Keukenloods.nl - Inbouwapparatuur en keuken specialist

  • +2
  • Rick
  • Patrick
  • Nicky
  • Gerald
  • Hyla
  • Carles
Gratis Quooker Flex bij aankoop van jouw droomkeuken!

Voorraad keukens

Bij Keukenloods.nl kun je keukens uit voorraad kopen! Wij hebben hoogglans witte keukenkasten, mét zilveren grepen op voorraad staan in ons magazijn. Deze kastjes kan je op heel veel manieren opstellen. Leveren kan op zeer korte termijn en de montage van deze kastjes is makkelijk zelf te doen. Wil je jouw voorraad keuken zelf ontwerpen? Dat kan! Begin direct met onze 3D KeukenCreator. Ook erg belangrijk: omdat dit ons eigen merk is zijn deze keukens ZEER scherp geprijsd! Hieronder vind je een aantal voorbeelden en opstellingen van onze witte PACO-voorraadkeukens.

Resultaten: 49

Voorraad keukens

Bij Keukenloods.nl kun je terecht voor de mooiste keukens; voordelig en van topkwaliteit. Het kan voorkomen dat een keuken op heel korte termijn nodig is. Bijvoorbeeld bij projectbouw, voor je bedrijf of als je snel in een woning wilt trekken. Voor deze vraag heeft Keukenloods.nl het ‘voorraadkeuken’ concept. Dit houdt in dat we een mooie hoogglans witte keuken met rvs grepen en indien gewenst met werkblad van composiet op maat binnen één dag kunnen leveren.

Wat zijn voorraadkeukens?

Voorraadkeukens worden samengesteld uit keukenkasten in verschillende soorten en maten die direct uit het magazijn geleverd kunnen worden. Om je een idee te geven wat er mogelijk is, hebben wij een aantal voorbeeldkeukens samengesteld. Je kunt uiteraard ook de voorraadkeukens naar eigen inzicht samenstellen; van keukenkastjes tot kraan en van vaatwasser tot fornuis. Daarbij heb je de keuze uit veel merken zoals AEG, Bauknecht, Miele, Siemens en Whirlpool. Zo krijg je een complete keuken met topkwaliteit apparatuur, een goede prijs-kwaliteitverhouding en hij is direct leverbaar!

Hoe zit het met ‘same day delivery’?

Voorraadartikelen die besteld worden voor 09.30 uur worden dezelfde werkdag nog bezorgd. Bestel je voor 23.59 uur dan wordt je keuken de volgende werkdag bezorgd.

Keukenadviseur bij jou thuis

Het samenstellen van jouw nieuwe (voorraad)keuken kan een flinke uitdaging zijn. Het moet allemaal passen in je keukenruimte en er moet de juiste apparatuur in zitten zodat je altijd met veel plezier in de keuken staat. Het is dan prettig als de keukenadviseur bij je thuis kan komen. Hij kan de maten opnemen en je adviseren over keukenelementen en apparatuur. Omdat de adviseur meteen ziet waar de keuken moet komen, kan hij zijn advies perfect afstemmen op je huis en de rest van het interieur.

Vakkundige installatie

Omdat je niet iedere dag een nieuwe keuken koopt en je er jarenlang plezier van wilt hebben, is het belangrijk dat jouw keuken en de bijbehorende apparatuur vakkundig gemonteerd wordt. Keukenloods.nl biedt je uiteraard de mogelijkheid om de klus uit handen te geven aan onze vakbekwame monteurs. Informeer naar de mogelijkheden!