Outlet - Keukens & apparatuur tot 70% korting
Keukenloods Zaandam-XXL

Keukenloods Zaandam-XXL

Pieter Ghijsenlaan 18 A
1506 PV Zaandam
075-6163030
Keukenloods Zaandam-XXL

Openingstijden

ma:10:00 - 18:00 uur
di:10:00 - 18:00 uur
wo:10:00 - 18:00 uur
do:10:00 - 21:00 uur
vr:10:00 - 18:00 uur
za:10:00 - 17:00 uur
zo:11:00 - 17:00 uur
Koopavond:donderdag

Aangepaste openingstijden

25 december 2017  (1e Kerstdag)Gesloten
26 december 2017  (2e Kerstdag)11:00 - 17:00
01 januari 2018  (Nieuwjaarsdag)Gesloten
Maak een afspraak
Zaandam-XXL
Zaandam-XXLZaandam-XXL

Keukenloods Zaandam-XXL - sinds 2000

Zaandam is het visitekaartje van de Keukenloods.nl formule. Het is de grootste vestiging met heel veel keukeninspiratie en een grote verdieping met apparatuur. Marcus de Hamer leidt de vestiging, samen met Erik van Berge. Deze vestiging heeft bovendien een doorgang naar onze prachtige kookwinkel The Cooking Factory.

Maak een afspraak
Doe de offertecheck & bespaarAlleen deze week

Keukens Zaandam

Voor mooie houten keukens is Keukenloods Zaandam XXL, vlakbij Haarlem, dé plek om te slagen voor jouw nieuwe keuken! Keukenloods Zaandam XXL is het paradepaardje van de Keukenloods formule, die zich door heel Nederland heeft verspreid. De naam zegt het al, bij ons vind je een enorm aanbod aan landelijk en strakke houten keukens die jouw woning in Haarlem of Zaandam helemaal af maken. Kijk vooral eens rond op onze website ter inspiratie en kom langs op onze vestiging in Zaandam om de keukens in het echt en volledig uitgerust te bekijken.

Diverse opties voor houten keukens in Haarlem

Een houten keuken kopen in Haarlem of Zaandam vraagt om een flinke dosis inspiratie. Wanneer je een houten keuken wilt kopen heb je namelijk nog de keuze uit ontzettend veel opties. Zo kun je kiezen voor een houten keuken van eiken of notenhout, of het tegenwoordig populaire fineerhout. Dan heb je nog de keuze uit verschillende soorten afwerkingen zoals zandstralen of met een verouderd effect. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de verschillende stijlen en de maten die de keuken moet hebben. Het is dan ook niet voor niets dat wij iedereen uit willen nodigen om onze keukens in onze showroom in Zaandam te komen bekijken. Zo kunnen onze specialisten je direct van informatie en advies voorzien.

Advies op maat voor jouw nieuwe keuken in Haarlem

Als je op zoek bent naar wat meer gericht advies voor een nieuwe keuken, dan willen wij je vragen om contact op te nemen met Keukenloods Zaandam XXL en een afspraak te maken met een van onze specialisten. In de regio Haarlem kun je hiervoor bellen met telefoonnummer 0182-612222. We kunnen dan ruim de tijd nemen om samen te kijken naar de keukens die jouw voorkeur hebben en hoe je deze het beste in je woning in Haarlem of Zaandam kunt laten passen.

Keuken van familie Van Der Bijl uit Wijk aan zee

Keuken van familie Van Der Bijl uit Wijk aan zee

Deze keuken gekozen omdat er de ruimte voor was om een eiland te creŽren, hetgeen altijd al een wens was. Ook specifiek gekozen voor water op 't eiland omdat men meer bij t water bezig is dan achter t fornuis. Wij vinden alles mooi aan deze keuken. Het is de Beda keuken type Nautic Wit met het blad Risotto Brown.

Bekijk meer keukens van klanten