• +1
  • Joep
  • Renze
  • Janneke
  • Lino
  • Ruud
Keukenloods Zaandam-XXL

Keukenloods Zaandam-XXL

Pieter Ghijsenlaan 18 A
1506 PV Zaandam
075-6163030

Openingstijden

ma:10:00 - 18:00 uur
di:10:00 - 18:00 uur
wo:10:00 - 18:00 uur
do:10:00 - 21:00 uur
vr:10:00 - 18:00 uur
za:10:00 - 17:00 uur
zo:11:00 - 17:00 uur
Koopavond:donderdag

Aangepaste openingstijden

25 december 2023  (Eerste Kerstdag)Gesloten
26 december 2023  (Tweede Kerstdag)11:00 - 17:00
01 januari 2024  (Nieuwjaarsdag)Gesloten
Maak een afspraak
Ceramica vloeren
Zaandam-XXL
Zaandam-XXLZaandam-XXL

Keukenloods Zaandam-XXL - sinds 2000

Zaandam is het visitekaartje van de Keukenloods.nl formule. Het is de grootste vestiging (XXL) met heel veel keukeninspiratie en een grote verdieping met apparatuur. Marcus de Hamer leidt de vestiging, samen met Erik van Berge.

Maak een afspraak
Doe de offertecheck & bespaar
Holidaydeal: Nu 15% korting op jouw nieuwe keuken!

Keukens Zaandam

Keukenloods.nl Zaandam XXL is dé plek om te slagen voor jouw nieuwe keuken en inbouwapparatuur! Deze showroom is het paradepaardje van de Keukenloods formule, die zich door heel Nederland heeft verspreid. De naam zegt het al, bij ons vind je een enorm aanbod aan keukens en apparatuur die jouw woning in Zaandam en omgeving helemaal af maken. Kijk vooral eens rond op onze website ter inspiratie en kom langs bij onze keukenwinkel in Zaandam om de keukens in het echt en volledig uitgerust te bekijken.

Diverse opties voor in Zaandam

Een keuken kopen in Zaandam en omgeving vraagt om een flinke dosis inspiratie. Wanneer je een keuken wil kopen heb je namelijk de keuze uit ontzettend veel opties. Zo kun je kiezen voor een moderne, landelijke, L-vormige keuken of keuken met een kookeiland. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de verschillende kleuren en maten die de keuken kan hebben. Het is dan ook niet voor niets dat wij iedereen uitnodigen om onze keukens in onze showroom in Zaandam te komen bekijken. Zo kunnen onze specialisten je direct van informatie en advies voorzien.

Advies op maat voor jouw nieuwe keuken

Als je op zoek bent naar wat meer gericht advies voor een nieuwe keuken, dan willen wij je vragen om contact op te nemen met Keukenloods.nl Zaandam XXL en een afspraak te maken met een van onze specialisten. Hiervoor kun je bellen met telefoonnummer 075-6163030. We kunnen dan overdag of tijdens koopavond ruim de tijd nemen om samen te kijken naar de keukens die jouw voorkeur hebben en hoe je deze het beste in je woning kunt laten passen. 

Keuken van familie Van Der Bijl uit Wijk aan zee

Keuken van familie Van Der Bijl uit Wijk aan zee

Deze keuken gekozen omdat er de ruimte voor was om een eiland te creëren, hetgeen altijd al een wens was. Ook specifiek gekozen voor water op 't eiland omdat men meer bij t water bezig is dan achter t fornuis. Wij vinden alles mooi aan deze keuken. Het is de Beda keuken type Nautic Wit met het blad Risotto Brown.

Bekijk meer keukens van klanten
Klik om kaart te gebruiken