• +3
  • Ross
  • Joep
  • Barry
  • Janneke
  • Ruud
  • Jaleel
  • Juan

Wat is een Amerikaanse koelkast?

Amerikaanse koelkasten zijn vrijstaande koel-vriescombinaties waarbij het koel- en vriesgedeelte naast elkaar zijn geplaatst. Hierdoor staan ze ook wel bekend als side by side koelkasten. Dit model is al jaren erg populair omdat ze over veel ruimte beschikken. Amerikaanse koelkasten zijn vaak uitgevoerd in RVS en beschikken over een ijsblokjesmachine of een ijskoude watertap die op de deur van het vriesgedeelte is gemonteerd.

De Amerikaanse koelkast is al jaren populair in Amerika en begint ook door te breken in Nederland. Het grote voordeel van dit type koelkast is de inhoud in zowel het koel- als vriesgedeelte. Amerikaanse koelkasten hebben gemiddeld 385 tot 410 liter aan koelinhoud en 75 liter en 270 liter aan vriesinhoud.

Assortiment Amerikaanse koelkasten Keuzegids

Wat zijn de voordelen van een Amerikaanse koelkast?

Zoals hierboven al even kort benoemd is het grootste voordeel van de Amerikaanse koelkast zijn inhoud. Met een gemiddelde inhoud van 385 tot 410 liter in het koelgedeelte en 75 liter en 270 liter in het vriesgedeelte is het een echte familie koelkast. Een ander voordeel van de Amerikaanse koelkast is de ijsblokjes- en waterdispenser. De dispenser is geïntegreerd in de deur, zodat je altijd lekker koud water of ijs bij de hand hebt. Ten slotte kun je door zijn indeling eenvoudig bij de vriezer, je hoeft dus niet meer te bukken. 

 

Wat zijn de voordelen van een Amerikaanse koelkast?

Op zoek naar een nieuwe koelkast?

Op zoek naar een nieuwe koelkast? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij hebben een grote selectie van koelkasten voor je om uit te kiezen. Of je nu op zoek bent naar een kleine koelkast voor uje appartement of een grote voor je huis, wij hebben precies wat je nodig hebt. En als je niet zeker weet welke maat je nodig hebt, kan onze handige keuzegids je helpen dat uit te zoeken. Dus waar wacht je nog op? Bekijk onze selectie en vind vandaag nog de perfecte koelkast voor jouw huis!

Gerald

Keuken of apparatuur kopen? Wij loodsen je erdoorheen!

Heb je een vraag? Wij willen je graag helpen!
Kies een van de onderstaande mogelijkheden om contact op te nemen met een van onze specialisten.
Wil je langskomen in een van onze filialen? Dat kan! Bekijk hier waar onze winkels zijn gevestigd.