Outlet - Keukens & apparatuur tot 70% korting
Keukenloods Waddinxveen

Keukenloods Waddinxveen

Kanaaldijk 36 D
2741 PA Waddinxveen
0182-612222
Keukenloods Waddinxveen

Openingstijden

ma:09:30 - 17:30 uur
di:09:30 - 17:30 uur
wo:09:30 - 17:30 uur
do:09:30 - 21:00 uur
vr:09:30 - 17:30 uur
za:10:00 - 17:00 uur
Koopavond:donderdag

Aangepaste openingstijden

25 december 2017  (1e Kerstdag)Gesloten
26 december 2017  (2e Kerstdag)11:00 - 17:00
01 januari 2018  (Nieuwjaarsdag)Gesloten
Maak een afspraak
Waddinxveen
Waddinxveen

Keukenloods Waddinxveen - sinds 2012

Ton Klink is het gezicht van de zaak in onze Keukenloods.nl vestiging in Waddinxveen. Ton: "Op zoek naar een mooie keuken, inbouwapparatuur of witgoed? Je bent van harte welkom in onze verbouwde showroom met de nieuwe collectie.. De koffie en meer dan 50 jaar keukenervaring staan voor jou klaar."

Maak een afspraak
Doe de offertecheck & bespaarAlleen deze week

Keukens Waddinxveen

De keukens bij Keukenloods Gouda zijn een goede inspiratiebron voor iedereen die in de regio Gouda en Waddinxveen op zoek is naar een nieuwe keuken. De Keukenloods is gevestigd op de Kanaaldijk 36 D in Waddinxveen en is ook vanuit Gouda gemakkelijk bereikbaar. In onze vestiging kun je niet alleen terecht voor een nieuwe keuken, maar ook voor al je witgoed en inbouwapparatuur kun je bij ons op de koffie komen en het aanbod bekijken.

Keukens in Gouda bekijken ter inspiratie

Keukeninspiratie opdoen houdt in dat je kritisch gaat kijken naar wat een keuken te bieden heeft en hoe dit in je bestaande interieur past. In het verleden was de keuken veel meer een afgesloten ruimte dan nu. Mensen gebruiken de keuken veel meer als volwaardig onderdeel van hun woning in Gouda of Waddinxveen en dat betekent dat de eisen die mensen aan hun keuken stellen ook veranderen. Als je bij de Keukenloods in Waddinxveen langs wilt komen voor meer advies dan staan wij je uiteraard graag te woord. Het is ook makkelijk als je op internet al een beetje rond hebt gekeken en inspiratie op hebt gedaan. Dan is het meteen een stuk duidelijker wat je mooi vindt en dan kunnen onze specialisten je veel beter van persoonlijk advies voorzien.

Volledig ingerichte keukens bij Keukenloods Waddinxveen

Om je te laten zien hoe jouw nieuwe keuken er straks bijstaat in Gouda of Waddinxveen, hebben wij in onze showroom verschillende keukens volledig ingericht. Zo krijg je een realistisch beeld van de keuken dat je niet uit een foto kunt halen. Het is natuurlijk ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen bij vragen over onze keukens. Hiervoor kun je vanuit Gouda en Waddinxveen bellen met telefoonnummer 0182-612222. Onze medewerkers staan je graag te woord!

Keuken van familie Aad & Marijke van Hees uit Rotterdam

Keuken van familie Aad & Marijke van Hees uit Rotterdam

Na een aantal bedrijven bij de keukenloods Waddinxveen terecht gekomen. Prima bedrijf, goed meedenken en prima service. We hebben voor een zwarte hooglans greeploze keuken gekozen met granieten blad, past prima bij onze overige inrichting. Zijn zeer tevreden zeker gezien de kwaliteit/prijs verhouding.

Bekijk meer keukens van klanten