• +3
  • Ross
  • Joep
  • Barry
  • Janneke
  • Ruud
  • Jaleel
  • Juan

Reviews - siemens

siemens gemiddeld beoordeeld met een 9 schaal (1 t/m 10)
Totaal: 560 reviews

Voeg een review toe  Bekijk alle merken
Door: alies snip  |  2021-04-13 19:04:00
1
 1

via keukenloods hebben wij een koffieapparaat van Siemens besteld maar wat blijkt jullie zijn al een maand of vier bezig met deze af te leveren en zitten dus nu met een nieuwe keuken met nog steeds een gapend gat in het midden.... heel erg jammer.

Door: Michiel  |  2021-04-09 17:43:00
1
 1

Zeer slecht wij wachtent al vanaf december op een koffieautomaat van Siemens, elke keer krijg ik weer een andere leveringsdatum door van de Keukenloods.

Door: koos van de Klundert  |  2021-03-19 11:22:00
6
 6

ik heb een zeer slechte ervaring. onlangs kocht ik een afzuigkap waarvan het display zeer slecht leesbaar was. ik heb ca. 1 maand moeten wachten alvorens iemand is langs geweest om het te beoordelen. inmiddels zijn we weer 1 maand verder en nog steeds geen antwoord.

Door: Jeanne Donders  |  2021-03-17 14:05:00
9
 9

Mooie apparatuur. De afzuigkap maakt wel veel lawaai.

Door: Menno  |  2021-03-02 19:26:00
8
 8

Nette kookplaat, prima wokbrander

Door: Timmermans  |  2021-02-18 13:58:00
10
 10

Fijne droger, makkelijk te bedienen.

Door: Herwin  |  2021-01-28 09:29:00
10
 10

Fijne en mooie producten, gemakkelijk in gebruik en bediening, met een luxe uitstraling

Door: Selma  |  2021-01-14 08:46:00
10
 10

Ik had alleen ervaring met ovens. Door de beschikbaarheid en mijn vertrouwen in keukenloods medewerkers heb ik de oven vaatwasser en drogee van Siemens gekocht. Sinds een maand geniet ik van alle gemakken en mogelijkheden van alle apparatuur. Bivendien duurzaam!

Door: A.W.P. Fontein  |  2021-01-06 15:37:00
9
 9

We hebben al jaren een vaatwasser van Siemens, steeds tot volle tevredenheid. Wel hebben we bij het inbouwen (in een Ikeakeuken) nogal wat problemen ondervonden en hebben we een belangrijk (en kostbaar (Euro 135,--)hulpstuk moeten aanschaffen bij Adapt-r.nl) om de deur passend te krijgen. Noch Ikea, noch Siemens, noch Keuken-loods wijst daarop}.Dat is wel jammer.

Door: A.W.P. Fontein  |  2021-01-06 15:36:00
9
 9

We hebben al jaren een vaatwasser van Siemens, steeds tot volle tevredenheid. Wel hebben we bij het inbouwen (in een Ikeakeuken) nogal wat problemen ondervonden en hebben we een belangrijk (en kostbaar (Euro 135,--)hulpstuk moeten aanschaffen bij Adapt-r.nl) om de deur passend te krijgen. Noch Ikea, noch Siemens, noch Keuken-loods wijst daarop}.Dat is wel jammer.

Door: A.W.P. Fontein  |  2021-01-06 15:35:00
7
 7

We hebben al jaren een vaatwasser van Siemens, steeds tot volle tevredenheid. Wel hebben we bij het inbouwen (in een Ikeakeuken) nogal wat problemen ondervonden en hebben we een belangrijk (en kostbaar (Euro 135,--)hulpstuk moeten aanschaffen bij Adapt-r.nl) om de deur passend te krijgen. Noch Ikea, noch Siemens, noch Keuken-loods wijst daarop}.Dat is wel jammer.

Door: E. van den Berg  |  2020-11-04 12:31:00
10
 10

In een nieuwe keuken horen nieuwe apparaten vandaar een Siemens inductiekookplaat van de studioline black en een combi oven. Beide erg mooi de kookplaat al volop in gebruik en leer steeds meer hoe alles werkt. Ook de extra functie. Echt super handig

Door: carel  |  2020-10-28 09:52:00
10
 10

gekozen met de gedachte betrouwbare producten te kopen. Dat blijkt ook zo te zijn, Werken uitstekend

Door: Jasper Friederichs  |  2020-10-27 09:10:00
9
 9

Wij hebben een koelkast/vriezer, vaatwasser, twee ovens en een inductiekookplaat met afzuiging gekocht bij de Keukenloods. We hebben voor Siemens gekozen, omdat de vormgeving, materialen, mogelijkheden en ook het merk ons aanspreken. Aangezien we vijf apparaten hebben besteld, hebben we ook vijf jaar garantie. Helaas is er een kleine storing in de kookplaat: na uitschakelen blijven vijf ledjes van de bediening zichtbaar. Siemens gebeld en zeer snel bezoek gehad van de monteur. Er is een nieuw onderdeel onderweg en dat wordt over een paar dagen geïnstalleerd. Erg blij met de service tot nu toe! De eerste indrukken van Siemens zijn zeer goed. En apparatuur die vijftien jaar of langer meegaat, moet er ook nog eens goed uitzien en meer mogelijkheden hebben, dan waar nu behoefte aan is. Siemens voldoet daaraan en wij zijn er erg blij mee!

Door: Jan Koedijk  |  2020-09-27 13:05:00
10
 10

Kookplaat en oven werken prima zijn zeer gebruiks vriendelijk. Wij hebben met deze apparatuur een zeer goede keuze gemaakt

Door: Goede afzuigkap voor prima prijs  |  2020-08-12 17:19:00
10
 10

Deze vlakscherm afzuigkap doet wat ie moet doen en is lekker stil! Wel vreemd dat gezegd wordt (zelfs nagevraagd!) dat de handgreep voor het uitschuifbare deel apart besteld moet worden. Die zit er nl gewoon bij in de verpakking! Alleen is de bijgeleverde glanzend wit en geen rvs. Wij hebben er nu dus 2... Omdat de kap in/onder een 80 cm. kast geplaatst moest worden heeft mijn man wel het monteervlak van de kast aan moeten passen. Prima gelukt. Duurzaamheid: net nieuw dus hopen dat ie héél lang mee gaat!

Door: T. Bulten  |  2020-07-20 20:10:00
8
 8

Handige vaatwasser met frontbediening, goed in te bouwen in bestaande situatie. Vanwege de bediening voorop is het makkelijk in gebruik voor senioren

Door: Monique  |  2020-07-04 11:35:00
9
 9

Zeer tevreden!!

Door: Jeroen  |  2020-06-23 10:21:00
8
 8

Dit is de 3e keuken met Siemens apparatuur, hele goede prijs-kwaliteit verhouding. Genoeg keuzen en perfecte service.

Door: M Douma  |  2020-05-27 09:06:00
10
 10

Kwam als een van de beste uit de bus, Super om te monteren, werkt geweldig en past uitstekend bij onze keuken. Ik zou het zeker aanbevelen

Totaal: 560 reviews