• +3
  • Ross
  • Joep
  • Barry
  • Janneke
  • Ruud
  • Jaleel
  • Juan

Reviews - siemens

siemens gemiddeld beoordeeld met een 9 schaal (1 t/m 10)
Totaal: 558 reviews

Voeg een review toe  Bekijk alle merken
Door: Ina Oubrie  |  2024-05-07 17:34:00
10
 10

Mooie kookplaat van Siemens. Goed advies gehad van de keukenloods medewerker op het vernoemen van onze wensen. Heel tevreden,goed te bedienen , mooie maat. Alles naar wens

Door: Wil  |  2024-04-16 10:31:00
10
 10

Al mijn apparaten in huis zijn van Siemens. De vaatwasser doet wat ik wil doen en ook het gebruiksgemak van de wifi is makkelijk. Ik ben erg tevreden met het apparaat.

Door: J.W. Hazeleger  |  2024-04-11 16:49:00
10
 10

Ben er erg blij mee. Kan er veel mee doen

Door: JvH  |  2024-03-27 12:14:00
9
 9

Fijn dat de machine vanzelf uitgaat na afloop van het programma. Er zijn meer dan voldoende programma's. Mooie donker gekleurde rekken.

Door: Jacco  |  2024-03-26 16:07:00
9
 9

Instellen uitgestelde starttijd is wat omslachtig en drogen kan nog wat beter, maar over het algemeen prima tevreden.

Door: Erik  |  2024-03-10 21:41:00
10
 10

Geweldige koelkast. Mooi groot, kan veel in en perfect op temperatuur in te stellen. Ook mooi verlicht.

Door: A cremer  |  2024-02-29 15:01:00
10
 10

We hadden een nieuwe vaatwasser nodig we hadden een Siemens die was na 20 jaar op zeer te vreden met de nieuwe maakt goed schoon en droog en hij is heel erg stil kwa geluid

Door: Rein Russchen  |  2024-02-29 10:42:00
10
 10

Alles wordt duidelijk uitgelegd en omschreven in de gebruiksaanwijzing helemaal top Onze oude vaatwasser was ook een Siemens en die ging 21 jaar mee!!!! Dus ik hoop dat deze ook lang mee gaat!!

Door: Rein Russchen  |  2024-02-29 10:40:00
10
 10

Alles wordt duidelijk uitgelegd en omschreven in de gebruiksaanwijzing helemaal top Onze oude vaatwasser was ook een Siemens en die ging 21 jaar mee!!!! Dus ik hoop dat deze ook lang mee gaat!!

Door: Conny Antheunisse  |  2024-02-22 13:34:00
10
 10

Wij zijn al 40 jaar een groot fan van Siemens. Kwalitatief goede apparatuur. Daarom hier altijd Simens

Door: Oksana  |  2024-02-02 19:03:00
5
 5

Ontzettend blij met mij nieuwe vaatwasser. Geluidloos eigenlijk, mooi. Blij met werknemers van keukenloods, zeer professioneel, meedenkend, verrassend(clinker korting gegeven! Bedankt!) Super bedrijf! Mijn volgende keuken besteel ik daar!??

Door: marco r  |  2024-01-21 14:33:00
10
 10

Een iets makkelijkere uitleg van de bediening was handig geweest maar na verloop van tijd krijg je het wel onder de knie

Door: Willem van Veelen  |  2024-01-19 18:22:00
10
 10

Siemens is gewoon een goed en degelijk merk, waarvan ik meerdere apparatuur bezit en er erg tevreden over ben.

Door: Rijnbeek  |  2023-12-28 10:16:00
10
 10

mooie en goede vaatwasser

Door: Marc De Cock  |  2023-12-22 13:41:00
10
 10

Toestellen met voorgeprogrammeerde instellingen!! Top!!!

Door: Frank  |  2023-12-12 16:35:00
10
 10

Voor dat geld krijg je dan ook iets,!

Door: marion  |  2023-12-12 16:28:00
10
 10

super blij met onze combi stoomoven van siemens, al heel veel gebruik van gemaakt met uitstekende resultaten. De bediening is erg makkelijk en wijst zich eigenlijk vanzelf. Er zal nog veel gekookt en gebakken worden in deze oven

Door: J Krijgsman  |  2023-12-01 19:57:00
10
 10

Heel erg tevreden met de nieuwe Siemens koelkast! Hadden we eerder moeten doen ???? Snelle installatie en zeeën van ruimte! Energie verbruik drastisch naar beneden en groente in de extra koele ruimte blijft inderdaad veel langer vers!

Door: Daniëlle  |  2023-11-09 10:16:00
9
 9

Fijne gebruiksvriendelijke koffiemachine! Je kunt voor iedereen een kop koffie maken naar eigen smaak.

Door: R Blok  |  2023-11-09 09:30:00
10
 10

een fijne machine, ook als ie niet geheel gevuld wordt een aanrader

Totaal: 558 reviews