Keukenloods.nl - Inbouwapparatuur en keuken specialist

  • +1
  • Tim
  • Ruud
  • Thomas
  • Wilfried
  • Matthias
Bosch

Bosch

Taurusavenue 36
2132 LS
Hoofddorp (Nederland)


Klanten beoordelingen

99

Service & Informatie Bosch

Telefoonnummer service:
088-4244010
Links:
Service aanvragen

Over Bosch

Sinds de oprichting van Bosch, ruim 130 jaar geleden, heeft het merk maar één doel voor ogen: altijd het allerbeste maken. Hierbij is het uitgangspunt: eerlijk vakmanschap is belangrijker dan snelle winst. Deze focus heeft er mede voor gezorgd dat Bosch producten zich onderscheidden op volledige betrouwbaarheid en technische perfectie.

Bosch innovaties

Innovaties hebben vanaf het begin een belangrijke rol gespeeld bij Bosch. In 1933 heeft Bosch het eerste huishoudelijke apparaat gelanceerd, de elektrische koelkast. Vanaf dat moment waren ze niet meer te stoppen en volgde innovaties en nieuwe productlanceringen elkaar snel op. In 1949 brengt Bosch een verbeterde koelkast op de markt die door zijn slimme indeling direct een groot succes wordt. Een echte klassieker die ook tegenwoordig nog bij mensen thuis te vinden is. In 1952 lanceert Bosch de eerste keukenmachine die vrouwen veel werk uit handen neemt, in 1958 de eerste serie wasmachines, in 1964 de eerste afwasmachine, 1972 de was-droogmachine en in 1973 de eerste magnetron.

Ook tegenwoordig zit Bosch niet stil en blijven ze innoveren. Een mooi voorbeeld hiervan is de Bosch Home Connect, een app waarmee je bijna al je huishoudelijke apparatuur kunt bedienen. Vanaf nu hoef je dus niet meer thuis te zijn om je huishouden te kunnen doen.

Ook de nieuwste Bosch wasmachine is uitgerust met een extra innovatie. ActiveOxygen, verwijder 99,99% van de bacteriën uit je kleding bij lage, energiebesparende temperaturen. Een actieve vooruitgang met de efficiëntie die je van Bosch gewend bent.

De vaatwassers van Bosch beschikken over zeoliet technologie. Deze machines hebben een reservoir dat gevuld is met het mineraal zeoliet. Door de hitte verdampt het water aan het einde van het programma van de vaat. Het mineraal zeoliet neemt deze warme, vochtige lucht op en geeft warmte-energie af. Deze warmte wordt teruggeleid naar de vaat waardoor deze nog sneller droogt dan in een conventionele vaatwasser.

De nieuwste Bosch inductie kookplaten beschikken over PerfectFry technologie. Deze kookplaten hebben sensoren die de temperatuur van de pan in de gaten houden en voorkomen dat producten aanbranden. Je hoeft enkel de gewenste temperatuur op het bedieningspaneel in te stellen.

Bekijk alle Bosch keukenapparatuur in het assortiment van Keukenloods.nl.

Bekijk hier de exclusieve accent line van Bosch.
Bron: Bosch

Reviews Bosch

Bosch gemiddeld beoordeeld met een 9 schaal (1 t/m 10)
Totaal: 312 reviews

Voeg een review toe
Door: TEUNISSEN, C. DHR  |  13-02-2019 15:18
8
 8

We hebben voor de BOSCH SBA46IX09N vaatwasser, gekozen in onze nieuwe keuken, omdat de indeling en prijs kwaliteit verhouding voldoet aan onze wensen. Of hij werkelijk voldoet is pas bekend als hij enkele jaren in gebruik is geweest.

Door: VLOOSWIJK, A. DHR  |  07-02-2019 16:25
9
 9

Goed indeelbare en goed verlichte inrichting. Verbeterpunt is dat als je de montage instructie volgt (41 mm) je dan 2 mm dekking van de deurpanelen tekort komt. Tweede verbeterpunt, soms komt het stromingsgeluid van het koelmiddel hinderlijk boven het compressor geluid uit.

