Atag - keramische kookplaat
Keramische kookplaten van ATAG doen iets met jouw keuken. De doordachte vormgeving, herkenbare stijl en de duidelijke liefde voor het product weerspiegelt zich in alle ATAG keukenapparatuur. Keramische kookplaten van ATAG zijn voorzien van een glazen plaat die met behulp van infraroodstraling wordt verwarmd. Lees meer over ATAG keukenapparatuur Lees verder
Oeps! Geen producten gevonden...
Er zijn helaas geen resultaten gevonden. De kans is groot dat wij je toch van dienst kunnen zijn. Ik ben tijdens kantoortijden bereikbaar op 0226-355340. Je kunt er ook voor kiezen dat wij jou bellen.
*
Keramische kookplaat
Een keramische kookplaat werkt eigenlijk hetzelfde als een elektrische kookplaat. In plaats van elektrische platen is de keramische kookplaat voorzien van een glazen plaat, waarop met lijnen is aangeven waar de kookzones zich bevinden. Het voordeel van een glazen plaat is dat het er veel strakker uitziet en het gemakkelijker is schoon te houden doordat het oppervlakte glad is. Het verwarmen van de keramische kookplaat gebeurt door middel van infraroodstraling. De kookzones kleuren geleidelijk rood naarmate de kookzone warmer wordt.
Bediening & veiligheid keramische kookplaat
De meeste keramische kookplaten hebben tiptoets bediening, maar zijn ook verkrijgbaar met knopbediening.
Omdat een keramische kookplaat langzaam afkoelt, heeft deze indicatie lampjes, aan deze indicatielampjes is te zien welke kookzones nog warm zijn.
Belangrijke info voor jouw keramische kookplaat
- Voor keramische kookplaten heb je speciale pannen nodig die geschikt zijn voor keramisch koken.
- Let goed op! Keramische kookplaten verbruiken veel stroom, zorg daarom voor een aparte elektriciteitsgroep.
- Keramische kookplaten worden geleverd zonder stekker (perilex) en vaak ook zonder aansluitsnoer (5-aderig).
- Geadviseerd wordt om keramische kookplaten door een vakbekwaam persoon te laten aansluiten, voor jouw eigen veiligheid en omdat je geen recht hebt op garantie bij foutief aansluiten.