• +3
 • Ross
 • Joep
 • Janneke
 • Lino
 • Ruud
 • Jaleel
 • Juan

QUOOKER COMBI+ Fusion Round RVS

Quooker

Type Quooker: Fusion | Basiskleur: Roestvrijstaal | Uittrekbare uitloop met perlator: Nee | Type hendel: Eenhendel | Type boiler: Combi+ | Meer specificaties
Op voorraad
Holiday Deal:
1.256,-
Adviesprijs: 1.745,-
Bereikbaar voor al je vragen.
6 DAGEN PER WEEK
VANDAAG: TOT 22:00 UUR

Productinformatie COMBI+ Fusion Round RVS QUOOKER Quooker

QUOOKER COMBI+ Fusion Round RVS

Een klassiek vormgegeven Quookerkraan in RVS finish die je aansluit op de COMBI+. Een mooi setje voor naast je spoelbak. Prachtig om te zien met kleine details die de kraan zo bijzonder maken. De vorm van de voet of de tuit en zelfs de bediening van de kraan heeft door zijn ietwat ronde vorm, een klassieke uitstraling. Het RVS is mooi in het oog springend en maakt het dat deze Quooker-kraan uitstekend past bij alle keukenstijlen. Met de COMBI+ heb je onbeperkt heet water op 60C en tot max. 7 liter kokend water.


Type QuookerFusion
BasiskleurRoestvrijstaal
Uittrekbare uitloop met perlatorNee
Type hendelEenhendel
Type boilerCombi+
ConditieNieuw in doos
Alle specificaties

Vragen over de COMBI+ Fusion Round RVS QUOOKER? Bel: 0226-355340

  Bel mij voor meer informatie

Specificaties COMBI+ Fusion Round RVS QUOOKER Quooker


De informatie bij dit product komt van de site van QUOOKER om je te informeren.
Wij kunnen de juistheid en/of volledigheid echter niet garanderen.

Online vraag & antwoord COMBI+ Fusion Round RVS QUOOKER Quooker

Stel je vraag
Totaal: 1 vraag
Richard Partington
Vraag:

I am planning to return to South Africa in the near future, and would like to buy a Quooker to take home with me. I do have a few questions to ask regarding fitting? Groeten Richard.

Geplaatst op: 26 mei 2019 - 20:21
Keukenloods.nl
Antwoord:

It may, but properly checking the power supply is the same, else an inverter is needed. Keep in mind that service must run through the Netherlands may be something wrong.

Geplaatst op: 26 mei 2019 - 20:21

Reviews COMBI+ Fusion Round RVS QUOOKER Quooker

Voeg een review toe
22+FRRVS
Gemiddeld beoordeeld:
9

Totaal: 4 reviews
Door: Ellen  |  20-04-2023 15:27
10/10

Het bevalt uitstekend en ik raad het iedereen aan. Het enige nadeel van deze bestelling is dat de RVS rozet (fusion dan wel algemene quooker rozet (verschillende diameters - passen beiden)) niet wordt aangeboden via keukenloods. Hierdoor kon in eerste instantie de quooker niet geplaatst worden en hebben we via een concurrent het ontbrekende onderdeel moeten aanschaffen. Dit vind ik persoonlijk wel een sterk minpunt en ik hoop dat deze twee onderdelen worden toegevoegd aan het keukenloods assortiment, want bij veel kraanvervangingen heb je een rozet van quooker nodig.

In bezit: een maand

 • Gebruiksgemak
 • Vormgeving
 • Mogelijkheden
 • Duurzaamheid
Door: Françoise  |  17-03-2023 14:58
8/10

Dit is mijn 2de quooker en ik ben heel blij met deze nieuwe. Werkt perfect.

In bezit: een paar weken

 • Gebruiksgemak
 • Vormgeving
 • Mogelijkheden
 • Duurzaamheid
Door: Martijn  |  06-01-2021 14:40
10/10

Wat een genot! Niet meer wachten op de losse waterkoker voor een kopje thee, maar meteen het glas vol. Ik had niet verwacht daar zoveel plezier van te hebben. Ook het vullen van een pan kokend water levert je veel tijdwinst op. Daarnaast heb je onmiddellijk 'gewoon' warm water om bijvoorbeeld je handen af te wassen. Erg fijn als je CV-ketel helemaal op zolder hangt en het een eeuwigheid duurt voor daar warm water vanaf komt. De installatie heb ik zelf gedaan. Met de bijgevoegde handleiding is dit eigenlijk een fluitje van een cent. Er is alleen nog een klein stukje koperen buis benodigd (ca. 10 cm).

In bezit: een paar weken

 • Gebruiksgemak
 • Vormgeving
 • Mogelijkheden
 • Duurzaamheid
Door: MASUD M.  |  12-04-2019 16:25
9/10

Helemaal naar verwachting

In bezit: een paar weken

 • Gebruiksgemak
 • Vormgeving
 • Mogelijkheden
 • Duurzaamheid

Garantie COMBI+ Fusion Round RVS QUOOKER Quooker

Je krijgt standaard 2 jaar fabrieksgarantie en service op de 'QUOOKER COMBI+ Fusion Round RVS' als je deze bij Keukenloods.nl koopt. Dit is hetzelfde als bij een winkel met een fysieke showroom.

