Keukenloods.nl - Inbouwapparatuur en keuken specialist

  • +5
  • Patrick
  • Mario
  • Emiel
  • Nicky
  • Gerald
  • Lennard
  • Wilfried
  • Carles
Profiteer nu nog van de prijzen van 2018
Bosch

Bosch

Taurusavenue 36
2132 LS
Hoofddorp (Nederland)


Klanten beoordelingen

99

Service & Informatie Bosch

Telefoonnummer service:
088-4244010
Links:
Service aanvragen

Over Bosch

Sinds de oprichting van Bosch, ruim 130 jaar geleden, heeft het merk maar één doel voor ogen: altijd het allerbeste maken. Hierbij is het uitgangspunt: eerlijk vakmanschap is belangrijker dan snelle winst. Deze focus heeft er mede voor gezorgd dat Bosch producten zich onderscheidden op volledige betrouwbaarheid en technische perfectie.

Bosch innovaties

Innovaties hebben vanaf het begin een belangrijke rol gespeeld bij Bosch. In 1933 heeft Bosch het eerste huishoudelijke apparaat gelanceerd, de elektrische koelkast. Vanaf dat moment waren ze niet meer te stoppen en volgde innovaties en nieuwe productlanceringen elkaar snel op. In 1949 brengt Bosch een verbeterde koelkast op de markt die door zijn slimme indeling direct een groot succes wordt. Een echte klassieker die ook tegenwoordig nog bij mensen thuis te vinden is. In 1952 lanceert Bosch de eerste keukenmachine die vrouwen veel werk uit handen neemt, in 1958 de eerste serie wasmachines, in 1964 de eerste afwasmachine, 1972 de was-droogmachine en in 1973 de eerste magnetron.

Ook tegenwoordig zit Bosch niet stil en blijven ze innoveren. Een mooi voorbeeld hiervan is de Bosch Home Connect, een app waarmee je bijna al je huishoudelijke apparatuur kunt bedienen. Vanaf nu hoef je dus niet meer thuis te zijn om je huishouden te kunnen doen.

Ook de nieuwste Bosch wasmachine is uitgerust met een extra innovatie. ActiveOxygen, verwijder 99,99% van de bacteriën uit je kleding bij lage, energiebesparende temperaturen. Een actieve vooruitgang met de efficiëntie die je van Bosch gewend bent.

De vaatwassers van Bosch beschikken over zeoliet technologie. Deze machines hebben een reservoir dat gevuld is met het mineraal zeoliet. Door de hitte verdampt het water aan het einde van het programma van de vaat. Het mineraal zeoliet neemt deze warme, vochtige lucht op en geeft warmte-energie af. Deze warmte wordt teruggeleid naar de vaat waardoor deze nog sneller droogt dan in een conventionele vaatwasser.

De nieuwste Bosch inductie kookplaten beschikken over PerfectFry technologie. Deze kookplaten hebben sensoren die de temperatuur van de pan in de gaten houden en voorkomen dat producten aanbranden. Je hoeft enkel de gewenste temperatuur op het bedieningspaneel in te stellen.

Bekijk alle Bosch keukenapparatuur in het assortiment van Keukenloods.nl.


Bron: Bosch

Reviews Bosch

Bosch gemiddeld beoordeeld met een 9 schaal (1 t/m 10)
Totaal: 301 reviews

Voeg een review toe
Door: TOSSERAMS, L. DHR  |  07-12-2018 14:35
8
 8

Ik heb voor Bosch gekozen vanwege goede naam en zuinig type voor een goede prijs. Bij de levering ontbrak een onderdeel voor het afmonteren, binnen enkele dagen door Bosch service nageleverd. Goede service !

