• +3
  • Ross
  • Joep
  • Barry
  • Janneke
  • Ruud
  • Jaleel
  • Juan

Siemens espresso volautomaten

Het leven is te kort om niet van je kopje koffie te genieten. Met de luxe vrijstaande espresso volautomaten van Siemens kun je met gemak je keuken omtoveren tot cafetaria. Maar welk apparaat past nu het beste bij jou? 

Alle hieronder genoemde espresso volautomaten hebben een aantal dingen gemeen. Zo zijn ze allemaal uitgerust met het sensoFlow System: door de Intelligent Heater Inside heerst er altijd een constant zettemperatuur en hierdoor heb je altijd een maximale smaakbeleving. Ook beschikken ze over de oneTouch functie. Hiermee kun je met één druk op de knop je gewenste kopje koffie kiezen. Ten slotte zijn alle Siemens espresso volautomaten voorzien van ceramDrive: een keramische maalwerk van hoogwaardig kwaliteit. Hierdoor gaat je apparaat langer mee en gaat er geen smaak verloren.

Met alle espresso volautomaten durft Siemens maar liefs 15.000 heerlijke kopjes koffie te garanderen. Dat is een fijne belofte. 

EQ.3 series 300

Dit is het goedkoopste model van Siemens. Toch beschikt deze espresso volautomaat over de gewenste functies. Hij heeft bijvoorbeeld coffeeDirect: met één druk op de knop vult de automaat je kopje met de lekkerste koffie. Ook is het apparaat uitgerust met een automatische melkschuimer. Giet een beetje melk in je kopje, plaats het kopje vervolgens onder het apparaat en laat het apparaat je melk schuimen. De melkschuimer is ook in hoogte verstelbaar. Zo past hij ook in hoge Latte Macciato glazen van 15 cm. De melkschuimer is makkelijk te verwijderen en kan in de vaatwasser.

Bekijk de TI303203RW

EQ.6 series 300

Deze espresso volautomaat van Siemens is net iets luxer dan de EQ3. Series 300. Hij beschikt over alle functies van de EQ3. Series 300 maar twee eigenschappen voegen net iets extra’s toe. Het coffeeSelect display maakt het kiezen van je favoriete kopje koffie extra makkelijk door het scherm met sensorvelden. En met de aromaDouble Shot-functie krijg je extra sterke koffie met een minder bittere smaak door een dubbel maalproces. Ook verschilt het design van het apparaat met het uiterlijk van EQ.3. series 300.

Bekijk de TE613209RW

EQ.6 series 300

EQ.6 series 500

Qua uiterlijk verschilt deze Siemens espresso volautomaat niet van de EQ.6 s300. Maar wel heeft hij twee extra’s die hem net iets luxer maken. Met de oneTouch DoubleCup kun je twee kopjes vullen met je gewenste soort koffie. Ook wordt er standaard een maatlepel en een teststrip meegeleverd bij dit apparaat.

Bekijk de TE615209RW

EQ.9 series 300

De Siemens EQ. 9 serie espresso volautomaten zijn de meest luxe (en meest stille) in het koffiesegment. Het instapmodel EQ.9 series 300 heeft alle voordelen van de voorgaande series, maar onderscheidt zich door het induvidualCoffee System. Hiermee kun je tot wel 6 gebruikersprofielen instellen met specifieke koffiewensen.

Bekijk de TI903209RW

EQ.9 series 300

EQ.9 series 500

Weer een stapje hoger vind je de Siemens EQ.9 series 500. Deze espresso volautomaat biedt een cruciale extra: baristaMode. Hiermee kun je de koffie aroma nauwkeurig instellen. Zo maak je van ieder kopje koffie ‘jouw’ variant en kun je als een echte connaisseur aan de slag.

Bekijk de TI905201RW

EQ.9 series 700

De Siemens EQ.9 series 700 biedt alles wat je van een espresso volautomaat kunt verwachten. Hij beschikt zelfs oven het dualBean System. Het apparaat heeft twee verschillende gemalen voor twee verschillende bonenreservoirs. Zo haal het uiterste uit iedere koffieboon, zonder dat de smaak van de andere soort koffiebonen er tussenkomt. 

Bekijk de TI907201RW

EQ.9 series 900

De meest luxe vrijstaande espresso volautomaat van Siemens is de EQ.9 series 900. In principe heeft hij dezelfde kenmerken als de EQ.9 series 700, maar een grote toevoeging is HomeConnect. Hiermee kun je bijvoorbeeld op afstand het apparaat activeren. Ook krijg je hiermee toegang tot coffeeWorld: 18 extra internationale soorten kopjes koffie. Met de coffeePlaylist kun je meerdere drankjes invoeren die hij dan achter elkaar voor je maakt. Handig als je wilt koffieleuten met vrienden. Bij technische storingen kan Siemens via HomeConnect toegang krijgen tot jouw apparaat om op afstand te kunnen zien wat er mis is. Uiteraard kun jij bepalen of je die toegang wilt verlenen.

Bekijk de TI909701HC

EQ.9 series 900