Door: BAS VAN BREUKELEN DHR  |  07-02-2019 09:27
8
 8

Ik heb voor Bosh gekozen omdat ik opzoek was naar een vervanging van mijn oude Siemens koelvriescombinatie. Bij Bosh was het model wat ik zocht nog te vinden en omdat Bosh en Siemens apparatuur bij a 1 op 1 passen was Bosh een logische keuze. Los daarvan heb ik meer spullen van Bosh en ben ik altijd tevreden over hun kwaliteit, afwerking en support.

Door: OVERVELD, R. VAN  |  29-01-2019 17:57
9
 9

Bosch gekozen omdat dit goed bekend staat voor duurzaamheid. Tot dusver goed tevreden hele stille koelkast je hoort hem bijna niet. Zou weer voor dit merk kiezen. Een nadeel de nieuwere koelkasten hebben iets minder ruimte als de oudere. (23jaar oud)

Door: TIBBE, A. DHR  |  29-01-2019 16:39
9
 9

We kochten gelijktijdig een vriezer en een koelkast. Beide te integreren in een keuken meubel. Al eerder vaatwasser van Bosch ingebouwd. Beide modellen scoorden goed in consumenten onderzoek. Begeleiding door keukenloods goed, verzochten nameten beschikbare ruimte en plinthoogte i.v.m. voorgaande problemen. Passing en montage uitstekend.

Door: VERHOEFF S  |  27-01-2019 13:47
9
 9

Goede handleiding bij de inbouwkoelkast. Inmiddels 2 maanden in bezit en de koelkast koelt goed. Geen condensvorming. Degelijk materiaal. Ik ben erg tevreden over de service van Bosch. Ik meende dat er iets stuk was. Meteen werd ik terug gebeld om een afspraak te maken en een paar dagen later stond er een monteur op de stoep. Het euvel bleek mijn eigen stommiteit te zijn. Ik kreeg er gedegen uitleg over.

Door: LIEROP FERRY DHR  |  25-01-2019 14:36
10
 10

Meerdere apparaten van BOSCH gekocht die alle waar maakten wat ze beloofden. Dus een absolute aanrader. De indeling is erg logisch en bijzonder onderhoudsvriendelijk. De koelkast maakt vrij weinig geluid en verbruikt weinig energie.

Door: REKET, R. DHR  |  17-01-2019 12:25
10
 10

Ik heb deze stofzuiger nu enkele weken in gebruik, wat een fijne stofzuiger. Had in recensies al gelezen dat deze stofzuiger geschikt was voor lange mensen dat klopt inderdaad ben 188. Verder een fantastisch bereik 15 m, stille stofzuiger welke goed volgt tijdens het zuigen. Is ook niet al te zwaar dus ook makkelijk draagbaar. Voelt zeer degelijk aan, geen stank van de stofuitstoot. Ook gekocht vanwege de stoffiltering i.v.m. stofmijt allergie. Ik heb door mijn hele huis alleen maar harde vloerbedekking daar zuigt deze stofzuiger zeer goed. Ben zeer content met deze Bosch had hiervoor een 2 keer zo dure Miele stofzuiger welke om de haverklap defect was (snoeroprolmechanisme, tapijtborstel gebroken, pistoolgreep brak , tot 2 x aan toe een defecte uitschuifbuis). Later begrepen dat Miele bekend staat om zijn zwakke accessoires. Deze Bosch stofzuiger is een aanrader.

Door: TESSEMAKER, G. DHR  |  03-01-2019 16:53
9
 9

Hebben voor een Bosch gekozen omdat prijs/kwaliteit goed is. Een hele goede vaatwasser met veel mogelijkheden voor lichte tot zeer vuile vaat. Veel ruimte zowel onder- als bovenin. Is zeer stil in het gebruik.

Door: HUISKEN DIK  |  20-12-2018 15:42
9
 9

Mooi apparaat van vorm (compact)ast netjes onder kastje Alleen jammer dat je hem met de knop uit moet zetten,i.p.v. zo dicht schuiven . maakt weinig lawaai. Verder oke,hoop er lang plezier van te hebben.

