• +3
  • Ross
  • Joep
  • Barry
  • Janneke
  • Ruud
  • Jaleel
  • Juan

Reviews - siemens

siemens gemiddeld beoordeeld met een 9 schaal (1 t/m 10)
Totaal: 559 reviews

Voeg een review toe  Bekijk alle merken
Door: R Blok  |  2023-11-09 09:30:00
10
 10

een fijne machine, ook als ie niet geheel gevuld wordt een aanrader

Door: Edith  |  2023-10-15 12:00:00
10
 10

Ben zeer tevreden met deze oven en inductie plaat!

Door: Herman  |  2023-09-05 15:35:00
9
 9

Heb al jaren Siemens producten. De vorige vaatwasser heeft 12 jaar gedraaid en was te repareren maar gezien de leeftijd hebben wij gekozen voor een nieuwe duurzame Siemens vaatwasser!

Door: buwalda  |  2023-08-13 08:53:00
10
 10

De koffie machine ging maar liefst meer dan 30000 kopjes koffie mee.

Door: Jerry van den Berg  |  2023-07-18 18:55:00
1
 1

Over het apparaat heb ik niet veel klachten anders dan dat de handleiding onvoldoende is om er achter te komen wat de verschillende lampjes betekenen. Al vanaf dag 3 brand er een rood lampje dat "iets" met het filter te maken heeft. Na veel Googlen nog geen idee wat dan. Siemens is op geen enkele manier niet te bereiken

Door: Floyd  |  2023-07-05 18:15:00
10
 10

Ik gebruik al jaren Siemens apparatuur en ben er zeer tevreden over. Gaat lang mee en goede service als er iets kapot gaat.

Door: Roger  |  2023-07-03 10:09:00
8
 8

Een mooie magnetron zeker in vergelijking met wat ik eerder had. (ook beter gemonteerd dan de keukenman had gedaan) Enig minpuntje is dat bepaalde dingen beter /makkelijker in de gebruiksaanwijzing mag staan: zoals: hoe ontdooi je vlees, hoe verwarm je voor.

Door: Maria  |  2023-06-01 09:03:00
10
 10

Prima apparatuur. Goede service vanuit Siemens. We waren naar het experience center geweest, fijn geholpen. Daarna nog veel vragen, en deze hebben ze steeds opnieuw met veel geduld en snel beantwoord.

Door: Yan  |  2023-05-05 14:22:00
10
 10

Werk goed en prima !! Alleen weet nog steeds niet hoe ik van afstand de vaatwasser gebruiken moet even goed onderzoek doen haha

Door: N du Pon  |  2023-05-01 19:24:00
10
 10

Prima vriezer

Door: Ber  |  2023-04-22 08:18:00
10
 10

Werkt prima. Even aanpassen door de overgang van gas naar kersmisch en als je dat eenmaal door hebt is het zelfs fijner en gedoseerder koken. De Siemens is in alle opzichten een goede keuze geweest.

Door: Heleen Dam  |  2023-04-13 16:54:00
9
 9

fijne machine

Door: Saban Basar  |  2023-04-07 08:38:00
10
 10

Vertrouwelijk

Door: Gerard Hermans.  |  2023-03-24 18:44:00
9
 9

Fijn apparaat die Siemens combimagnetron, alleen jammer dat je de bakplaat of rooster niet op verschillende hoogtes kunt plaatsen.

Door: N.Griek  |  2023-02-17 12:18:00
10
 10

Uitstekende keus gedaan met deze inductieplaat. Keurige afwerking, de zijkanten voorzien van een metalen stootplaat, waardoor de niet hoog genoeg opgetilde pan de zijkant van de glasplaat niet kan beschadigen. De vijf kookzones zijn groot genoeg om elke maat pan een plaats te geven en de Boosterfunctie werkt zeer snel bij het opwarmen van bv water. De gebruiksaanwijzing die er bij geleverd wordt, is zeer overzichtelijk en gesteld in duidelijk Nederlands, voorzien van afbeeldingen die duidelijk aangeven waar elke functie te vinden is en waar die voor dient.

Door: J. Velzing  |  2023-02-04 16:58:00
10
 10

Siemens levert mooie producten, niet te duur en makkelijk te bedienen.

Door: AB  |  2023-02-03 19:05:00
10
 10

Goed

Door: toos  |  2023-02-02 16:13:00
8
 8

Kaartje ingevuld voor het kookboek en opgestuurd maar nog geen kookboek ontvangen

Door: M.de Vos  |  2023-02-02 15:54:00
10
 10

De koelkast is een topper van degelijke Siemens kwaliteit en is vakkundig gemonteerd en geïnstalleerd.

Door: Richard  |  2023-01-17 12:52:00
7
 7

Geweldig mooie afzuigkap zuigt moeiteloos alles af verlichting mag iets scherper kwa kleur zijn

Totaal: 559 reviews