• +3
  • Ross
  • Joep
  • Barry
  • Janneke
  • Ruud
  • Jaleel
  • Juan

Bosch accent line

‘Alles is standaard, maar niets is gewoon’. – Bosch

Door de ervaring en deskundigheid kun je bij Bosch vertrouwen op de lange levensduur van de keukenapparaten. Hierdoor blijven de Bosch apparaten voor een lange periode een onderdeel van het dagelijks leven in jouw keuken. Door de bijzondere extra functies, kun je de beste resultaten behalen en de lekkerste gerechten op tafel zetten. Alle productgroepen beschikken over hun eigen kwaliteiten, topprestaties en ultiem gebruikersgemak.

Bij Bosch kun je vertrouwen op de ervaring en deskundigheid van een merk met een lange traditie. Bosch heeft daarbij een prachtig doel voor ogen, namelijk om koken leuker én gemakkelijker te maken zonder dat je kwaliteit en duurzaamheid daarbij uit het oog hoeft te verliezen.

De accent line apparaten hebben ze daarom standaard uitgerust met bijzondere extra’s waarmee je gemakkelijk de beste resultaten bereikt. De apparaten van Bosch zijn opgebouwd in de series 2 | 4 | 6 | 8. Elke serie is voorzien van features om het dagelijks leven makkelijker te maken. Hierin bevat Serie 8 de meest luxe modellen en biedt de meeste mogelijkheden. Ovens, kookplaten vaatwassers, afzuigkappen en koel- en vriesapparaten. Alle productgroepen beschikken over hun eigen kwaliteiten, topprestaties en ultiem gebruikersgemak.Bosch accent line apparatuur

De geschiedenis van Bosch

De huishoudelijke apparaten van Bosch maken al generaties lang ons dagelijks leven makkelijker. Ze nemen ons werk uit handen en zorgen ervoor dat het huishoudelijk werk sneller klaar is. Hierdoor geven ze ons meer tijd en verbeteren ze de kwaliteit van ons leven. Bosch begon in 1933 al met de eerste elektrische koelkast. Al snel volgde in 1952 de eerste keukenmachine. In 1958 kwamen de eerste serie wasmachines. De was doen werd opeens een stuk gemakkelijker!

De daarna geweldige toevoeging was de eerste vaatwasser en al snel volgde de rest van de keukenapparatuur. Bosch dacht vervolgens steeds verder na over het toepassen van technologie om de bestaande apparatuur te voorzien van meer mogelijkheden om het dagelijks leven makkelijker te maken. Zoals VitaFresh koelkasten die jouw eten langer houdbaar houden, kookplaten met PerfectFry voor dezelfde perfecte kookresultaten, maar ook Home Connect waarmee je op afstand jouw apparatuur kan bedienen.

Accent line ovens

- ‘Perfect gegaard vlees, vis en gevogelte met de PerfectRoast’.

Bij Serie 6 ovens heeft Bosch zich vooral gefocust op het gebruiksgemak tijdens het koken. De automatische programma’s zorgen ervoor dat je controle houdt over de bereiding. Daarnaast gaar je alles perfect door de kerntemperatuurmeter. Ook schoonmaken is een eitje door de handige pyrolyse-reiniging of EcoClean functie. Met Serie 8 gaat Bosch een stap verder door meer functies toe te voegen zoals PerfectRoast en PerfectBake. Het design van alle accent line ovens, magnetrons en koffiemachines is gelijk, waardoor je ze perfect boven- of naast elkaar kunt plaatsen.

Accent line kookplaten

- ‘Nooit meer aangebakken biefstuk met deze kookplaat!’.

De kookplaten uit de Bosch accent line bestaan in verschillende varianten. Je kunt kiezen voor het vertrouwde koken op gas of juist op naar de toekomst met koken op een inductie kookplaat. Wil je een extra grote kookplaat voor al jouw kookkunsten? Dan is zelfs dat geen probleem! Een aantal kookplaten binnen Serie 6 hebben de handige PerfectFry-sensor. Deze slimme sensor houdt de temperatuur van de pan tijdens het bakken in de gaten. Als de pan te heet wordt, zorgt deze sensor ervoor dat de temperatuur wordt aangepast naar de perfecte temperatuur. Zo heb je niet alleen deze keer de perfecte biefstuk, maar ook de volgende keer!

