Keukenloods.nl - Inbouwapparatuur en keuken specialist

 • Keukens
 • +6
 • Jeroen
 • Patrick
 • Justin
 • Charlotte
 • Gerald
 • Ruud
 • Lennard
 • Jari
 • Reynaldo
 • Jamie
15% korting bij aankoop van jouw droomkeuken!

Bekijk onze keukens

Bij Keukenloods.nl vind je een ruime selectie aan keukens. Onze voorraad keukens zijn gevormd uit reeds gemonteerde keukenkasten. Leveren kan op korte termijn en monteren is eenvoudig zelf te doen. Onze Droomkeukens zijn de meest populaire keukens, ze zijn altijd goed geprijsd en hebben een prachtig design. In de categorie Keukens op maat hebben wij verschillende voorbeeldkeukens gezet om je wat inspiratie te geven. Op Keukenloods.nl kun je natuurlijk alle keukens bekijken, maar soms moet je een keuken gewoon even ervaren. Dat kan! Bij de Showroomkeukens zie je in welk Keukenloods.nl filiaal de keuken te bezichtigen is.

Heb je al een offerte voor jouw droomkeuken? Betaal nooit teveel en doe de Keukenloods.nl offerte check.

Resultaten: 5

Een keuken kopen, waar moet je op letten?

Als er één ruimte is die veel aandacht verdient dan is het wel de keuken. Deze vormt steeds vaker het centrum van de woning omdat er zowel gegeten als geleefd wordt. Het kopen van een nieuwe keuken is dan ook niet zomaar iets, het is een bijzondere en kostbare aankoop. Keukenloods.nl doet er dan ook alles aan om te zorgen dat jij jouw droomkeuken koopt. Voor je het weet sta je een heerlijk gerecht klaar te maken in jouw nieuwe keuken.

Op zoek naar keuken inspiratie?

Veel meer dan voorheen is de keuken een centrale plek in het huis. Naast het eten, besteden we ook graag meer vrije tijd in de omgeving van de keuken. Ze worden dan ook steeds mooier, uitgebreider en gezelliger. Doe daarom genoeg inspiratie op zodat je weet wat er allemaal mogelijk is en je gegarandeerd jouw droomkeuken vindt. 

 
 
 
 

Welke keukenstijl kies jij?

Binnen ons assortiment hebben we veel diverse keukenstijlen. Van landelijk, modern en design tot nostalgische keukens. Vaak heb je al een stijl in gedachten. Weet je het nog niet precies? Onze keukenadviseur kan ook bij je langskomen met brochures en uitvoeringen van keukenelementen. Dan kan het keukenadvies goed afgestemd worden op de rest van jouw huis of bedrijf. Vindt hieronder direct meer informatie over jouw stijl. 

Landelijke keukens Moderne keukens Design keukens

 
 
 

Uit welke keukenopstellingen kun je kiezen?

Wanneer je een keuken wilt laten plaatsen kun je naast diverse stijlen ook kiezen uit veel opstellingen waaronder een hoekkeuken, rechte keuken, open keuken of inbouwkeuken. Welke keukenopstelling heeft jouw voorkeur?

Kookeiland Keuken met bar Hoekkeukens

Kom langs voor persoonlijk advies

Een keuken kopen doe je niet iedere dag. Daarom is goed advies van groot belang. In onze filialen zitten onze keukenadviseurs voor jou klaar om je vrijblijvend advies te geven.

Maak een afspraak

Ontwerp jouw droomkeuken

Wil jij het liefst een eigen unieke keuken die je zelf hebt ontworpen? Bij Keukenloods.nl is dat mogelijk! Wij hebben namelijk een gratis 3D-online-keukenplanner. Met dit online programma ontwerp je eenvoudig zelf jouw droomkeuken.

Ontwerp jouw droomkeuken

keuken ontwerpen