• +3
  • Ross
  • Joep
  • Barry
  • Janneke
  • Ruud
  • Jaleel
  • Juan

Reviews - siemens

siemens gemiddeld beoordeeld met een 9 schaal (1 t/m 10)
Totaal: 560 reviews

Voeg een review toe  Bekijk alle merken
Door: Shridhar  |  2022-07-25 22:24:00
10
 10

Goed Product

Door: Palmi  |  2022-07-07 16:50:00
8
 8

Prima product, goede bediening, pannen nemen de enrgie heel snel op. Mooie vormgeving. De vorige Siemnsplaat had een lange levensduur, helaas brak het glas en was er geen glasplaat meer leverbaar, dat zou nog iets beter kunne, want nu moet je een goed werkende kookplaat weggooien, wat ook mileutechnisch ietois.

Door: Rene  |  2022-06-27 09:42:00
10
 10

Vorige siemens afzuigkap was aan vervanging toe na 20 jaar nette opvolger nu zeer tevreden ook telefonisch contact zeer prettig !

Door: W. van Aken-Smit  |  2022-06-21 18:06:00
9
 9

Duurzaamheid is eigen lijk nog niet te bepalen, maar ik hoop dat deze combi lang mee gaat. Jammer, dat er geen passende glasplaat voor dit type is.

Door: Wopke Hijma  |  2022-06-07 18:14:00
1
 1

We beoordelen Siemens op levering We wachten al 4 mnd op onze inductie kookplaat maar ze kunnen niks leveren men zegt dit in verband met onderdelen Dat is zeer slecht voor zo’n groot bedrijf daar balen we van

Door: C P  |  2022-05-30 20:28:00
8
 8

Nu al meer dan jaar Siemens inbouw vaatwasser prima apparaat daarvoor altijd miele gehad

Door: Ayla Karademir  |  2022-05-09 13:26:00
8
 8

We gebruiken al jaren Siemens producten. Helaas is onze oude vaatwasser stuk gegaan na 10 jaar gebruik. De reparatiekosten waren zodanig hoog dat we besloten een nieuwe vaatwasser (deze ) te kopen. Na aanschaf bleek deze vaatwasser een zoemende geluid (iedere wasbeurt 2 tot 3 keer) te maken waarvan ik eerst twijfelde of dit wel bij het apparaat hoorde. Nadat het geluid ook door familie en vrienden was opgemerkt heb ik Siemens ingeschakeld voor controle en advies. Siemens heeft het netjes aangepakt en bevestigde de bekendheid van het probleem. Wel heeft het mij 2 vrije dagen gekost Het probleem lag aan de wateronthardingselementen (?). Ik vind het jammer dat deze vaatwasser wordt verkocht terwijl men (siemens en overige) weten van het bestaan van dit mankement. Als ik niets had gedaan zou ik een vaatwasser gebruiken met gebreken en waarvoor ik zeer veel voor heb betaald. Volgende keer aub de consument wijzen op dit probleem of actief consumenten benaderen die dit product hebben gekocht met dit probleem en oplossing. Het lijkt nu opgelost te zijn, maar heeft mij wel 2 dagen extra vrije dagen gekost en is mijn vertrouwen een beetje verminderd in Siemens, mede doordat ik ook met een andere Siemens apparaat een probleem ondervond.

Door: Kockelkorn  |  2022-04-25 13:31:00
9
 9

Afwasmachine siemens Apparaat is prima gebruiksvriendelijk, wast prima af is stil. Fijn apparaat. Ik beveel het aan.

Door: Nederlof  |  2022-04-22 08:43:00
10
 10

Tot nu toe zeer tevreden over deze combi oven. Makkelijk te bedienen en heeft een mooi design.

Door: Kaandorp  |  2022-04-12 08:56:00
8
 8

Prima apparatuur, goede beschrijvingen, dik in orde!

Door: E de Vries  |  2022-01-19 12:46:00
10
 10

Uitstraling kookplaat Goede ervaring met Siemens apparatuur Beveel dit merk aan

Door: fred  |  2021-10-04 11:28:00
9
 9

mooie afzuigkap de plaats van de "toetsen" is niet echt duidelijk zichtbaar zeer tevreden, maakt weinig geluid

Door: Willem  |  2021-08-09 12:18:00
9
 9

Kan niet zonder ;)

Door: Christian  |  2021-07-09 12:41:00
10
 10

Altijd fijne apparatuur en een mooi merk. Jammer dat er soms wat wordt toegepast in het belang van duurzaamheid, wat het comfort rondom het apparaat niet ten goede komt, vanwege geluid.

Door: Hans  |  2021-06-29 20:39:00
9
 9

Prima oven. Doet gewoon alles wat een oven moet doen. Mooie vormgeving, snel op temperatuur en zeer stil, wat in een open keuken wel zo prettig is. Enige puntje is het minimale piepje als de oven voorverwarmd is. Dat had iets duidelijker gemogen.

Door: Hans de Hoog  |  2021-06-28 14:20:00
10
 10

Beoordeling heeft met name met de service achteraf te maken. Er waren wat vragen en zaken die met plaatsing niet helemaal goed zijn gegaan maar dat is snel en goed opgelost. Top service

Door: Strijdonck  |  2021-06-16 15:57:00
10
 10

Goede apparatuur van onze Duitse vrienden. Helpdesk is ook vriendelijk en fijn dat er extra garantie op zit als je 4 of met apparaten aanschaft. 5 jaar is toch mooi.. Verlichting in vriezer mag van ons wel. Ook mag iemand we kijken naar het flessenrek want die is niet echt handig met grotere frisdrank flessen... Verder duurzaamheid denken we wel dat het goed zit vanwege eerdere ervaringen..

Door: Henk  |  2021-06-09 12:06:00
10
 10

Uitstekende koelkast voor de vervanging van de oude, goede prijs-/kwaliteitsvertoning, mooi No-Nonsens kastje.

Door: Ramon  |  2021-05-21 07:30:00
9
 9

Siemens levert zeer goede producten. Onze vorige freezer en koelkast waren ook van Siemens en hier hebben we ruin13 jaar mee gedaan.

Door: Harm  |  2021-05-19 17:22:00
10
 10

Prima elektrische kookplaat, inductie principe. Zeker voor iemand die net van het Gas af wilde. Aansluiten op 1 16A Groep. Mooie vormgeving. Makkelijk onderhouden en schoonhouden.

Totaal: 560 reviews