
01 januari 2018  (Nieuwjaarsdag)Gesloten
Maak een afspraak
Roosendaal
Roosendaal

Keukenloods Roosendaal - sinds 2012

Met Keukenloods.nl Roosendaal staan we voor je klaar 'onder de rivieren'. Gert-Jan de Kock en zijn team helpen je graag op weg. Gert-Jan: "Keukenloods.nl Roosendaal in het bourgondische Brabant is de gezelligste vestiging met een gemÍleerd team van jong en oud."

Maak een afspraak
Doe de offertecheck & bespaarAlleen deze week

Keukens Roosendaal

De keukens die je bij de Keukenloods in Roosendaal kunt bekijken kunnen op maat worden gemaakt voor jouw woning in Roosendaal of Bergen op Zoom. Wij houden er een zeer groot aanbod op na en kunnen een keuken leveren voor ieder budget en voor iedere smaak. Door langs te komen bij ons filiaal in Roosendaal kun je de keuken die je op onze website heeft gezien in het echt komen bekijken. Dan kun je meteen je vragen stellen aan een van onze specialisten. Ook vanuit Bergen op Zoom kun je makkelijk keukens komen bekijken aangezien onze showroom pal naast de A17 is gelegen. Bij vragen over een keuken die je hebt gezien kun je ons natuurlijk ook altijd even bellen.

Hoge kortingen op keukens bij Keukenloods Roosendaal

Omdat wij een zeer groot aanbod aan keukens en bijbehorende apparatuur hebben, bieden wij ook regelmatig keukens aan tegen hoge kortingen. Ideaal natuurlijk als je in Roosendaal of Bergen op Zoom net een huis hebt gekocht! De korting op een landelijke of moderne keuken en op apparatuur zoals koelkasten, magnetrons en afzuigkappen kunnen zelf oplopen tot maar liefst 70%. En voor iedereen die op zoek is naar een keuken voor een woonhuis of appartement in Bergen op Zoom of Roosendaal is het ook een goed idee om onze outlet showroomkeukens in de gaten te houden. Deze worden met regelmaat voor een nog scherper tarief aangeboden dan onze andere keukens.

Kom de keuken van je dromen van dichtbij bekijken

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Een scherp beeld van dichtbij zegt nog veel meer. Kom daarom langs bij Keukenloods Roosendaal om de keuken van je dromen van dichtbij te komen bekijken. Je kunt dan ook het materiaal voelen, kijken of de kastjes prettig open en dicht gaan, en bij vragen staat een van onze specialisten je graag te woord. Wij willen jou helpen de keuken van je dromen te krijgen voor jouw woning in Roosendaal of Bergen op Zoom. Natuurlijk kun je ons ook bellen op telefoonnummer 0165-567440.

Keuken van familie Van der Male uit Nieuwerkerk

Keuken van familie Van der Male uit Nieuwerkerk

In de eerste instantie gingen we kijken naar de apparatuur van Keukenloods in Roosendaal om daarna vervolgens naar de IKEA te gaan. Maar de reis naar Ikea is niet meer geweest. Wij waren op zoek naar een greeploze hooglans moderne industriŽle witte keuken. Walter heeft ons kunnen overtuigen door het meedenken met de ons en de scherpe totaalprijs. Dit gaf ons de doorslag om met Keukenloods in zee te gaan. Service is geweldig. En je hoeft niet zoals bij IKEA je kastjes zelf in elkaar te zetten, deze komen kant en klaar aan. Ik raad iedereen Keukenloods aan. Top!

Bekijk meer keukens van klanten