Keukenloods.nl - Inbouwapparatuur en keuken specialist

 • +12
 • Patrick
 • Mario
 • Karin
 • Joyce
 • Tom
 • Alex
 • Gerald
 • Lino
 • Hyla
 • Raoul
 • Tim
 • Ruud
 • Lennard
 • Thomas
 • Wilfried
 • Matthias
Siemens

Siemens

Taurusavenue 36
2132 LS
Hoofddorp (Nederland)


Klanten beoordelingen

99

Service & Informatie Siemens

Telefoonnummer service:
088-4244020
Links:
Service aanvragen

Over Siemens

Siemens bestaat in Nederland al ruim 130 jaar en behoort met ruim 3000 medewerkers en een omzet van € 1,5 miljard tot de grootste bedrijven op elektrotechnisch en elektronicagebied. Het bedrijf groeit nog steeds en weet dit te realiseren door hun focus op de ontwikkeling van nieuwe producten te leggen. Zowel binnen Nederland als wereldwijd besteedt Siemens veel geld aan research & development waardoor ze jou de beste en nieuwste technologie kunnen bieden op het gebied van huishoudelijke apparatuur.

Siemens keukenapparatuur

Siemens biedt onder andere een uitgebreid assortiment innovatieve wasmachines met talrijke functies en programma’s zodat je weinig tijd kwijt bent aan de was en meer tijd overhoudt voor alle dingen die je leuk vindt in het leven. Siemens wasmachines behoren daarnaast niet alleen tot de energiezuinigste ter wereld maar hebben ook een prijs behaald bij de Red Dot Design Awards en iF Design Awards voor hun toekomstgerichte design.

Ook de vaatwassers van Siemens zitten boordevol innovaties en de nieuwste technologie waardoor ze slim, energiezuinig en vooral ook stil zijn. Bekijk bijvoorbeeld eens de vaatwassers met VarioSpeedPlus. Deze technologie kan de vaatwastijd met maar liefst 66% verkorten. Of het iSensoric systeem die de was- en droogprogramma’s van de Siemens vaatwassers zelf aanstuurt.

Het zetten van echt goeie koffie is een kunst dat Siemens zich ook eigen heeft gemaakt. Zowel de vrijstaande als de inbouw koffiezetapparaten van Siemens halen het beste uit elke koffieboon. Dus of je nu houdt van cappuccino met stevig melkschuim, een verse Americano of juist een aromatische espresso, bij Siemens kun je terecht voor elke smaak.

Ook met magnetrons en ovens is Siemens een krachtige hulp in jouw keuken. Koken kost tijd, tijd die veel mensen tegenwoordig niet meer hebben. Met de VarioSpeed-functie versnelt de magnetron of oven het bereidingsproces zonder dat het ten koste gaat van de smaak. Nog meer tijd overhouden? De CoolStart functie zorgt ervoor dat voorverwarmen niet meer nodig is wat ook een aanzienlijke tijdsbesparing oplevert.

Dit is slechts een greep uit het diverse assortiment, bekijk alle Siemens huishoudelijke apparaten die jouw leven een stuk eenvoudiger maken.


Bron: Siemens

Reviews Siemens

Siemens gemiddeld beoordeeld met een 9 schaal (1 t/m 10)
Totaal: 435 reviews

Voeg een review toe
Door: HABLE V.R.  |  19-03-2019 16:25
10
 10

Beste koop beoordeeld door der Consumentenbond 2018-2019. Mijn vorige Siemens vaatwasser is ruim 22 jaar meegegaan. Het zijn zeer degelijke machines. Alleen een nieuwe gekocht omdat die een stuk zuiniger is, En zeer stil. De indeling van de machine is prima , alleen mijn zeer brede kopjes gaan er wat lastig in. Daarentegen is er zeer veel ruimte om borden en pannen op te slaan. Kortom een aanrader. ( als dat niet zo zou zijn geweest , dan had ik dat eerlijk aangegeven )

Door: MAAS, L. VAN DER  |  11-03-2019 14:20
9
 9

Duurzaamheid kan ik nog niet over oordelen maar ik ga er van uit dat dit apparaat lang meegaat. Het was wel even wennen als je gas gewend ben maar de mogelijkheden zijn oke. zeer tevreden over de kookplaat.

