Outlet - Keukens & apparatuur tot 70% korting
Keukenloods Almere

Keukenloods Almere

New Yorkweg 111
1334 NB Almere
036-5290303
Keukenloods Almere

Openingstijden

ma:Gesloten
di:10:00 - 18:00 uur
wo:10:00 - 18:00 uur
do:10:00 - 18:00 uur
vr:10:00 - 17:30 uur
za:09:00 - 17:00 uur
zo:11:00 - 17:00 uur
Koopavond:vrijdag (19:00 - 21:00)

Aangepaste openingstijden

25 december 2017  (1e Kerstdag)Gesloten
26 december 2017  (2e Kerstdag)11:00 - 17:00
01 januari 2018  (Nieuwjaarsdag)Gesloten
Maak een afspraak
Almere
Almere

Keukenloods Almere - sinds 2012

In 2012 is ook de provincie Flevoland toegevoegd aan onze showrooms met Keukenloods.nl Almere. Edwin van Leeuwen en zijn team helpen je graag op weg!

Maak een afspraak
Doe de offertecheck & bespaarGRATIS montage bij aankoop van een keuken!

Keukens Almere

Voor mooie keukens in Almere of Lelystad hoef je niet ver te zoeken. Bij het filiaal van de Keukenloods in Almere kun je een prachtige keuken kiezen uit ons ruime assortiment. De keuken is immers voor de meeste huishoudens in Lelystad en Almere het pronkstuk van de woning! Kom snel in ons filiaal kijken voor keukens tegen een zeer scherpe prijs. Onze adviseurs heten je graag van harte welkom en nemen de tijd om je te informeren en om alle mogelijke opties van onze showroomkeukens, zoals de mogelijkheid tot inbouwapparatuur, met je door te nemen.

Keukens in Almere, ruim assortiment bij Keukenloods

Bij Keukenloods hebben wij een keuken voor ieder budget in Almere en Lelystad. Zo bieden wij geregeld showroomkeukens aan tegen scherpe kortingen die kunnen oplopen tot wel 70%! En de keuze aan verschillende modellen is bijna oneindig. Zo kan je kiezen voor keukens met een met een L- of een U-vorm, met een kookeiland of een eilandkeuken met bar. Ook heb je verschillende mogelijkheden wat betreft de afwerking van de kastjes en het keukenblad, en je kunt eindeloos variëren met verschillende kleuren.

De keuken van jouw voorkeur van dichtbij bekijken in onze showroom in Almere

Omdat een nieuwe keuken altijd een flinke investering is wil je wel weten dat het model dat je hebt gezien ook past in je woning in Almere of Lelystad. Kom daarom naar onze showroom in Almere zodat je onze keukens van dichtbij kunt bekijken en al je vragen aan ons deskundige personeel kunt stellen. Hierdoor kan je ook weer nieuwe ideeën opdoen waardoor je uiteindelijk volledig tevreden huiswaarts keert. Het is natuurlijk ook altijd mogelijk om een afspraak te maken om de mogelijkheden door te spreken. Hiervoor willen wij je vragen om contact op te nemen met ons filiaal in Almere. Dat kunt je doen door te bellen met 036-5290303.

Keuken van mvr. Yvonne Siliakus uit Almere poort

Keuken van mvr. Yvonne Siliakus uit Almere poort

Een heel compacte keuken die minder plaats inneemt dan een kookeiland. Doordat er geen bovenkastjes zijn maar een natuurstenen blad met opstaande rand geeft het een heel ruimtelijk effect. In de hoge kast zit alles ingebouwd, een combioven, vaatwasser, koeler en vriezer, en nog bergruimte over! De keuken heeft brede greeploze laden met een grijs natuurstenen blad, wat mooi past bij de grijze leistenen vloer. Ben geweldig tevreden met de keuken!

Bekijk meer keukens van klanten