• +3
  • Ross
  • Joep
  • Barry
  • Janneke
  • Ruud
  • Jaleel
  • Juan

Reviews - bosch

bosch gemiddeld beoordeeld met een 9 schaal (1 t/m 10)
Totaal: 415 reviews

Voeg een review toe  Bekijk alle merken
Door: John  |  2024-06-06 20:00:00
9
 9

Top apparaat ????

Door: Sis  |  2024-05-23 16:05:00
10
 10

Mooie prima inductieplaat, groot, snel warm. Alleen lastig schoon temaken. Je ziet iedere vingertip. Verder prima. Heb meer Bosch in huis. Mijn merk.

Door: B willems  |  2024-05-23 10:40:00
9
 9

In het begin een beetje wennen maar nu wil ik het niet meer missen ik beveel het bij andere mensen aan

Door: Evert weelink  |  2024-05-05 11:11:00
10
 10

Fijn apparaat die doet wat hij moet doen. Hij is na afloop droog en het is fijn dat als hij klaar is de deur open gaat. De melding op je tel dat hij klaar is is ook handig

Door: RG van der Torre  |  2024-05-03 16:22:00
1
 1

Heeft slechts 30 minuten gefunctioneerd dus geen oordeel anders dan een teleurstelling, De bekende draai ring om te kiezen zit muurvast en service Bosch benaderd .

Door: MvdH  |  2024-04-23 16:53:00
9
 9

Fijn apparaat, makkelijk in de bediening

Door: Paul  |  2024-04-18 16:25:00
10
 10

Prima en duurzaam apparaat! Milieuklasse a en gewoon schone vaat, zonder veel geluid.

Door: Roeland Welling  |  2024-03-07 14:42:00
8
 8

Gebruiksgemak prima, de app is slechts een toevoeging, die kan alleen uit worden gezet, want activeren op de machine kan maar voor een kwartier vanwege kind veiligheid. Dus aanzetten op de machine is de beste optie. Ja duurzaamheid, wat een kreet, wat betreft de materialen zijn de machines zoals altijd van hetzelfde materiaal, door de jaren heen.

Door: Maarten  |  2024-03-07 12:04:00
10
 10

Dit is mijn 2e bosch wasmachine. Heb de ervaring persoonlijk dat ze lang mee gaan.

Door: Jan  |  2024-02-25 12:28:00
10
 10

Na een maand gebruik van deze Bosch wasmachine ben ik zeer tevreden. De wasmachine is echt eenvoudig te bedienen, kent een logische en uitgebreide set van gebruiksmogelijkheden voor diverse typen was. Machine is heerlijk stil en gebruikt weinig energie. Duidelijke handleiding is bijgevoegd. Ook de levering en installatie door Keukenloods was zeer goed verzorgd en netjes, waarbij de oude apparatuur ook werd afgevoerd. Heel klantvriendelijk derhalve!

Door: Claudia  |  2024-02-23 08:17:00
10
 10

Hele fijne en stille vaatwasser. Was even wennen met bovenrek voor het bestek maar nu erg handig. Zeer tevreden

Door: Marco breuer  |  2024-02-15 10:28:00
9
 9

Tot nu toe zeer tevreden. Over de duurzaamheid kan ik natuurlijk nog niets over zeggen.

Door: Widzer  |  2024-02-03 09:50:00
9
 9

Nvt

Door: Ab  |  2024-01-23 15:24:00
10
 10

Over de duurzaamheid kan ik nog niks zeggen maar de machine voelt stevig aan en doet zijn werk uitstekend. Natuurlijk ga ik ervan uit dat Bosch geen slecht apparaat levert dus: "so far so good"!

Door: Jan van den Berk  |  2024-01-19 13:53:00
9
 9

Goed

Door: rutten  |  2024-01-18 16:34:00
10
 10

super- goed was resultaat makkelijk te bedienen. ben er erg blij mee.

Door: Robert-Jan  |  2024-01-18 08:22:00
10
 10

Verschil met mijn vorige vaatwasser gigantisch

Door: Mladen Simic  |  2023-12-06 21:58:00
1
 1

Wij hebben 8 apparaten van Bosch omdat we recent huis verbouwd hebben dachten wij om een betrouwbare merk te nemen. Meeste van onze aparaten zijn strak qua design en hebben leuke functies. Keerzijde van Bosch is hun klantenservice. Nadat onze inbouw koffiemachine mankementen vertoonde door dat de touchscreen niet reageerde heb ik contact opgezocht met Bosch. Het gaat hier om een type CTL636es6, kosten rond 2000 euro. Apparaat was net 2.5 jaar oud en valt buiten fabrieksgarantie. Ik ging bellen met Bosch om te kijken of het probleem op een simpele manier op te lossen was of dat er spraken is van een bekend probleem. Ik heb namelijk meerdere reacties gezien hierover op internet van mensen met het zelfde probleem. Dat telefoongesprek met Bosch was niet positief, er was gauw spraken van 300 euro aan onderdelen en konden niet exacte prijs geven voor de reperatie. Het probleem is algemeen bekend daarom vond ik het raar dat er geen prijs gegeven kon worden voor de reperatie. Per toeval ben ik een video tegengekomen waarbij uitleg werd gegeven door een particulier persoon waarbij oplossing heel simpel bleek te zijn. Dit heeft hoop positieve reacties opgeleverd bij deze persoon.ook ik ben door deze post geholpen met mijn probleem en het heeft mij hooguit 10 minuten aan tijd gekost. Bij mij is gevoel onstaan dat Bosch niet bereid is om hetzelfde oplossing te bieden d.m.v. simpele informatie verstrekking, meer is er niet nodig geweest om het probleem te verhelpen namelijk. Erg teleurgesteld in Bosch.

Door: Robert Langenkamp  |  2023-11-03 13:13:00
10
 10

Bosch staat bekend om zijn kwaliteit en betrouwbaarheid. De door ons gekochte ovens voldoen daar helemaal aan. Bijna al onze keukenapparatuur is van Bosch en dat is niet voor niks.

Door: jm hobbel  |  2023-11-02 18:52:00
10
 10

het is gewoon een top machine met een super schoon resultaat

Totaal: 415 reviews