• +3
  • Ross
  • Joep
  • Barry
  • Janneke
  • Ruud
  • Jaleel
  • Juan

Reviews - siemens

siemens gemiddeld beoordeeld met een 9 schaal (1 t/m 10)
Totaal: 560 reviews

Voeg een review toe  Bekijk alle merken
Door: BORDAT MEVR APR   |  2012-10-23 09:37:00
9
 9

In vergelijking met Miele is de Siemens apparatuur ook erg mooi qua vormgeving en in tests waren de resultaten vaak nagenoeg gelijk. Het prijsverschil is wat ons betreft te groot. Siemens levert de apparatuur met duidelijke gebruiksaanwijzing hoewel die eigenlijk niet echt nodig is omdat de werking voor zich spreekt.

Door: HEUTS MEVR   |  2012-10-18 11:54:00
10
 10

-Vorige inductieplaat was een Siemens -Vorige plaat heeft 15 jaar prima gefunctioneerd -Plaat heeft meer mogelijkheden dan de vorige. -Hebben anderen al verteld over de tevredenheid over het Siemensproduct

Door: BREUKELAARK.P. DE RIE   |  2012-10-05 16:55:00
8
 8

Wij waren op zoek naar een goede en goed vormgegeven inbouwkoelkast. Deze vonden na enig zoeken overduidelijk bij jet merk Siemens. De servicemonteur die het apparaat installeerde was bekwaam en voorkomend, hetgeen ook wel prettig is. Tot nu toe (na 2 maanden) zijn wij heel tevreden met de koelkast en kunnen deze van harte aanbevelen.

Door: STERREN VAN DER   |  2012-10-02 09:56:00
10
 10

Wij kozen voor dit merk omdat wij goede ervaringen hebben met Siemens en er erg tevreden over zijn. Al onze keuken apparaten zijn daarom van dit merk. Service is ook prima, we kunnen dit merk daarom zeker aan bevelen

Door: TOL, VAN   |  2012-09-12 20:42:00
10
 10

Omdat wij hele goede ervaring hebben met het merk siemens. De tevredenheid is geweldig anders hadden wij het niet gekozen. Wij kunnen dit iedereen aanbevelen. Want met siemens in je huis is het zeker pluis.

Door: SLOMP J.K.   |  2012-09-12 11:54:00
8
 8

Ik ben erg tevreden over mijn Siemens inductiekookplaat Dit is mijn tweede , de eerste is achter gebleven in ons vorige huis In deze woning zat een ander merk maar deze gaf na 4 jaar al de geest Ik heb dus nu weer een Siemens gekocht

Door: GODDIJN DHR   |  2012-09-07 13:46:00
8
 8

Keukenloods is een prima bedrijf, eerst had ik wat moeite om via internet een vaatwasser te bestellen. wij zijn prima geholpen door Nechirwan Khalil hij heeft alles keurig gedaan (ondanks dat ik zijn naam niet foutloos kan uitspreken). nette aflevering, pinnen bij aflevering helemaal goed. volgende keer weer.

Door: GARDE, VAN DE   |  2012-08-25 00:01:00
9
 9

Na jarenlang een ander merk gehad te hebben beseffen we nu wat we gemist hebben We hebben gekozen voor dit merk omtrend vormgeving en mogelijkheden tegen een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. We kunnen dit merk zeer aanbevelen.

Door: SLOOTS DHR F   |  2012-08-21 23:54:00
10
 10

Ik heb opnieuw gekozen voor Siemens omdat wij goede ervaring heb met eerdere keuken-apparatuur die wij 18 jaar probleemloos in gebruik hebben. Ziet er bijzonder fraai en degelijk uit. De vaatwasser heeft één minpuntje t.o.v. de oude machine: minder droog, maar wel superstil en energiezuinig !

Door: HATTU, DHR CR   |  2012-08-16 12:12:00
8
 8

makkelijk te bedienen, mijn dochter heeft ook zo\\\'n apparaat van Siemens. Vormgeving is ook mooi. Gebruiksaanwijzing is ook duidelijk. In het verleden ook altijd Siemens apparaten gehad. Altijd tevreden geweest.