Door: WOLTERMAN, C. DHR  |  20-11-2018 20:02
8
 8

Geen tijdsaanduiding op de grond van de 02N. Jammer dat dat niet werd verteld in Hoofddorp. kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Door: ELVIS ROSA DHR  |  20-11-2018 11:31
9
 9

Ik koos voor dit merk omdat ik zeer tevreden ben over mijn vorige Bosch producten. Ik heb vorige maand ook een inductiefornuis gekocht van Bosch. De oude Bosch gasfornuis die nog geen 8 jaar was ging naar een familielid. Mijn koelkast is ook van Bosch. Ik ben zeer tevreden over het merk.Helemaal nooit problemen mee gehad en ze zijn heel zuinig in stroomverbruik. Ze hebben allemaal een mooie strakke look en ze staan prachtig in mijn keuken. Ik zou als ik weer een nieuwe apparaat nodig heb weer eerst uitkijken naar een Bosch product. Omdat het zulke goede producten zijn zou ik het aanbevelen bij mijn familie, vrienden en kennissen.

Door: BIJVOET  |  08-11-2018 08:15
8
 8

We hadden een Bosch vaatwasser, die was prima. Deze is nog beter, als programma af is, stopt hij vanzelf. Dat is handiger. Merk = Duitse degelijkheid. Ik zou altijd weer een Bosch nemen. Niet de duurste en niet te goedkoop.

Door: TERVOOREN, E. DHR  |  05-11-2018 11:41
9
 9

Het fornuis met oven bevalt prima. Alleen de installatie was enigszins moeizaam, je moet nl weten of er sprake is van een 2 fasen of 3 fasen electrisch circuit. Weet je dit niet dan kan je je fornuis opblazen!

Door: SKLAVOS ALEXANDROS DHR  |  30-10-2018 15:44
9
 9

Een heel goede vaatwasser, stil en efficiƫnt. Het enige nadeel is dat je de toetsen niet kunt vergrendelen als de vaatwasser niet werkt, daardoor gebeurt het vaak dat hij aan gaat zonder dat je dat wilt.

Door: WIND, J. DE  |  16-10-2018 16:21
9
 9

Mooie strakke vormgeving. Het komt er op de ecostand schoon en helder en droog uit. Programma duurt wel iets langer met de ecostand. We horen hem wel draaien maar veel minder dan onze vorige vaatwasser. We kozen deze kleur omdat hij mooi afsteekt ten aanzien van de groene keuken. Ik heb ook een Bosch stofzuiger.

Door: VEENHUIS GJ  |  16-10-2018 14:29
10
 10

We hebben ons hele leven al Bosch apparatuur gehad en daarom hebben we ook deze keer weer gekozen voor Bosch. De vormgeving en kleur waren voor ons ook een van de belangrijkste zaken. Na een maand zijn wena enige gewenning dik tevreden.

Door: NIES, M. MEVR  |  09-10-2018 15:08
8
 8

In de eerste plaats redelijke prijs Ik ben tevreden over dit merk Ik kan dit merk zeker aanbevelen. Ik ga ervan uit dat dit voor ons de juiste keuze was,ook aangezien hij al in een iets ouderere keuken moest worden geplaatst

Door: MH VAN DER ZWAN MEVR  |  03-10-2018 10:01
10
 10

Omdat ik al 15 jaar zeer tevreden ben over mijn Bosch apparaten, dit merk fijn is in het gebruik,mij een goed service geeft. Ik beveel Bosch zeker aan, voor de betrouwbaarheid in gebruik, de zuinigheid, ik ben een zeer tevreden Bosch gebruikster.

Door: GROOTEN K.  |  02-10-2018 11:45
9
 9

Fantastisch apparaat besteld bij keukenloods. Goed advies, zeer goede prijs kwaliteits verhouding ! Zeer vriendelijk personeel !! Deze Bosch afwasapparaat is geplaats in een Ikea keuken. Dit is niet standaard, moet een apart paneel op en dit is ook als zodanig geleverd en ontvangen.

Door: SCHREUDER, H. DHR  |  10-09-2018 15:57
9
 9

Solo oven en solo magnetron gekocht van Bosch. Passen qua vormgeving perfect in onze wit met steigerhouten keuken . De solo magnetron en solo oven zijn ook erg gebruikersvriendelijk. De prijs gaf de doorslag voor ons.

