• +3
  • Ross
  • Joep
  • Barry
  • Janneke
  • Ruud
  • Jaleel
  • Juan

Siemens iQ700 StudioLine ovenserie

iQ700 studioLine ovenserie

In 2023 begint Siemens het jaar goed met de start van de verkoop van de nieuwe iQ700 studioLine ovens. Met deze nieuwe ovenlijn laat Siemens technologie en design samenkomen. De iQ700-oven is namelijk niet alleen voorzien van intelligente functies waarmee je tijd en moeite bespaart, hij zorgt ook voor een prachtig design statement in de keuken.

Gezond koken was nog nooit zo makkelijk

Ben je op zoek naar een bakoven met stoom? Dankzij de fullSteam Plus functie kook je niet alleen gezonder, maar ook sneller. Door de perfect uitgebalanceerde combinatie van stoom en hetelucht circulatie is een maaltijd tot wel 20% sneller klaar. Ontdek alle nieuwe functies van de nieuwe iQ700 ovenlijn hieronder.

Mooi en handig design

Alle randen, rondingen en afmetingen van de nieuwe iQ700 zijn perfect uitgelijnd. Dit ziet er niet alleen prachtig uit, maar maakt koken ook een stuk makkelijker. Er wordt gebruik gemaakt van slimme materialen: de ovendeur is van hoogwaardig glas, dit houdt de warmte binnen en ziet er ook nog eens mooi uit. Ook is de glazen handgreep op de oven zeer onopvallend, deze gaat namelijk op in dezelfde donkere achtergrond. Dit wekt de illusie van een greeploze deur, maar biedt wel een stevige houvast bij het openen en sluiten.

Eenvoudige bediening

Het nieuwe iQ700-ovenmenu is te bedienen via een groot en contrastrijk TFT-touchdisplay. Met dit display zijn de draaiknoppen vervangen en je kunt gemakkelijk door alle opties van de oven navigeren. In totaal zijn er drie verschillende displays, afhankelijk van de oven die je kiest.

Kies het niveau van knapperigheid

De nieuwe iQ700-oven is uitgerust met de Individuele Bruining-functie. Voor gerechten zoals brood, pizza’s of gratins past deze sensor de bruiningsgraad aan op jouw persoonlijke smaak. Op een schaal van 1 tot 5 kun je instellen hoe licht of donker het gerecht moet zijn. De geïntegreerde camera houdt het door jou gekozen bruiningsniveau vervolgens in de gaten. Als je gerecht klaar is, schakelt de oven automatisch uit en krijg je hiervan een melding op je smartphone.

Een oven die naar je luistert

In combinatie met de Home Connect-app heeft de nieuwe iQ700 nog meer tijdbesparende functies beschikbaar. Alles is makkelijker met spraakbesturing en Oven Assistant: hiermee ontvang je aanbevelingen en stuur je instructies rechtstreeks naar je oven. Ook kunnen alle apparaten in de iQ700-serie worden aangesloten op diverse slimme speakers.

Typenummers Siemens iQ700 studioLine

HB632GBS1, HB634GBS1, HB636GBS1, HB675GBS1, HB676GBS1, HB875G5B1, HB876G5B6 en HB835GTB1.