Keukenloods.nl - Inbouwapparatuur en keuken specialist

  • Emiel
  • Raoul
Whirlpool

Whirlpool

Heerbaan 50-52
4817 NL
Breda (Nederland)


Klanten beoordelingen

88

Service & Informatie Whirlpool

Telefoonnummer service:
076-5306400
Links:
Service aanvragen
Brochure aanvragen

Over Whirlpool

De slogan van Whirlpool is ‘Sensing the difference’. Met dank aan voortdurend onderzoek en vernieuwing is Whirlpool in nog geen 21 jaar uitgegroeid tot dé nummer 1 in huishoudelijke apparaten in Europa. Deze focus op vernieuwing zorgt er voor dat Whirlpool huishoudelijke apparaten beschikken over toonaangevend design en functionele oplossingen waarmee Whirlpool beter aan de wensen van de consumenten kan voldoen.

Het doel van Whirlpool is het ontwikkelen van huishoudelijke apparaten die jou, dankzij intelligente technologie, veel werk uit handen nemen en je leven een stukje makkelijker maken. Het assortiment is daarom zo ontworpen dat je jouw ideale keuken kunt ontwerpen, wat je eisen op het gebied van ruimte, design en gebruik ook zijn.

Whirlpool keukenapparatuur

Één van de vele Whirlpool innovaties op het gebied van koeling is de Surpreme No Frost. Dit systeem is aanwezig in het koel- en vriesgedeelte waardoor de luchtvochtigheid optimaal blijft en voedsel langer goed. Daarnaast mengen geuren niet onderling en is er geen aanvriezing. Een andere innovatie in de Whirlpool koelkasten is de Freeze Controle. Deze techniek zorgt ervoor dat tempratuurschommelingen in de vriezer beperkt worden door een temperatuurmanagementsysteem, hierdoor behoudt voedsel zijn smaak, kwaliteit en kleur.

Ook op het gebied van koken staat Whirlpool voorop op het gebied van innovatie en design. Met dank aan de 6TH SENSE technologie van Whirlpool kun je met de “draai en bevestig” functie van de centrale programma knop in slechts drie stappen je hele Whirlpool oven instellen. Kies het type gerecht dat je wilt bereiden en jouw nieuwe Whirlpool oven doet de rest.

Naast innovatie wordt het hele assortiment Whirlpool keukenapparatuur gekenmerkt door ergonomisch design, aantrekkelijk kwaliteitsmateriaal en een grote diversiteit aan stijlen. Bekijk het hele assortiment Whirlpool keukenapparatuur.


Bron: Whirlpool

Reviews Whirlpool

Whirlpool gemiddeld beoordeeld met een 8 schaal (1 t/m 10)
Totaal: 91 reviews

Voeg een review toe
Door: BAKKERS, C. MEVR  |  19-08-2019 13:39
8
 8

Gekozen voor Whirlpool omdat de kwaliteit-prijs verhouding het gunstigst was.

Door: HOUT van der, A. DHR  |  16-04-2019 15:41
3
 3

En waarom? Omdat de unit geleverd werd zonder een essentieel warmte schild waardoor een deur van het keukenmeubel voorgoed verziekt is door verbranding en van de vriezer eronder de temperatuur regeling defect is door oververhitting. Whirlpool trekt haar neus op voor iedere verantwoording of declaratie. Schandalige houding voor een dergelijk merk. In het vervolg nooit meer Whirlpool maar BOSCH/SIEMENS die echt nergens moeilijk over doen.

Door: DE JONGE, I. MEVR  |  12-02-2019 19:35
10
 10

Deze machine gekozen op basis van recensies en ben er zeer tevreden over. Stil, makkelijk in gebruik, veel programmas en maakt goed schoon. Ook gaat er veel vaat in dus hoeft hier maar 1x per dag aan. Prijstechnisch is dit gewoon een top machine.