Door: BEUMER - BORKENT, R. MEVR  |  29-08-2018 09:31
10
 10

Erg blij met alle apparaten in de keuken van Bosch, een aanrader. Binnenkort moet ik een nieuwe vaatwasser en dat zal ook een Bosch worden. Goede levering door Keukenloods en goedkope prijzen voor de apparaten. Zeer tevreden ermee.

Door: PLADDET, M. DHR  |  13-08-2018 17:17
9
 9

Voor Bosch gekozen vanwege goede ervaringen uit het verleden met zowel Bosch als Siemens. Hoewel deze vaak identieke modellen leveren zijn de uiterlijke designkeuzes van Bosch vaak net iets beter passend bij mijn smaak (strak en luxe, Siemens is vaak net iets subtieler/anoniemer). Zowel in de huidige als vorige keuken meerdere Bosch apparaten en in 10 jaar nog geen technische problemen mogen meemaken. Ik kan dit merk zeker aanbevelen voor keukenapparatuur die niet teleurstelt.

Door: STOTIJN ARNOUD   |  15-04-2018 17:01
9
 9

Reeds vele later Bosch-fan, korte uitstap gemaakt voor vaatwasser naar Atag maar dat viel zowel qua gebruik als qua duurzaamheid erg tegen. Terug naar Bosch. Nu nieuwe keuken volledig ingericht met Bosch-apparatuur en dat voldoet meer dan ooit aan onze verwachtingen. Uitgebreid op bezoek geweest in het Inspiratiehuis in Hoofddorp en ons daar goed laten voorlichten. Bezoek was meer dan de moeite waard omdat we uiteindelijk daarop onze keuzes hebben gebaseerd. Kortom: veel Bosch-apparatuur in huis en nog steeds enorme Bosch-fans!

Door: BEUKEL VAN DENN DHR   |  06-04-2018 16:27
9
 9

Het apparaat was makkelijk te installeren. Gekozen door het lage geluidscijfer en is inderdaad redelijk stil. Heeft daarbij ook een goede verlichting (LED). Door de aanbiedingsprijs extra aantrekkelijk. Zeker aan te bevelen.

Door: DIJK VAN   |  20-03-2018 15:39
8
 8

We kozen voor dit merk omdat het ons aanbevolen werd.en zijn zeer tevreden en zal hem zeker aanbevelen.Hij voldoet prima aan onze wensen.is schoon droogt goed en lampje dat op de grond schijnt omdat de machine nog in werking is helemaal fijn. omdat het je weerhoud de machine open te doen. En is bovendien heel prettig geprijst.

Door: HOLLANDER DIRK DEN   |  15-03-2018 21:16
10
 10

We zijn super tevreden met de vaatwasser,oven,koelkast,vriezer allemaal makkelijk in gebruik de oven is helemaal kindertaal!ook heel leuk en mooi meegenomen is de aanbieding bij 4 apparaten 5 JAAR garantie nou beter kan je het niet krijgen toch. Vaatwasser schijnt met rood licht dat het klaar is,ook goed en duidelijk kwa beschrijving,ik kan dit aanbevelen en voel mij een prinsesje in onze nieuwe keuken en aanwinsten

Door: THEO KNOOP DHR   |  08-03-2018 13:05
9
 9

Zeer mooi ontwerp, gemakkelijk in de bediening. Zelfs de kinderen hadden in "no time" de bediening in de gaten en bakten er op los! Energie zuinig. Gemakkelijk in de schoonmaak. Zo op temperatuur! Top product!

Door: DON DHR   |  01-03-2018 19:59
9
 9

Indeling is zeer flexibel. Kort wasje, bijvoorbeeld kopjes en gebaksbordjes kan met het kortste programma. 30 minuten en brandschoon. Geluid.... goed dat er een optische indicator op de vloer schijnt. Je hoort hem niet. Beschrijving bij inbouwen was wel effe een dingetje, maar ben geen vakman hierin. Geweldig apparaat.

Bekijk alle reviews