In de garantieperiode wordt het product hersteld door de fabrikant/importeur. Ook winkels met een eigen technische dienst geven de storingen in de garantieperiode vaak door aan de fabrikant. Keukenloods.nl neemt een actieve rol in de begeleiding van garantiegevallen.

Om niet onnodig de servicedienst in te schakelen, adviseren wij jou bij gebreken in eerste instantie contact met onze klantenservice op te nemen. Wellicht is het probleem ook al telefonisch te verhelpen en anders hebben de medewerkers de juiste telefoonnummers en (e-mail)adressen van de servicedienst. Je ontvangt op de 'QUOOKER COMBI+ Fusion Round RVS' 2 jaar fabrieksgarantie.

Bezorgen & Afhalen COMBI+ Fusion Round RVS QUOOKER Quooker

Bezorgen

Bezorgen is, tenzij anders vermeld, GRATIS op elk leveradres binnen Nederland, m.u.v. de Waddeneilanden.

Oude apparatuur
Indien van tevoren aangegeven wordt bij de bezorging het oude apparaat, mits losgekoppeld en klaargezet, meegenomen.

Aflevering
De goederen worden binnen bezorgd mits het in de doos door de deur kan en de ruimte vrij toegankelijk is zonder trappen. Koelkasten en fornuizen breder dan 60 centimeter worden naast de vrachtwagen gelost. De klant dient zorg te dragen voor de bescherming van vloeren en wanden in de woning. De afleveringsplaats en datum worden in overleg afgesproken. Een uitgestelde levering is mogelijk tot maximaal 1 jaar na de opdracht. Wij leveren uitsluitend Nederlandse modellen.

Bezorgafspraak
Het annuleren van een afspraak dient minimaal 48 uur van tevoren aan ons te worden gemeld. Ben je op de afgesproken dag niet thuis als de chauffeur er is? Dan wordt een nieuwe afspraak gemaakt. Hiervoor worden €30,- extra bezorgkosten in rekening gebracht.

Betaling
Alle vermelde prijzen zijn incl. 21% btw
Wij vragen geen aanbetaling bij een bestelling.
Betalen via bank of giro is mogelijk mits deze betalingen bij ons zijn bijgeschreven vòòr aflevering.

Factuur
Bij levering ontvang je de factuur.


Afhalen

Je kunt je bestelling ook afhalen in ons magazijn in Opmeer. Deze is elke werkdag en op zaterdag geopend van 8.00 tot 16.00 uur. Je kunt hier pinnen, contant betalen is niet mogelijk.

Keukenloods.nl BV
De veken 330
1716 KJ Opmeer

Uiteraard kun je je bestelling ook in één van onze filialen afhalen, je dient dan wel bij je bestelling aan te geven in welk filiaal. Wij zorgen er dan voor dat je bestelling in het gekozen filiaal gereed staat.

Fabrikant COMBI+ Fusion Round RVS QUOOKER Quooker


QUOOKER
QUOOKER
Staalstraat 13
2984 AJ
Ridderkerk
0180-420488
0180-428809
[email protected]
www.quooker.nl
Over QUOOKER

Wie kent hem niet, de Quooker kraan die direct kokend water levert. Inmiddels wordt hij in één op de vijf huishoudens geplaatst en dat is niet zo gek. Je hoeft niet langer te wachten tot het water kookt voor een kopje thee, het klaarmaken van pasta of het koken van een eitje. De kraan wordt op het aanrecht geplaatst en het reservoir in het keukenkastje eronder. Maak je keuken af met een Quooker kraan van Keukenloods.nl.

Regelmatig hoor je dat de Quooker een echte energieverslinder is, niets is minder waar. Door de hoogvacuümisolatie verbruikt de Quooker in Stand-by maar 5 cent per dag. De Quooker kraan is daarnaast waterbesparend, veilig en ook vooral tijdbesparend. Er zijn diverse Quookers verkrijgbaar. De Quooker Fusion is een mengkraan en kokendwaterkraan in één, zowel het koude als het kokende water komt uit dezelfde kraan. Hij beschikt over een dubbel-druk-draai bedieningsknop waardoor hij compleet veilig is en jij of je kinderen niet per ongeluk kokend water pakken bij het wassen van de handen. De Quooker Fusion is er in twee modellen, met een rechte of een ronde uitloop.

Één van de nieuwste modellen van Quooker is de Quooker FLEX, een kokendwaterkraan/mengkraan met soepele uittrekslang. De slang zit verwerkt in de kraan en kan veilig uitgetrokken worden. Dankzij de kokendwaterstop kan de Quooker FLEX geen kokend water geven als de uittrekslang uitgetrokken is.

Bekijk het hele assortiment Quookers van Keukenloods.nl of de top 10 Quookers die het best zijn beoordeeld door de consument.

Bron: QUOOKER

Service & Informatie QUOOKER
Telefoon service: 0180-420488
Service aanvragen: https://www.quooker.nl/contact-nl

Downloads COMBI+ Fusion Round RVS QUOOKER Quooker

Maatschets

Maatschets 22+FRRVS

Print maatschets


Je hebt Adobe Reader nodig om pdf bestanden te bekijken,
heb je deze nog niet geinstaleerd klik dan op Get Adobe Reader!