• +3
  • Ross
  • Joep
  • Barry
  • Janneke
  • Ruud
  • Jaleel
  • Juan

Grijze keukens

Grijze keukens

Op zoek naar een grijze keuken? Wij loodsen je er doorheen!

De tijden van een standaard witte keuken zijn voorbij! Er zijn nog talloze andere kleuren waar je uit kunt kiezen voor je nieuwe keuken. Denk bijvoorbeeld eens aan een grijze keuken. Ja echt, grijs! Je kan een grijze keuken heel mooi combineren met hoogglans keukenkasten voor een moderne uitstraling. Wil je liever een stoere keuken, kies dan voor een mat grijze robuuste keuken met een bakstenen achterwand. De keuzes zijn oneindig! Bekijk ons assortiment grijze keukens en wie weet wordt jij ook verliefd op deze gave keuken kleur.

Bekijk assortiment

Keukens - N-line Cemento Lichtgrijs
Keukens - Riva Grey
Keukens - Riva StoneArt

Waarom zou jij kiezen voor een grijze keuken?

De kleur grijs is heel gemakkelijk te combineren met jouw favoriete kleur. Hierdoor kun je jouw interieur geheel naar eigen smaak inrichten. Lichtgrijs staat heel mooi bij lichte tinten en donkergrijs past perfect in combinatie met stoere donkere tinten. Daarnaast blijft grijs uniek en spannend waardoor jouw keuken niet onopgemerkt zal blijven. Een groot voordeel van deze kleur is dat hij absoluut niet saai overkomt maar ook evengoed neutraal is. Het is dan ook niet gek dat steeds meer mensen voor een grijze keuken kiezen.

Grijze keuken

Inspiratie voor een grijze keuken

Een grijze keuken past gemakkelijk bij iedere gewenste keukenstijl. Heb jij een moderne inrichting met lichte kleuren in huis? Kies dan voor een mooie donkergrijze keuken met een moderne keukenstijl. Een grijze keuken kan ook heel mooi gecombineerd worden met verschillende natuurtinten zoals mokka, beige of taupe. Kies bijvoorbeeld voor een houten werkblad en houten keuken planken aan de muur. Hout elementen geven je keuken een huiselijke sfeer. Als je meer houdt van lichte pastel kleuren zoals lichtblauw, kun je deze kleuren ook heel mooi combineren met een lichtgrijze keuken. Deze combinatie houdt het contrast mooi in stand. Naast een moderne keuken, staat een grijze kleur ook heel mooi bij een landelijke keukenstijl. De kleur grijs zal jouw landelijke keuken een unieke touch geven. Als je het liefst een stoere robuuste keuken wilt, staat grijs heel mooi bij betonnen keukenelementen.

Grijze keuken

 

Kom langs voor persoonlijk advies

Een grijze keuken is een echte trend die steeds meer mensen ontdekken. Wil jij ook graag een unieke grijze keuken? Zorg dan dat je de juiste keukenopstelling en keukenstijl kiest. Als je dit nog lastig vindt (wat heel begrijpelijk is), doe dan extra informatie op door onze grijze keukens op Keukenloods.nl te bekijken. Wil je onze keukens liever in het echt bewonderen? Bezoek dan één van onze showrooms. Hier kun je onze prachtige grijze keukens in het echt zien en advies vragen aan een van onze keukenadviseurs. Maak nu een afspraak of bel naar 0226-355340.

> Maak direct een afspraak

Bekijk ook

Een keuken uitzoeken kan best lastig zijn. Wij proberen daarom het hele proces zo makkelijk mogelijk voor je te maken. Hier vind je meer keukeninspiratie en informatie. Voor je het weet staat jouw droomkeuken bij jou thuis te stralen!

Gerald

Keuken of apparatuur kopen? Wij loodsen je erdoorheen!

Heb je een vraag? Wij willen je graag helpen!
Kies een van de onderstaande mogelijkheden om contact op te nemen met een van onze specialisten.
Wil je langskomen in een van onze filialen? Dat kan! Bekijk hier waar onze winkels zijn gevestigd.