Keukenloods.nl - Inbouwapparatuur en keuken specialist

Afzuigkappen

Afzuigkappen

Je kunt in de keuken niet zonder een afzuigkap. Tijdens het koken zorgt een afzuigkap, ook wel wasemkap genoemd, ervoor dat kookdampen, vet en vocht netjes worden afgevoerd. Voor iedere keuken hebben wij een passende afzuigkap. Wil je weten waar je op moet letten bij het kopen van een afzuigkap of meer advies? Bekijk onze keuzegids of neem contact op met onze klantenservice.


Meer informatie
iWandschouw afzuigkap

Wandschouw afzuigkap

Schuine afzuigkap

Schuine afzuigkap

iInbouwunit afzuigkap

Inbouwunit afzuigkap


iPlafondunit

Plafondunit

iEilandschouw afzuigkap

Eilandschouw afzuigkap

iGeintegreerde afzuigkap

Geintegreerde afzuigkap


iVlakscherm afzuigkap

Vlakscherm afzuigkap

Kookplaat met afzuiging

Kookplaat met afzuiging

iOnderbouw afzuigkap

Onderbouw afzuigkap


Downdraft

Downdraft

iKookveldafzuiging

Kookveldafzuiging

iHoekschouw afzuigkap

Hoekschouw afzuigkap


Achterwand

Achterwand

KeuzehulpAdvies of hulp nodig?

Twijfel je nog over je keuze? Wil je graag extra advies en informatie? Bekijk dan onze keuzegids voor alles wat je moet weten bij het aanschaffen van jouw nieuwe keukenapparatuur.

Ga naar de keuzegids
info
Meer weten over: Afzuigkappen

Een afzuigkap kopen? Waar let je op

Een afzuigkap staat van oudsher ook wel bekend als een wasemkap. Je kunt een afzuigkap afstemmen op het soort kookplaat dat je gebruikt, maar ook op het design van je keuken. Een afzuigkap moet niet alleen functioneel te zijn. Het is een belangrijk in het zicht hangend keukenapparaat, dus het moet ook matchen met het keukendesign. De mogelijkheden en designs voor een afzuigkap zijn dan ook groot. Welke afzuigkap past het beste in jouw keuken? En waar moet je op letten bij aanschaf van een afzuigkap? Em welk afzuigsysteem is geschikt voor in jouw keuken? In de video hiernaast legt onze productspecialist het uit. Wil je graag extra informatie en advies? Bekijk dan onze keuzegids.

Door het grote aanbod aan verschillende afzuigkappen, wordt de keuze voor een bepaalde afzuigkap er niet gemakkelijker op. Wil je meer informatie hebben over bepaalde type afzuigkappen of over de werking van afzuigkappen? Aarzel dan niet en neem contact op met onze klantenservice of bezoek één van onze showrooms.


Afzuigkap Technologie

We hebben de belangrijkste afzuigkap technologieën voor je uitgelicht. Heb je verder vragen over een product feature? Laat het ons weten via WhatsApp, e-mail, chat of telefoon.