• +3
  • Ross
  • Joep
  • Barry
  • Janneke
  • Ruud
  • Jaleel
  • Juan

Samsung Family Hub

Samsung heeft als eerste de ‘slimme koelkast’ op de markt gebracht. Deze innovatie is te herkennen aan het prachtige digitale scherm dat de koelkastdeur siert. Dit digitale touchscreen is voorzien van een internetverbinding en talloze handige functies die het leven in je keuken wat makkelijker maken.

Food Management

De Family Hub helpt je bij het maken van een boodschappenlijstje en geeft meldingen over de houdbaarheid van de producten in je koelkast. Ook kun je met je smartphone op afstand de inhoud van je koelkast bekijken. Daarnaast kun je met de Recipe-app en de Chefs-app heerlijke recepten vinden die je met de ingrediënten uit je koelkast kunt bereiden.

Food Management

Family Connection

Deze Samsung koelkast brengt je familie bij elkaar. Via het touchscreen kun je foto’s en berichten sturen naar de smartphones van je familieleden. Ook kun je een familierooster bijhouden op het scherm.

Family Connection

Home Entertainment

Het touchscreen kun je ook voor entertainment gebruiken. Zo kun je bijvoorbeeld het Tv-programma dat op je Samsung televisie te zijn is, naar het touchscreen casten. Zo hoef je niets te missen. Daarnaast is het mogelijk om via je koelkast je favoriete muziek te luisteren, voor extra gezelligheid in de keuken.

Home Entertainment

Smart Home

De Family Hub koelkast kun je via de Smart Home-app in de gaten houden. De app laat je bijvoorbeeld foto’s zien van de inhoud van je koelkast (handig als je in de supermarkt staat). Met deze app heb je ook controle over je andere huishoudelijke apparatuur van Samsung.

Smart Home

Design

Naast het prachtige touchscreen is de koelkast uitgerust in het elegante Clean Steel. Ook maakt de koelkast gebruik van Metal Cooling. Hiermee wordt de koelte vastgehouden als de deur wordt geopend. Zo wordt er altijd een optimale temperatuur behouden en blijft je voedsel langer vers. 

Design

Uitvoeringen

Op dit moment zijn er twee varianten van de Samsung Family Hub: Een koelvriescombinatie en een Amerikaanse Side-by-Side koelkast, zoals de RS68N8941SL en de RS68N8941B1.

Uitvoeringen