Accent line afzuigkappen

- ‘Voor iedere smaak is er wel een geschikte afzuigkap!’.

Een afzuigkap zorgt ervoor dat er geen vervelende kookgeuren in jouw keuken blijven hangen. Naast deze belangrijke functie, is het uiterlijk ook belangrijk. De een wil graag een opvallende eyecatcher als afzuigkap en de ander wil het liefst de afzuigkap uit het zicht. De afzuigkappen binnen de accent line van Bosch zijn er in verschillende modellen. Kies bijvoorbeeld voor een mooie kookplaat met geïntegreerde afzuigmodule of juist voor een wandschouwmodel aan de muur. De PerfectAir Sensor houdt de lucht tijdens het koken goed in de gaten en past het zuigvermogen aan op het moment dat er meer of minder damp vrijkomt.Accent line koel- en vrieskasten

- ‘Pas met de draaiknop de luchtvochtigheid aan’.

Dankzij de VitaFresh Plus functie in de koelkasten uit de Serie 6 blijven groenten en fruit maar liefst twee keer langer vers. Dankzij een gemakkelijke push-push knop kun je aangeven of je een grote hoeveelheid fruit of groenten wilt opslaan. De luchtvochtigheid past zich vervolgens automatisch aan. De Serie 8 koel- en vrieskasten uit de accent line zijn uitgerust met een nét iets uitgebreidere variant van deze functie, genaamd de ViaFresh Pro. Met deze functie blijven jouw producten zelfs drie keer langer vers! Door middel van een controledisplay, kies je eenvoudig zelf de beste temperatuur en luchtvochtigheid voor jouw verse producten.

Accent line vaatwassers

- ‘De snel drogende vaatwassers van Bosch’.

Tegenwoordig kunnen we ons geen leven voorstellen zonder vaatwasser. De vaatwassers binnen de accent line van Bosch zijn geschikt voor iedere keukenopstelling. De breedte van de vaatwasser varieert van 45 cm of 60 cm en je kunt kiezen tussen deels of volledig geïntegreerde vaatwasser. Serie 6 en 8 vaatwassers beschikken over de PerfectDry functie. Deze functie zorgt ervoor dat je vaat perfect droogt. PerfectDry vaatwassers nemen vocht op en zetten dit om in warme lucht dankzij het mineraal Zeoliet. Deze sneldrogende vaatwassers van Bosch zijn daarnaast ook zuiniger dan andere vaatwassers binnen deze prijsklasse.

Exclusief binnen de Bosch accent line: Carbon black

Naast alle prachtige apparaten binnen de accent line, heeft Bosch ook een speciaal design ontwikkeld: Carbon black. Deze chique all black productserie is geheel uitgevoerd in Carbon Black. Naast het prachtige design, is er bij deze apparaten extra gelet op het gemak waarmee je de apparaten kunt combineren. Alle inbouwapparaten binnen deze lijn hebben dezelfde hoogte en hetzelfde uiterlijk. Dankzij dit prachtige zwarte design zijn echt alle producten super mooi te combineren. Jouw keuken krijgt hierdoor een stijlvolle en nette uitstraling.

Bosch accent line apparatuur
Bosch accent line apparatuur


Maak nu een afspraak

Wil je de Bosch accent line graag in het echt ervaren? Kom dan eens langs in de Bosch showroom in inspiratiehuis 20|20 te Hoofdorp. Hier kun je ook demonstraties met de nieuwste Bosch apparatuur bijwonen. Is Hoofdorp niet echt in de buurt? Bezoek dan een van onze Keukenloods.nl filialen. Hier staan onze productspecialisten voor je klaar met advies en antwoord op je vragen. Maak direct een afspraak of bel naar 0226-355340 voor meer informatie.

Bel voor de beste aanbieding