• +4
 • Ross
 • Joep
 • Barry
 • Janneke
 • Lino
 • Ruud
 • Jaleel
 • Juan

QUOOKER PRO3 Fusion Round RVS

Quooker

HolidayDeals
 • 3FRRVS QUOOKER Quooker
 • 3FRRVS QUOOKER Quooker
 • 3FRRVS QUOOKER Quooker
Type Quooker: Fusion | Basiskleur: Roestvrijstaal | Uittrekbare uitloop met perlator: Nee | Type hendel: Eenhendel | Type boiler: Pro3 | Meer specificaties
Op voorraad
Holiday Deal:
1.040,-
Adviesprijs: 1.445,-
Bereikbaar voor al je vragen.
6 DAGEN PER WEEK
VANDAAG: TOT 22:00 UUR

Productinformatie PRO3 Fusion Round RVS QUOOKER Quooker

Quooker 3FRRVS kokend waterkraan

De Quooker 3FRRVS mengkraan biedt koud en kokend water in een handomdraai. De fusion kraan heeft een ronde uitloop en is 360 graden draaibaar. Met de veilige dubbel-druk-draai bedieningsknop laat je het kokende water uit het apparaat komen. Dit komt er niet in een massieve straal uit, maar in de vorm van kleine druppeltjes. Op deze manier zul je niet direct je handen branden. De uitloop van de kraan is dubbelwandig en kun je dus gewoon aanraken. De Quooker 3FRRVS kokend waterkaan is dus erg veilig.


Type QuookerFusion
BasiskleurRoestvrijstaal
Uittrekbare uitloop met perlatorNee
Type hendelEenhendel
Type boilerPro3
ConditieNieuw in doos
Alle specificaties

Vragen over de PRO3 Fusion Round RVS QUOOKER? Bel: 0226-355340

  Bel mij voor meer informatie

Specificaties PRO3 Fusion Round RVS QUOOKER Quooker


De informatie bij dit product komt van de site van QUOOKER om je te informeren.
Wij kunnen de juistheid en/of volledigheid echter niet garanderen.

Online vraag & antwoord PRO3 Fusion Round RVS QUOOKER Quooker

Stel je vraag
Totaal: 2 vragen
Sjoerd Voortman
Vraag:

Hoeveel L boiler gaat het hier? Kunnen jullie nog iets in korting beteken? mvg, Sjoerd

Geplaatst op: 7 mei 2020 - 10:18
Keukenloods.nl
Antwoord:

Dit betreft een 3-liter boiler. U kunt ons bellen om te kijken of we een telefonische actie hebben voor vandaag.

Geplaatst op: 7 mei 2020 - 10:18
Bezoeker
Vraag:

Hallo, Moet hier een warm en koud waterleiding voor aangesloten worden?

Geplaatst op: 29 maart 2020 - 17:31
Keukenloods.nl
Antwoord:

Ja dit klopt het model dat begint met een 3 van Quooker dient op warm en koud waterleiding te worden aangesloten. ( dit geld ook voor de 22+) alleen de 22 is geschikt voor enkel koud water leiding.

Geplaatst op: 29 maart 2020 - 17:31

Reviews PRO3 Fusion Round RVS QUOOKER Quooker

Voeg een review toe
3FRRVS
Gemiddeld beoordeeld:
10

Totaal: 1 review
Door: Te Vreden  |  30-03-2022 10:10
10/10

Ondanks de hoge prijs zijn we heel tevreden. Makkelijk in gebruik. Snel kopje thee, even iets afspoelen, direct heet water voor het koken. Er is een duidelijke beschrijving en aansluiten gaat daardoor makkelijk. Ook door de uzelf. Ik beveel een Quooker aan.

In bezit: een kwartaal

 • Gebruiksgemak
 • Vormgeving
 • Mogelijkheden
 • Duurzaamheid

Garantie PRO3 Fusion Round RVS QUOOKER Quooker

Je krijgt standaard 2 jaar fabrieksgarantie en service op de 'QUOOKER PRO3 Fusion Round RVS' als je deze bij Keukenloods.nl koopt. Dit is hetzelfde als bij een winkel met een fysieke showroom.

In de garantieperiode wordt het product hersteld door de fabrikant/importeur. Ook winkels met een eigen technische dienst geven de storingen in de garantieperiode vaak door aan de fabrikant. Keukenloods.nl neemt een actieve rol in de begeleiding van garantiegevallen.

Om niet onnodig de servicedienst in te schakelen, adviseren wij jou bij gebreken in eerste instantie contact met onze klantenservice op te nemen. Wellicht is het probleem ook al telefonisch te verhelpen en anders hebben de medewerkers de juiste telefoonnummers en (e-mail)adressen van de servicedienst. Je ontvangt op de 'QUOOKER PRO3 Fusion Round RVS' 2 jaar fabrieksgarantie.