Door: HERMANS LEO  |  04-03-2019 16:20
8
 8

Dienstverlening Siemens is vooral duur. Onze afzuigkap was 17 jaar in gebruik en wegens Sljtage moesten de filters en bedoeningspaneel vervangen worden. Excl btw € 250 aan onderdelen. Deze prijs wilde mn pas na lang aandringen geven. Voorrijkosten + eerste half uur €62,50 en elke volgende 10 minuten € 12,50 excl btw Reparatie van 1 uur invl btw zou ca € 500 kosten. Gelet op onduideljke info van Siemens besloten om via Keulenloods dezelfde kap nieuw te kopen voor €694 thuis geplaats all in. Denk dus goed na voordat je een repatatie door de fabrikant laat uitvoeren. Ik heb nu voor iets meer een nieuwe kap met garantie en vakkundig geplaatst.

Door: LOON, R. VAN  |  04-03-2019 16:00
9
 9

Ik heb alleen maar Siemens apparaten (4 stuks) Doorgaans heel tevreden over het merk en de service. Ik zou Siemens adviseren maar wel opmerken dat de melkschuim functie van mijn type heelmatig is, zelf zo matig dat ik deze niet meer gebruik.

Door: MULLER G.  |  02-03-2019 21:01
8
 8

Een inductieplaat met draaiknoppen is veel prettiger dan tiptoetsen. Het nadeel van dit exemplaar is dat er toch nog tiptoetsen inzitten. Die gaan piepen als een van de katten er over heen loopt. Of ze verspringen per ongeluk omdat je iets aanraakt of er iets opvalt (een stukje van de groente die ja aan het wokken bent, en woesh de boost functie gaat aan). Duurzaamheid krijgt een 7 omdat het normaal lijkt te zijn dat inductiekookplaten maar ca 10 jaar meegaan.De electronica schijnt de zwakke plek te zijn. Dat moet toch beter kunnen?

Door: BUIT WOLTER DHR  |  26-02-2019 14:46
9
 9

fijne apparaten om mee te werken, betrouwbaar en makkelijk te bedienen en fijn om te gebruiken. Met Siemens keukenapparatuur is jouw keuken compleet en verzorgd. buiten de betrouwbaarheid en bedieningsgemak van Siemens keukenapparatuur is het design het aanzicht zeker waard voor uitstraling in de keuken. kortom: fijne en mooie apparatuur wat je keuken een feestje maakt.

Door: CHANG W 1#  |  24-02-2019 23:49
10
 10

Alle keuken apparatuur van siemens (oven/vaatwasser/inductie/koelskast/afzuig). Zeer tevreden over alle apparaten. Energiezuinig, design, geluid, installatie alles is top! In mijn volgende keuken ga ik wederom voor siemens

Door: KAMBIER, H. DHR  |  23-02-2019 18:22
9
 9

Ter vervanging van onze 8 jaar oude Siemens vaatwasser die met regelmaat niet meer wilde wassen anders dan met een trucje open en dicht doen tijdens pompen De vaatwasser heeft 8 jaar lang gedaan wat er van een vaatwasser mag worden verwacht echter 8 jaar is toch betrekkelijk kort voor een vaatwasser aanbevelen doe ik nooit. Wel vertel ik mijn ervaring

Door: HOPMAN, C. MEVR  |  21-02-2019 08:13
10
 10

Alle merken in ons huis zijn van Siemens, we vinden Siemens een degelijk en betrouwbaar merk met dito producten. De nieuwe droger hebben we direct in gebruik kunnen nemen, geen problemen, zelfs zonder handleiding gezien de bediening zo logisch is dat het zich zelf wijst. De mogelijkheden die wij zochten zijn allemaal aanwezig en functioneren ook goed. We zouden het iedereen aanbevelen.

Door: IWAARDEN, C. VAN  |  20-02-2019 16:54
8
 8

werkt prima mooie prijs kwaliteit verhouding keurig snel geleverd, siemens is een prima merk hij staat keurig in onze keuken. Hij werkt goed maakt op zwaarste stand wel wat herrie maar zuigt prima en daar gaat het om.

