Keukenloods.nl - Inbouwapparatuur en keuken specialist

 • +8
 • Emiel
 • Milan
 • Lino
 • Hyla
 • Tim
 • Ruud
 • Jari
 • Reynaldo
 • Matthias
 • Jamie
Bosch

Bosch

Taurusavenue 36
2132 LS
Hoofddorp (Nederland)


Klanten beoordelingen

99

Service & Informatie Bosch

Telefoonnummer service:
088-4244010
Links:
Service aanvragen

Over Bosch

Sinds de oprichting van Bosch, ruim 130 jaar geleden, heeft het merk maar één doel voor ogen: altijd het allerbeste maken. Hierbij is het uitgangspunt: eerlijk vakmanschap is belangrijker dan snelle winst. Deze focus heeft er mede voor gezorgd dat Bosch producten zich onderscheidden op volledige betrouwbaarheid en technische perfectie.

Bosch innovaties

Innovaties hebben vanaf het begin een belangrijke rol gespeeld bij Bosch. In 1933 heeft Bosch het eerste huishoudelijke apparaat gelanceerd, de elektrische koelkast. Vanaf dat moment waren ze niet meer te stoppen en volgde innovaties en nieuwe productlanceringen elkaar snel op. In 1949 brengt Bosch een verbeterde koelkast op de markt die door zijn slimme indeling direct een groot succes wordt. Een echte klassieker die ook tegenwoordig nog bij mensen thuis te vinden is. In 1952 lanceert Bosch de eerste keukenmachine die vrouwen veel werk uit handen neemt, in 1958 de eerste serie wasmachines, in 1964 de eerste afwasmachine, 1972 de was-droogmachine en in 1973 de eerste magnetron.

Ook tegenwoordig zit Bosch niet stil en blijven ze innoveren. Een mooi voorbeeld hiervan is de Bosch Home Connect, een app waarmee je bijna al je huishoudelijke apparatuur kunt bedienen. Vanaf nu hoef je dus niet meer thuis te zijn om je huishouden te kunnen doen.

Ook de nieuwste Bosch wasmachine is uitgerust met een extra innovatie. ActiveOxygen, verwijder 99,99% van de bacteriën uit je kleding bij lage, energiebesparende temperaturen. Een actieve vooruitgang met de efficiëntie die je van Bosch gewend bent.

De vaatwassers van Bosch beschikken over zeoliet technologie. Deze machines hebben een reservoir dat gevuld is met het mineraal zeoliet. Door de hitte verdampt het water aan het einde van het programma van de vaat. Het mineraal zeoliet neemt deze warme, vochtige lucht op en geeft warmte-energie af. Deze warmte wordt teruggeleid naar de vaat waardoor deze nog sneller droogt dan in een conventionele vaatwasser.

De nieuwste Bosch inductie kookplaten beschikken over PerfectFry technologie. Deze kookplaten hebben sensoren die de temperatuur van de pan in de gaten houden en voorkomen dat producten aanbranden. Je hoeft enkel de gewenste temperatuur op het bedieningspaneel in te stellen.

Bekijk alle Bosch keukenapparatuur in het assortiment van Keukenloods.nl.

Bekijk hier de exclusieve accent line van Bosch.
Bron: Bosch

Reviews Bosch

Bosch gemiddeld beoordeeld met een 9 schaal (1 t/m 10)
Totaal: 326 reviews

Voeg een review toe
Door: RHEENEN H.E VAN  |  20-09-2019 13:26
6
 6

in vrieskast is er één grote lade, dat is zeer onhandig in gebruik, liever twee ondiepe laden. in koelkast zijn de eierrekjes slechts geschikt voor kleine eitjes, grotere exemplaren hebben de kans om eruit te vallen.

