• +3
  • Ross
  • Joep
  • Barry
  • Janneke
  • Ruud
  • Jaleel
  • Juan

Jamie Oliver

Jamie Oliver is de chef die bekend staat om zijn gerechten van hoge kwaliteit die vaak snel te bereiden zijn. Hiermee probeert hij gezond en lekker eten voor iedereen bereikbaar te maken. Niet voor niets dat hij zijn naam heeft verbonden aan een productlijn die net als hij kwaliteit biedt maar qua prijs bereikbaar is voor een groot publiek.

Jamie Oliver barbecue

Een mooi voorbeeld hiervan is de Classic 4S barbecue uit de Jamie Oliver productlijn. Hij is ziet er goed uit met zijn overwegend zwarte karakter met roestvrijstalen accenten. De Classic 4S heeft vier branders en ouderwetse, maar stevige gietijzeren roosters. De gasbranders zijn individueel instelbaar. Zo kun je de warmte van de barbecue heel precies aanpassen aan jouw wensen. De regelknoppen aan de voorkant zijn verlicht door praktische witte ledverlichting waardoor je altijd het overzicht behoudt en de brander gemakkelijk in kunt stellen ook wanneer het buiten al wat donkerder is.

Jamie Oliver barbecue

Classic 4S

Uiteraard is de Jamie Oliver Classic 4S barbecue verrijdbaar. Dit model heeft zelfs een handige separate brander aan de zijkant waarop je bijvoorbeeld je sauzen kunt bereiden of een pannetje kunt warmhouden. Elke Classic 4S wordt geleverd met een thermometer. Een afdekzeil is een welkome bijkomstigheid, maar doordat de barbecue is gemaakt van aluminium en roestvrijstaal kan hij tegen een stootje en een spatje. Een geïntegreerde flessenopener maakt de Jamie Oliver ervaring compleet. Kortom, de Jamie Oliver Classic 4S is een uitstekende barbecue voor het gezin of voor een gezellig BBQ-feest in jouw tuin. Allround buiten koken wordt een gemak met deze barbecue.

Bekijk ook de Jamie Oliver BBQ accessoires

Classic 4S

BBQ tips van Jamie Oliver - Voorkom aangebrand eten

Jamie Oliver deelt in de video hiernaast zijn tips om te voorkomen dat je eten verbrandt tijdens het barbecueën.
 

BBQ tips van Jamie Oliver - 4 tips voor nog lekkerder eten

Jamie Oliver deelt vier geweldige ideeën om je barbecuegerechten nog lekkerder te maken