Door: KROON C.  |  24-11-2018 10:31
9
 9

Dit merk bevalt prima ,we hebben een wasmachine van Whirlpool en nu ook weer een kookplaat super. De kookplaat hadden we al een paar jaar maar na een klein ongelukje was hij gebarsten,vandaar dat we een nieuwe moesten en deze bevalt en werkt erg fijn.

Door: VEREIJKEN, F. MEVR  |  14-11-2018 13:29
9
 9

Een makkelijke bediening, ziet er mooi uit goed schoon te houden, ruimte genoeg, makkelijk in te bouwen ......................................................................................................................

Door: ALBERTS, M. DHR  |  20-10-2018 12:44
7
 7

monteur is geweest , blijkt dat de motor kapot is , deze is op voorraad en word over 14 dagen vernieuwd monteur kon niet eerder ? ben blij dat het geen wasmachine of kookapparaat is met zo,n lange tussen tijd

Door: HENDRIKS, H. DHR   |  24-01-2018 20:41
10
 10

prima unit en werkt goed; apparaat is wel luidruchtiger dan de oude /losse Whirlpool combi die we 20+ jaar hebben gebruikt Hebben nog niet alle opties gebruikt, hopen dat deze ook minimaal 20+ jaren mee gaat

Door: DEKKER, R. DHR   |  11-01-2018 18:37
8
 8

Prima merk ik heb al sinds ik op mij zelf woon apparaten van Whirlpool en tot nu toe nog nooit echt problemen mee gehad.Het is het merk dat ik al gebruik sinds ik op mij zelf woon en tot nu toe heb ik ze alleen maar moeten vervangen omdat ze aan vervanging toe waren ik raad dit merk aan iedereen aan.

Door: XQUISIT BVBA   |  04-01-2018 15:33
10
 10

Wij hebben al sinds 2010 diverse apparaten in gebruik van Whirpool en zijn daarover zeer tevreden. Zeer goede prijs-kwaliteit en tot nog toe nooit enig (technisch) probleem ondervonden. We hebben volgende apparaten in gebruik/gebruikt: Koelkasten Combi-magnetron ovens Vaatwasser Inductiekookplaat Dampkap Diepvries

Door: JONGE, E. DE DHR   |  17-12-2017 22:11
7
 7

lastig te monteren. Had ook wat duidelijker kunnen zijn dat instructiesboekjes en instalatiemateriaal in de afzuigkap zelf zat. De tekening met boorinstructie klopte ook niet helemaal. Verder helemaal tevreden.

Door: DEKKER, R. DHR   |  14-12-2017 19:06
8
 8

ik heb net pas na 20 jaar mijn oude combi magnetron moeten vervangen niet verwacht dat deze zolang mee zou gaan.Prima artikelen dus hoop dat mijn nieuwe combi magnetron net zo lang mee gaat.verder zou ik niet weten wat ik nog meer kan zeggen.

Door: SCHOLTES, J. DHR   |  23-11-2017 13:27
7
 7

We hebben goede ervaring met Whirpool, hoewel onze vorige combi-magnetron al na 6 jaar vervangen moest worden. Toch gekozen voor whirlpool. Echter na 2 weken werkte het apparaat niet meer. Is na ruim een week hersteld en functioneert nu prima. Daarom nog onzeker mbt duurzaamheid. Gebruiksgemak scoort laag door ontbreken handleiding en het bijgeleverde kookboek was alleen in de Scandinavische talen. Aan whirlpool 2 keer verzocht om een Nederlandstalig exemplaar, maar zelfs geen enkele reactie ontvangen. Ook weinig hoop dat dit nu wel het geval zal zijn. Daarom lastig om whirlpool enthousiast aan te bevelen.

