• +3
  • Ross
  • Joep
  • Barry
  • Janneke
  • Ruud
  • Jaleel
  • Juan

Keukens met bar

Op zoek naar een keuken met bar? Wij loodsen je erdoorheen!

Een keuken met bar wordt tegenwoordig steeds populairder. Dat is niet gek, want een bar in de keuken brengt een gezellige sfeer met zich mee in huis. De bar is dan ook een gezellige plaats om samen te komen in de keuken. Het zorgt er voor dat er echt in de keuken wordt gewoond.

Bekijk assortiment keukens met bar

Gezelligheid aan de bar in de keuken

Terwijl jij heerlijk aan het koken bent, schuift je partner of kind alvast aan om gezellig te kletsen. Daarna kunnen jullie gezellig samen aan de bar genieten. De bar biedt vanzelfsprekend de perfecte gelegenheid om gezellig een drankje te doen met vriendelijk of familie. Zoals je ziet, ligt een keuken met bar als basis voor vele gezellige momenten in huis. Dankzij de bar wordt de keuken een van de meest sfeervolste ruimtes van jouw woning.

 

 

Keuken met houten elementen

Keuken inspiratie voor een keuken met bar

Een keuken met bar past met gemak bij iedere keukenstijl. Wil je graag een stoere robuuste keuken? Dan zorgt een bar voor een extra ruime uitstraling. Als je alle ruimte van de wereld hebt, kun je voor een U-keukenopstelling gaan. Een u-keuken met bar geeft jouw woning een luxe sfeer met veel ruimte voor vrienden en familie. Op deze manier haal je zeker de gezelligheid in huis. Zelf bij een landelijke keukenstijl, moderne keukenstijl of industriele keukenstijl, zorgt een bar voor een extra luxe afwerking.

Bekijk alle keukenstijlen

Keuken met bar

Voor- en nadelen keuken met bar

Door te kiezen voor een keuken met bar, verbind je jouw woonkamer met je keuken. Hierdoor is de woonruimte en keuken meer een geheel voor extra gezelligheid tijdens het koken. Als je geen ruime ruimte hebt voor jouw keuken, zorgt de bar voor de benodigde opvulling! Een nadeel is dat er vaak juist te weinig ruimte is voor een bar. Terwijl een bar juist voor zo veel gezelligheid zorgt!

Keuken met bar

Bezoek jouw dichtstbijzijnde vestiging

Zie jij dat wel zitten, zo’n keuken met bar in je huis? Kom dan eens langs bij een van onze showrooms om de keukens in het echt te bekijken. Eén van onze keukenadviseurs zal je vervolgens alles vertellen over de mogelijkheden.

 

Maak direct een afspraak

Keuken met bar
Gerald

Keuken of apparatuur kopen? Wij loodsen je erdoorheen!

Heb je een vraag? Wij willen je graag helpen!
Kies een van de onderstaande mogelijkheden om contact op te nemen met een van onze specialisten.
Wil je langskomen in een van onze filialen? Dat kan! Bekijk hier waar onze winkels zijn gevestigd.