Keukenloods.nl - Inbouwapparatuur en keuken specialist

  • Tom
  • Lino
  • Jamie

Welk merk keukenapparatuur?

Welk merk keukenapparatuur?

De aanschaf van een nieuwe keuken is niet zomaar iets. De indeling, de maten, de stijl en het materiaal; allemaal overwegingen om goed over na te denken. Als je eenmaal hebt besloten welke keuken het precies wordt, moet je nog passend keukenapparatuur kiezen. Hierbij moet er goed worden nagedacht over waar de apparatuur geplaatst wordt en hoeveel apparatuur je echt nodig hebt.

Bekijk assortiment

Top 5 keukenapparatuur

Het liefst heb je natuurlijk alle handige keukenapparaten in je keuken staan. Maar het zou zonde zijn om apparatuur in huis te hebben die je niet gebruikt. Het is daarom belangrijk om goed na te denken over wat je écht nodig hebt. Werk je fulltime en houd je er van zo nu en dan te koken? Dan heb je sowieso de standaard keukenapparaten nodig. Om je hier een goed overzicht van te geven, zetten we de 5 standaard keukenapparaten graag voor je op een rijtje.

keukenapparatuur

1. Kookplaat

In de keuken ga je kokkerelen! Daarom is een kookplaat natuurlijk een belangrijke aanschaf. Denk hierbij goed na over het soort kookplaat waar je graag op kookt. Je kunt kiezen uit inductie kookplaten, keramische kookplaten of gaskookplaten. Wil je graag het verschil weten tussen inductie en keramisch? Lees dan onze blog hierover. Houd daarbij ook rekening met het gebruik van gas in de toekomst. Lees hier alles over het koken van de toekomst.

Assortiment kookplaten
Kookplaat

2. Afzuigkap

Tegenwoordig zijn er veel verschillende afzuigkappen. Een gave nieuwe manier van afzuigen is de downdraft. Bij deze nieuwe technologie is de afzuigkap weggewerkt in de kookplaat. Door middel van een touchscreen of afstandsbediening, komt de afzuigkap uit het werkblad tevoorschijn. Een andere technologie die ook in de kookplaat geïntegreerd is, is de kookplaat met geïntegreerde afzuiging. Met deze nieuwe technologie worden kookluchtjes razendsnel opgezogen waardoor ze minder snel kunnen ontsnappen. Naast geïntegreerde afzuigsystemen, kun je ook kiezen voor bijvoorbeeld een opvallende wandschouw afzuigkap, een weggewerkte plafondunit of een mooie eilandschouw afzuigkap voor boven je kookeiland.

Assortiment afzuigkappen
Afzuigkap

3. Koelkasten en vriescombinatie's

Je kan natuurlijk niet zonder een koelkast en vriezer om jouw gezonde etenswaren in te bewaren. Heb je een grote familie met veel boodschappen per week? Kies dan voor een extra grote side-by-side koelkast, oftewel de ‘Amerikaanse koelkast’ met vriesgedeelte. Of kies voor bijvoorbeeld een mooie weggewerkte inbouw koelkast. Wil je meer lezen over koelkasten? Lees dan onze handige keuzegids voor koelkasten.

Assortiment koelkasten en vriezers
Koelkasten en vriescombinatie's

4. Oven

Tegenwoordig heb je ovens met veel technologische opties. Ben jij een echte chef-kok? Kies dan voor een luxere oven met functies als stoom en grill. Ben jij geen fan van schoonmaken? Kies dan een oven met de handige pyrolyse functie. Een oven met pyrolyse maakt de binnenzijde van de oven brandschoon door de oven tot wel 500 °C te verhitten. Je hoeft daarna alleen nog maar even de bodem af te nemen met een doekje! Lees alles wat je moet weten over ovens in onze keuzegids.

Assortiment ovens
Oven

5. Vaatwasser

Het vijfde keukenapparaat is natuurlijk niet een vereiste in de keuken. Maar in deze tijd absoluut een favoriet. Niet iedereen staat te springen om dagelijks de afwas met de hand af te wassen. Tegenwoordig zijn er met de technologische ontwikkelingen veel soorten vaatwassers. Zorg dat je de vaatwasser kiest die het best bij jouw leefstijl past. Je kunt kiezen tussen een mooi weggewerkte inbouw vaatwasser of juist een mooie opvallende vrijstaande vaatwasser, net wat past bij jouw keuken.

Assortiment vaatwassers
Vaatwasser

Kun jij je kiezen tussen al die handige en slimme keukenapparaten?

Als je een keukenapparaat gaat kopen, is het belangrijk dat je alle keuzes goed overweegt. Er zijn er namelijk oneindig veel soorten. Bekijk eerst eens rustig al onze keukenapparatuur merken op onze website. Als je nu een beetje weet wat je wilt, kun je gaan nadenken om te kiezen voor bijvoorbeeld losstaande apparaten of inbouw apparaten. Inbouw apparaten zorgen voor rust in je keuken. Maar een opvallende vrijstaande koelkast geeft weer een hele gave unieke uitstraling. Het is maar net wat je wilt en welke apparatuur bij jou en jouw leven past. 

Gerald

Bereikbaar voor al je vragen

Heb je een vraag? Wij willen je graag helpen!
Kies een van de onderstaande mogelijkheden om contact op te nemen met een van onze specialisten.
Wil je langskomen in een van onze filialen? Dat kan! Bekijk hier waar onze winkels zijn gevestigd.