Door: VAN DER ES, B. DHR  |  13-02-2019 12:13
7
 7

No nonsens apparaat. Degelijk en ziet er goed uit. Ik moet een beoordeling schrijven van minimaal 200 tekens, maar ik weet niet anders te schrijven dan hierboven. Samen met deze onzin is het toch 200..........

Door: THIJSSEN JAN DHR  |  07-02-2019 11:14
8
 8

Apparaat werkt prima we hebben goede ervaring met Siemens. Hebben meerdere apparaten van dit merk in huis.daarom deze keuze.Tevens een goede afhandeling van de keukenloods. De site is in een woord uitstekend Werkt direct en door iedereen makkelijk te bedienen. Een voorbeeld voor vele andere aanbieders.

Door: VAN LEERSUM, J. DHR  |  06-02-2019 21:01
9
 9

Gekozen op basis van prijs in combinatie met t merk We zijnsleer tevreden over Siemens en zijn van lieverlee alle keuken apparatuur aan het vervangen door Siemens . Oven en vaatwasser nu nog koelkast en kookplaat en afzuigkap

Door: VAN REETH, R. DHR  |  06-02-2019 19:27
9
 9

We vonden het belangrijk dat er geen draaiende plaat in de combi oven was om grotere potten in de oven te zetten en om de oven gemakkelijker te reinigen. Functionele bedieningspaneel zodat het gewenste menu in enkele seconden is ingesteld. Dit zou nog beter kunnen maar toch heel tevreden. De zelfreinigingsfunctie is ietsje kreepy maar erg doeltreffend. De oven is goed schoon. Enkele extra's zoals het opwarmen van diepgevroren pizza, frietjes in de oven,.... zijn zeer goed.

Door: WAGENAAR Y.  |  05-02-2019 16:58
9
 9

Ruimte onder de besteklade laat te wensen over. Het plaatsen van een longdrink glas is een uitdaging.De montage ging eenvoudig, alleen had ik graag gezien dat hij op meerdere punten aan de kast gemonteerd kon worden. Mijn vorige Siemens was voorzien een mooiere en degelijker montage met stalen hoeklijstjes.

Door: NATHOENIE P  |  26-01-2019 14:50
10
 10

Super bedrijf, helemaal de 24uurs service. Apparaat functioneerde niet naar behoren en dit gebeurde 3 dagen voor Kerst. Medewerker heeft een afspraak voor de kerstdagen gepland omdat ze vond dat we niet tijdens de kerstdagen zonder kookplaat konden zitten. Wederom fantastische service, niets meer dan lof

Door: WILCOX, E. DHR  |  15-01-2019 14:42
10
 10

The options for a full size oven with microwave are limited. This was a good price. The functions are what I need. Because it's a standard size I could simply take out my old oven and replace it. Because it's now possible to plug it in without any special electrics installation was easy. In fact the delivery and installation were excellent.

Door: PIETERSEN GERDA  |  09-01-2019 16:37
10
 10

Siemens maakt apparatuur dat wat mij betreft met de tijd meegaat. Er wordt gelet op design, duurzaamheid, milieuvriendelijkheid (energiezuinig), gebruiksgemak. Bediening vanaf je smartphone Ook de service is erg goed, zowel telefonisch als de monteur die thuis komt. Vriendelijk en behulpzaam,

Door: WETZELS, A. E. DHR  |  09-01-2019 12:51
8
 8

Ik heb de laatste tijd verschillende elektrische apparaten thuis uitgewisseld. Uitgewisseld niet alleen omdat er storing was, maar ook preventief na 25 jaar. De gehele keuken apparatuur is van siemens, maar ook mijn droger en wasmachine zijn van bosch. Door de jaren zijn wij heel tevreden over dit merk en wij zullen daar ook bij blijven.

Door: DORSSELAER, J. VAN  |  05-01-2019 13:59
8
 8

wij hebben sinds 2000 een Siemens wasdroger, die het nog perfect doet, onze wasmachine van 2000 is in 2017 vervangen, de koelvrieskast van Siemens hebben we, tot onze volle tevredenheid, sinds begin 2017. In november 2018 is ons gasstel vervangen door een Siemens keramische kookplaat. Die is prima, maar het is wel even wennen. Wij bevelen Siemens graag aan.

Bekijk alle reviews