Door: VERSTEGEN, A. DHR  |  06-08-2019 12:35
9
 9

Bosch is een zeer gerenomeerd merk, dat al jaren kwaliteit bied. Hebben bijna alles van Bosch naar alle tevredenheid, hebben nog nooit klachten gehad met de aangekochte spullen van Bosch. En mocht er iets mis zijn,dan hebben ze een prima service afdelng, die de problemen netjes en ordelijk oplost.

Door: VERWEIJ A  |  31-07-2019 22:02
8
 8

Gebruikers gemak met de geleverde kookpan sensors ( 2 stuks)" PerfectCook sensor WPS " is zeer gebruikers vriendelijk en instelbaar voor vijf vaste temperaturen . De koekenpan Perferctfry sensor werkt volgens de verwachtingen . Koken en bakken doen wij voor meer dan 90% met boven genoemde sensors en bereiding tijd tot volle tevredenheid . Ook langzaam garend vlees !

Door: NIJHOF, R. DHR  |  26-06-2019 18:30
8
 8

Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit van Bosch Ook de vormgeving en gebruikers gemak vinden wij uitstekend. Bovendien hebben wij in de overweging gekozen voor 4 apparaten van Bosch en ze geregistreerd hierdoor werd de garantie periode met 3 jaar verleng.

Door: TACKEN A.  |  01-06-2019 10:54
9
 9

Weinig op aan te merken, behalve dat na de aanschaf de koolstoffilter van de wandschouwafzuigkap, een jaarlijks aardige kostenpost kunnen zijn, maar dat schijnt/blijkt voor al dit soort apparaten te zijn ongeacht het merk. Voor de rest uitstekend.

Door: PAKAI, K. MEVR  |  30-04-2019 14:03
10
 10

Omdat ik mijn eerste Bosch-apparaat had, besloot ik me aan de Duitse kwaliteit te houden. Deze apparaten zijn duurzame, duurzame betrouwbare machines. Ik werd nooit teleurgesteld door een Bosch-machine, vooral niet met die met verwarmingsfuncties.

Door: OUWEHAND, A. DHR  |  17-04-2019 13:31
8
 8

Mooie degelijke koelkast echter minder bewegingsvrijheid met de planken maar hier valt mee te leven. Pluspunt zijn de 2 led-lampen die de koelkast fantastisch verlichten. Koelkast blijf goed koud vakken in de deur zijn goed in te delen.

Door: SWIETEN van M  |  16-04-2019 16:02
10
 10

Prachtige oven gekocht die voldoet aan al mijn wensen. Heel blij mee en ik verwacht er heel veel jaren plezier van te hebben. Top! Ik heb nog niet alle functies ontdekt want dat zijn er heel veel ,maar die ik wel al heb gebruikt zijn erg gebruiksvriendelijk en niet te ingewikkeld. Bijna alle andere apparaten die ik voorheen op mijn aanrecht had staan zijn nu overbodig en dat is heel fijn in een kleine keuken.

Door: LEYSEN, W. DHR  |  05-04-2019 11:33
10
 10

Top toestellen met enorm veel mogelijkheden en een mooi ogende look koffietoestel heeft veel opties wij zijn zeer tevreden van onze 3 toestellen van bosch wij bevelen de accent line zeer aan tot op heden (nog maar 2 maanden )zeer tevreden

Door: BERREVOETS R.  |  03-04-2019 18:01
9
 9

Het ziet er goed uit. Het doet wat het moet doen. Dit is toch wat je wil van apparatuur welke je koopt omdat het nodig is. Dan wil je weinig poespas alleen maar gebruiksgemak en design. Dat zit bij dit merk wel goed, ook de reviews die ik gelezen had waren over het algemeen heel positief.