Door: KARTALOGLU, H.   |  16-09-2017 00:01
7
 7

We hadden een beperkt budget. Siemens en Bosch zijn vaak duurdere merken. We wilden voor merken zoals AEG en Whirlpool gaan, omdat deze toch iets goedkoer zijn. Bij het maken van onze 1e offerte hadden we alles van Whirlpool gekozen. Om het onszelf niet lastiger te maken en om prijzen te kunnen vergelijken zijn we bij dit merk gebleven. Het is wel wennen in het begin als je jarenlang een ander merk gewend bent. Voorheen Bosch gebruikt. Met name de vaatwasser was wennen. Het is een prima merk en goede apparaten. Voor extra garantie moesten we binnen 30 dagen na aanschaf registeren.

Door: HERPEN VAN   |  14-09-2017 12:40
10
 10

Gekozen voor deze koelkast omdat er al een Whirpool koelkast aanwezig was in de keuken, maten kwamen exact overeen waardoor er geen ingrepen nodig waren. Zeer tevreden over de koelkast, doet zijn werk beter als verwacht zelfs op de laagste stand. Erg tevreden over de werking en de houdbaarheid van verse producten is aanzienlijk verlengt ten opzichte van de vorige koelkast.

Door: WILLEMSEN W.J.   |  21-06-2017 10:41
10
 10

Het is een super product en zeer gebruikt vriendelijk. Zeer goede en profecionele installatie. Wij zijn er zeer tevreden over en prijzen dit product aan bij vrienden en kennisen. Mocht hier in huis nog iets kapot gaan weten we welk merk en bedrijf wij moeten inschakelen.

Door: KEMP, J. MEVR   |  06-04-2017 17:31
7
 7

Mooie vormgeving en compact. Vele mogelijkheden, echter soms een gepuzzel hoe het werkt. Er is geen Nederlandse handleiding bij. Deze is wel via internet te downloaden. Fijn dat het piepende geluid uitgezet kan worden als de oven op temperatuur is. Ik heb wel het idee dat de oven niet constant op temperatuur blijft als een gerecht langere tijd in de oven moet.

Door: VERBEEK, V. DHR   |  23-01-2017 22:42
9
 9

Het enige nadeel vond ik met plaatsen, dat de deur wat slap is. De machine zelf voldoet volledig aan de verwachting. Heeft een ruime keuze aan programma's. Wat ik heel prettig vind is het geluidje als de vaatwasser klaar is met zijn wasbeurt.

Door: DONGEN, VAN C.   |  23-01-2017 12:35
9
 9

Prima koelkast voor een redelijke prijs. Verbruikt bij ons wat de fabrieksopgave aangeeft. Hebben hem nu een maand of drie en zijn er nog steeds erg tevreden over. Maakt wel wat meer geluid als hij aanslaat dan onze vorige koelkast maar ik heb daar niet zo'n problemen mee.

Door: ARNOLD BIK C.L.   |  11-10-2016 13:58
8
 8

Heerlijk dat je je hoofd niet stoot en hij zuigt als een tierelier. Het scherm kan je open klappen en eronder schoonmaken; handig om het regelmatig te doen want lopen sliertjes vet over het rvs naast het filter. Ik gebruik niet veel vet, dus hij lijkt vette dampen goed op te vangen. Waarom het filter niet wat breder is snap ik niet helemaal. Het halogeenlicht zijn twee enorme spots. Hij hing al op 75 cm toen ik merkte dat dat licht me verblindde. We hebben 'm toen lager gehangen op 60cm boven kookplaat. Gebruiksaanwijzing is vrij vaag over die afstand (van 45cm?) en supportmedewerker keukenloods had het over 75 cm. Dus we hebben maar gedaan wat goed uitkomt en die 60cm functioneert.

Door: GEERTS, U. DHR   |  30-08-2016 16:25
9
 9

Een goed toestel, makkelijk te installeren en zeer zuinig ! Al met al een goede aanraden om aan te schaffen ! Enig nadeel is de indeling, je moet een beetje spelen met de inhoud, weegt niet op dat hij, met zijn inhoud, veel kan bergen ! Met zijn 2 jaar garantie is dit de overweging geweest om hem aan te schaffen !

Bekijk alle reviews