Door: POLDERVAART DHR   |  2012-08-12 17:20:00
9
 9

Onze te vervangen apparatuur was ook van Siemens en bevielen ons uitstekend. Vandaar dat wij op zoek zijn gegaan naar passende apparatuur voor onze keuken in het assortiment van Siemens. Tot nu toe blijkt deze keuze niet verkeerd te zijn.

Door: MARTENS   |  2012-08-03 18:32:00
8
 8

mooie vormgeving mooi geheel voor in de keuken alles werkt prima.eenvoudig in de bediening en om deze weer schoon te maken.Ik kan siemens zeker bij anderen aanbevelen prijstechnisch is het prima in orde.

Door: STIKKELORUM MEVR   |  2012-07-30 21:59:00
9
 9

Prijs en kwaliteit gaven de doorslag te gaan voor Siemens. Tot op heden zijn wij zeer tevreden over het vaatwasser resultaat. De oude (Bauknecht) vaatwasser is slechts 5 jaar meegegaan, wij hopen dan ook dat de vaatwasser van Siemens langer meegaat en dan zullen wij niet meer van merk verwisselen.

Door: BOLTJES MEVR ANITA   |  2012-07-28 00:01:00
10
 10

Ik had eerst een vrijstaande vaatwasser van Siemens en die beviel heel goed. Nu is de keuken verbouwd en heb ik gekozen voor een integreerbare vaatwasser. Vanzelfsprekend heb ik weer Siemens gekozen. Ik kan dit merk dan ook zeer zeker aanbevelen aan andere klanten.

Door: BOLTJES MEVR ANITA   |  2012-07-28 00:01:00
10
 10

Ik had eerst een vrijstaande vaatwasser van Siemens en die beviel heel goed. Nu is de keuken verbouwd en heb ik gekozen voor een integreerbare vaatwasser. Vanzelfsprekend heb ik weer Siemens gekozen. Ik kan dit merk dan ook zeer zeker aanbevelen aan andere klanten.

Door: BOLTJES MEVR ANITA   |  2012-07-28 00:01:00
10
 10

Ik had eerst een vrijstaande vaatwasser van Siemens en die beviel heel goed. Nu is de keuken verbouwd en heb ik gekozen voor een integreerbare vaatwasser. Vanzelfsprekend heb ik weer Siemens gekozen. Ik kan dit merk dan ook zeer zeker aanbevelen aan andere klanten.

Door: HEIJDE, VAN DER   |  2012-07-13 20:26:00
9
 9

Voor een koelkast van Siemens gekozen vanwege de energiezuinige uitvoering gecombineerd met een aantrekkelijke prijs. We hebben ook al jaren een wasmaschine van Siemens die probleemloos dagelijks wast; het merk is dus zeer aanbevelenswaardig.

Door: VABC   |  2012-06-18 17:36:00
9
 9

Siemens boodt ons alle apparatuur aan die wilden hebben. Oa Pyrolyse oven, combi stoomoven, warmhoudlades, 0 graden koelkast en kofiiezetautomaat. Het is verstandig om de handleidingen te lezen, er zitten veel mogelijkheden op de apparaten. Jammer dat de koffieautomaat niet rechtstreeks aan de waterleding gekoppeld kan worden. De koelkast hebben we een probleempje mee en wordt morgen nagekeken. Afspraak maken gebeurd vrij makkelijk, alleen het wordt wel eens tijd dat dit soort afspraken op een tijdstip worden gemaakt en niet van 8 - 12 uur komt er iemand langs, ben je de hele ochtend aan het wachten!

Door: LEYTENS DHR JAN   |  2012-06-04 19:16:00
7
 7

de apperatuur is ingeboud en ik heb mijn oven nog niet kunnen gebruiken woensdag komt de monteur langs. dat begint al niet goed maar ik hoop dat het goed opgelost word wij hebben deze apperatuur uitgekozen omdat de degelijkheid het beste was van alle apperatuur wat we gezien hadden nu de servise nog.

Door: HOBBELEN   |  2012-05-10 18:24:00
8
 8

Siemens is makkelijk in te bouwen, het ziet er goed uit kwa uitstraling. Beschrijvingen zijn niet altijd even duidelijk maar als je ze een paar keer hebt gemonteerd is het zeker duidelijk en gemakkelijk.

Totaal: 560 reviews