Door: PIJPER G  |  19-03-2019 21:50
10
 10

het is een mooie en gebruiksvriendellijke inductie kook plaat en dat voor een mooie prijs.gewoon. een toppertje.en gewoon simpel schoon te maken.het is een sierraad in de keuken,we zijn er erg blij mee

Door: HABLE V.R.  |  19-03-2019 16:18
9
 9

Mijn vorige Bosch koelkast is ruim 20 jaar meegegaan. Alleen vervangen omdat de nieuwe koelkast erg zuinig is. Het apparaat is ook zeer stil. De indeling is makkelijk op je eigen wensen aan te passen. De machine is ook makkelijk schoon te maken. Daarnaast met 150 liter inhoud relatief ruim ( voor een inbouwhoogte van 88 cm )

Door: LANSER JK  |  19-03-2019 12:34
10
 10

Dit vindt ik een top product van Bosch een geweldige combimagnetron. Als je de assist gebruikt wat zeer eenvoudig is,dan komt wat je er instopt heerlijk gebakken of warm (magnetron)uit, de smaken blijven goed.

Door: HASELHOFF GERT DHR  |  23-02-2019 17:22
8
 8

Simpel en handig apparaat Het maakt weinig geluid Werkt zoals het hoort Inbouw was gemakkelijk Voor zover ik momenteel kan beoordelen voldoet het geheel aan de verwachtingen Ik kan deze aankoop aan iedereen aanbevelen

Door: TEUNISSEN, C. DHR  |  13-02-2019 15:18
8
 8

We hebben voor de BOSCH SBA46IX09N vaatwasser, gekozen in onze nieuwe keuken, omdat de indeling en prijs kwaliteit verhouding voldoet aan onze wensen. Of hij werkelijk voldoet is pas bekend als hij enkele jaren in gebruik is geweest.

Door: VLOOSWIJK, A. DHR  |  07-02-2019 16:25
9
 9

Goed indeelbare en goed verlichte inrichting. Verbeterpunt is dat als je de montage instructie volgt (41 mm) je dan 2 mm dekking van de deurpanelen tekort komt. Tweede verbeterpunt, soms komt het stromingsgeluid van het koelmiddel hinderlijk boven het compressor geluid uit.

Door: BAS VAN BREUKELEN DHR  |  07-02-2019 09:27
8
 8

Ik heb voor Bosh gekozen omdat ik opzoek was naar een vervanging van mijn oude Siemens koelvriescombinatie. Bij Bosh was het model wat ik zocht nog te vinden en omdat Bosh en Siemens apparatuur bij a 1 op 1 passen was Bosh een logische keuze. Los daarvan heb ik meer spullen van Bosh en ben ik altijd tevreden over hun kwaliteit, afwerking en support.

Door: OVERVELD, R. VAN  |  29-01-2019 17:57
9
 9

Bosch gekozen omdat dit goed bekend staat voor duurzaamheid. Tot dusver goed tevreden hele stille koelkast je hoort hem bijna niet. Zou weer voor dit merk kiezen. Een nadeel de nieuwere koelkasten hebben iets minder ruimte als de oudere. (23jaar oud)

Door: TIBBE, A. DHR  |  29-01-2019 16:39
9
 9

We kochten gelijktijdig een vriezer en een koelkast. Beide te integreren in een keuken meubel. Al eerder vaatwasser van Bosch ingebouwd. Beide modellen scoorden goed in consumenten onderzoek. Begeleiding door keukenloods goed, verzochten nameten beschikbare ruimte en plinthoogte i.v.m. voorgaande problemen. Passing en montage uitstekend.

Door: VERHOEFF S  |  27-01-2019 13:47
9
 9

Goede handleiding bij de inbouwkoelkast. Inmiddels 2 maanden in bezit en de koelkast koelt goed. Geen condensvorming. Degelijk materiaal. Ik ben erg tevreden over de service van Bosch. Ik meende dat er iets stuk was. Meteen werd ik terug gebeld om een afspraak te maken en een paar dagen later stond er een monteur op de stoep. Het euvel bleek mijn eigen stommiteit te zijn. Ik kreeg er gedegen uitleg over.

Bekijk alle reviews