Bezorgen & Afhalen PRO3 Fusion Round RVS QUOOKER Quooker

Bezorgen

Bezorgen is, tenzij anders vermeld, GRATIS op elk leveradres binnen Nederland, m.u.v. de Waddeneilanden.

Oude apparatuur
Indien van tevoren aangegeven wordt bij de bezorging het oude apparaat, mits losgekoppeld en klaargezet, meegenomen.

Aflevering
De goederen worden binnen bezorgd mits het in de doos door de deur kan en de ruimte vrij toegankelijk is zonder trappen. Koelkasten en fornuizen breder dan 60 centimeter worden naast de vrachtwagen gelost. De klant dient zorg te dragen voor de bescherming van vloeren en wanden in de woning. De afleveringsplaats en datum worden in overleg afgesproken. Een uitgestelde levering is mogelijk tot maximaal 1 jaar na de opdracht. Wij leveren uitsluitend Nederlandse modellen.

Bezorgafspraak
Het annuleren van een afspraak dient minimaal 48 uur van tevoren aan ons te worden gemeld. Ben je op de afgesproken dag niet thuis als de chauffeur er is? Dan wordt een nieuwe afspraak gemaakt. Hiervoor worden €30,- extra bezorgkosten in rekening gebracht.

Betaling
Alle vermelde prijzen zijn incl. 21% btw
Wij vragen geen aanbetaling bij een bestelling.
Betalen via bank of giro is mogelijk mits deze betalingen bij ons zijn bijgeschreven vòòr aflevering.

Factuur
Bij levering ontvang je de factuur.


Afhalen

Je kunt je bestelling ook afhalen in ons magazijn in Opmeer. Deze is elke werkdag en op zaterdag geopend van 8.00 tot 16.00 uur. Je kunt hier pinnen, contant betalen is niet mogelijk.

Keukenloods.nl BV
De veken 330
1716 KJ Opmeer

Uiteraard kun je je bestelling ook in één van onze filialen afhalen, je dient dan wel bij je bestelling aan te geven in welk filiaal. Wij zorgen er dan voor dat je bestelling in het gekozen filiaal gereed staat.

Fabrikant PRO3 Fusion Round RVS QUOOKER Quooker


QUOOKER
QUOOKER
Staalstraat 13
2984 AJ
Ridderkerk
0180-420488
0180-428809
[email protected]
www.quooker.nl
Over QUOOKER

Wie kent hem niet, de Quooker kraan die direct kokend water levert. Inmiddels wordt hij in één op de vijf huishoudens geplaatst en dat is niet zo gek. Je hoeft niet langer te wachten tot het water kookt voor een kopje thee, het klaarmaken van pasta of het koken van een eitje. De kraan wordt op het aanrecht geplaatst en het reservoir in het keukenkastje eronder. Maak je keuken af met een Quooker kraan van Keukenloods.nl.

Regelmatig hoor je dat de Quooker een echte energieverslinder is, niets is minder waar. Door de hoogvacuümisolatie verbruikt de Quooker in Stand-by maar 5 cent per dag. De Quooker kraan is daarnaast waterbesparend, veilig en ook vooral tijdbesparend. Er zijn diverse Quookers verkrijgbaar. De Quooker Fusion is een mengkraan en kokendwaterkraan in één, zowel het koude als het kokende water komt uit dezelfde kraan. Hij beschikt over een dubbel-druk-draai bedieningsknop waardoor hij compleet veilig is en jij of je kinderen niet per ongeluk kokend water pakken bij het wassen van de handen. De Quooker Fusion is er in twee modellen, met een rechte of een ronde uitloop.

Één van de nieuwste modellen van Quooker is de Quooker FLEX, een kokendwaterkraan/mengkraan met soepele uittrekslang. De slang zit verwerkt in de kraan en kan veilig uitgetrokken worden. Dankzij de kokendwaterstop kan de Quooker FLEX geen kokend water geven als de uittrekslang uitgetrokken is.

Bekijk het hele assortiment Quookers van Keukenloods.nl of de top 10 Quookers die het best zijn beoordeeld door de consument.

Bron: QUOOKER

Service & Informatie QUOOKER
Telefoon service: 0180-420488
Service aanvragen: https://www.quooker.nl/contact-nl

Downloads PRO3 Fusion Round RVS QUOOKER Quooker

Maatschets

Maatschets 3FRRVS

Print maatschets


Je hebt Adobe Reader nodig om pdf bestanden te bekijken,
heb je deze nog niet geinstaleerd klik dan op Get Adobe Reader!