Keukenloods.nl - Inbouwapparatuur en keuken specialist

  • Keukens
Vakantiegeld ontvangen? Koop je eigen (keuken)EILAND!

Bekijk onze keukens

Bij Keukenloods.nl vind je een ruime selectie aan keukens. Onze voorraad keukens zijn gevormd uit reeds gemonteerde keukenkasten. Leveren kan op korte termijn en monteren is eenvoudig zelf te doen. Onze Droomkeukens zijn de meest populaire keukens, ze zijn altijd goed geprijsd en hebben een prachtig design. In de categorie Keukens op maat hebben wij verschillende voorbeeldkeukens gezet om je wat inspiratie te geven. Op Keukenloods.nl kun je natuurlijk alle keukens bekijken, maar soms moet je een keuken gewoon even ervaren. Dat kan! Bij de Showroomkeukens zie je in welk Keukenloods.nl filiaal de keuken te bezichtigen is.

Heb je al een offerte voor jouw droomkeuken? Betaal nooit teveel en doe de Keukenloods.nl offerte check.

Resultaten: 25

Keukenloods.nl keukens

Naast ons assortiment keukens op maat hebben wij in ons magazijn de beschikking over voorraad keukens die samengesteld worden uit keukenkasten in allerlei soorten en maten. De keukenkasten zitten al in elkaar, het is dus geen bouwpakket. Je kunt de voorraad keukens uiteraard naar eigen inzicht samenstellen, er zijn heel veel opstellingen mogelijk. Omdat Keukenloods.nl deze keukens op voorraad heeft in het magazijn, kunnen wij je deze niet alleen erg goedkoop aanbieden, maar ze kunnen ook al binnen een dag al bij jou in huis zijn! Te bestellen met of zonder inbouwapparatuur.

Een keuken kopen, waar moet je op letten?

Het kopen van een keuken is niet zomaar iets, het is een bijzondere en kostbare aankoop. Keukenloods.nl doet er dan ook alles aan om ervoor te zorgen dat jij de juiste keuken koopt. Hieronder kun je meer informatie en tips vinden over het kopen van jouw nieuwe keuken.

Wat kost een nieuwe keuken Wat materiaal keukenblad kies jij? Ontwerp zelf jouw droomkeuken Welk merk keukenapparatuur

Een keuken kopen, waar moet je op letten?

Op zoek naar keukeninspiratie?

Veel meer dan voorheen is de keuken een centrale plek in het huis. Naast het eten, besteden we ook graag meer vrije tijd in de omgeving van de keuken. Ze worden dan ook steeds mooier, uitgebreider en gezelliger. Doe daarom keukeninspiratie op zodat je weet wat er allemaal mogelijk is.

Zwarte keukens Witte keukens Kleine keukens Ergonomie werkblad Houten keukens

Op zoek naar keukeninspiratie?

Ontwerp jouw droomkeuken

Wil jij het liefst een eigen unieke keuken die je zelf hebt ontworpen? Bij Keukenloods.nl is dat mogelijk! Wij hebben namelijk een gratis 3D-online-keukenplanner. Met dit online programma ontwerp je eenvoudig zelf jouw droomkeuken.

Ontwerp jouw droomkeuken

Welke keukenstijl kies jij?

Binnen ons assortiment keukens hebben we veel diverse stijlen. Van landelijk, modern en design tot nostalgische keukens. Vaak heb je al een stijl in gedachte voor je nieuwe keuken. Vindt hieronder dan direct meer informatie over jouw stijl. Weet je het nog niet precies? Onze keukenadviseur kan ook bij je langskomen met brochures en uitvoeringen van keukenelementen. Dan kan het keukenadvies goed afgestemd worden op de rest van jouw huis of bedrijf.

Landelijke keukens Moderne keukens Design keukens Stoere keukens

Welke keukenstijl kies jij?

Uit welke keukenopstellingen kun je kiezen?

Wanneer je een keuken wilt laten plaatsen kun je naast diverse stijlen ook kiezen uit veel opstellingen waaronder een hoekkeuken, rechte keuken, open keuken of inbouwkeuken. In ons magazijn hebben wij ook de beschikking over voorraad keukens die samengesteld worden uit keukenkasten in allerlei soorten en maten. Keukenloods.nl heeft een aantal voorbeeldkeukens inclusief inbouwapparatuur samengesteld in onze showrooms. De voorraad keukens zijn in elke gewenste opstelling te plaatsen. Welke keukenopstelling heeft jouw voorkeur?

Kookeiland Keuken met bar Hoekkeukens Rechte keukens

Uit welke keukenopstellingen kun je kiezen?