Door: VOSSEN, J. DHR  |  19-12-2018 17:00
8
 8

goede prijs kwaliteit verhouding. Kan ik iedereen aanbevelen. Was eigenlijk ook te verwachten. Vorige koelkast en diepvries hebben het ruim 16 jaar zonder problemen gedaan. Snelle levering . Snel en goed ingebouwd. Totaal geen klachten

Door: TOSSERAMS, L. DHR  |  07-12-2018 14:35
8
 8

Ik heb voor Bosch gekozen vanwege goede naam en zuinig type voor een goede prijs. Bij de levering ontbrak een onderdeel voor het afmonteren, binnen enkele dagen door Bosch service nageleverd. Goede service !

Door: WOLTERMAN, C. DHR  |  20-11-2018 20:02
8
 8

Geen tijdsaanduiding op de grond van de 02N. Jammer dat dat niet werd verteld in Hoofddorp. kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Door: ELVIS ROSA DHR  |  20-11-2018 11:31
9
 9

Ik koos voor dit merk omdat ik zeer tevreden ben over mijn vorige Bosch producten. Ik heb vorige maand ook een inductiefornuis gekocht van Bosch. De oude Bosch gasfornuis die nog geen 8 jaar was ging naar een familielid. Mijn koelkast is ook van Bosch. Ik ben zeer tevreden over het merk.Helemaal nooit problemen mee gehad en ze zijn heel zuinig in stroomverbruik. Ze hebben allemaal een mooie strakke look en ze staan prachtig in mijn keuken. Ik zou als ik weer een nieuwe apparaat nodig heb weer eerst uitkijken naar een Bosch product. Omdat het zulke goede producten zijn zou ik het aanbevelen bij mijn familie, vrienden en kennissen.

Door: BIJVOET  |  08-11-2018 08:15
8
 8

We hadden een Bosch vaatwasser, die was prima. Deze is nog beter, als programma af is, stopt hij vanzelf. Dat is handiger. Merk = Duitse degelijkheid. Ik zou altijd weer een Bosch nemen. Niet de duurste en niet te goedkoop.

Door: TERVOOREN, E. DHR  |  05-11-2018 11:41
9
 9

Het fornuis met oven bevalt prima. Alleen de installatie was enigszins moeizaam, je moet nl weten of er sprake is van een 2 fasen of 3 fasen electrisch circuit. Weet je dit niet dan kan je je fornuis opblazen!

Door: SKLAVOS ALEXANDROS DHR  |  30-10-2018 15:44
9
 9

Een heel goede vaatwasser, stil en efficiƫnt. Het enige nadeel is dat je de toetsen niet kunt vergrendelen als de vaatwasser niet werkt, daardoor gebeurt het vaak dat hij aan gaat zonder dat je dat wilt.

Door: WIND, J. DE  |  16-10-2018 16:21
9
 9

Mooie strakke vormgeving. Het komt er op de ecostand schoon en helder en droog uit. Programma duurt wel iets langer met de ecostand. We horen hem wel draaien maar veel minder dan onze vorige vaatwasser. We kozen deze kleur omdat hij mooi afsteekt ten aanzien van de groene keuken. Ik heb ook een Bosch stofzuiger.

Door: VEENHUIS GJ  |  16-10-2018 14:29
10
 10

We hebben ons hele leven al Bosch apparatuur gehad en daarom hebben we ook deze keer weer gekozen voor Bosch. De vormgeving en kleur waren voor ons ook een van de belangrijkste zaken. Na een maand zijn wena enige gewenning dik tevreden.

Door: NIES, M. MEVR  |  09-10-2018 15:08
8
 8

In de eerste plaats redelijke prijs Ik ben tevreden over dit merk Ik kan dit merk zeker aanbevelen. Ik ga ervan uit dat dit voor ons de juiste keuze was,ook aangezien hij al in een iets ouderere keuken moest worden geplaatst

Bekijk alle reviews