Keukenloods.nl - Inbouwapparatuur en keuken specialist

ATAG

ATAG

Postbus 1033
6920 BA
Duiven (Nederland)


Klanten beoordelingen

88

Service & Informatie ATAG

Telefoonnummer service:
088-8821801
Links:
Service aanvragen
Brochure aanvragen

Over ATAG

ATAG is begonnen in een achterhoeks schuurtje en binnen 60 jaar uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende producenten van inbouwapparatuur. Keukenapparatuur van ATAG kenmerkt zich door doordachte vormgeving en een herkenbare stijl. ATAG gaat namelijk verder als de gemiddelde producent door huidige innovaties bewijsbaar beter uit te voeren met zeer innoverende productiemethode.

ATAG keukenapparatuur

Alle onderdelen van een keuken zijn belangrijk maar de kookplaat misschien nog wel het meeste. Dit is de plek waar je elke dag eten klaarmaakt voor jezelf en/of je gezin, nieuwe recepten uitprobeert of experimenteert met nieuwe technieken. ATAG heeft gaskookplaten, inductiekookplaten, keramische kookplaten en puzzelo’s in het assortiment. Hoewel het merk innoveert met alle keukenapparatuur in het assortiment zijn de ATAG gaskookplaten toch wel een product met de meest populaire innovaties. Wil je alle vitamines en een knapperige beet in een wokgerecht behouden? Bekijk dan kookplaten met de ATAG Fusion Volcano wokbrander. Of ben je op zoek naar een geavanceerde kookplaat qua toepassing van hoogwaardige materialen en de performance van de branders? Bekijk dan de ATAG MAGNA-gaskookplaat.

Ook geen onbelangrijk onderdeel in de keuken is de afzuigkap. ATAG afzuigkappen zorgen ervoor dat de keuken een prettige en aangename plek is om te zijn, een plek waar kookgeuren, vet en vocht stil worden afgevoerd en geen overlast meer veroorzaken. De koolstof- en vetfilters zijn daarnaast erg efficiënt en makkelijk te reinigen, even in de vaatwasser en klaar.

Dit zijn slechts twee producten uit het grote assortiment van ATAG, bekijk alle ATAG keukenapparatuur voor een volledig overzicht.


Bron: ATAG

Reviews ATAG

ATAG gemiddeld beoordeeld met een 8 schaal (1 t/m 10)
Totaal: 61 reviews

Voeg een review toe
Door: SPIN, A. DHR  |  26-03-2019 15:34
9
 9

we waren aan vervanging toe en kwamen bij Atag, sinds een paar weken in gebruik, we vinden het een zeer goed apparaat, inductie went snel is zeer gebruiksvriendelijk en is makkelijk om schoon te maken.

Door: WOLTJER, T. MEVR  |  19-03-2019 16:58
10
 10

Heerlijk weer 6 kookzones . nooit meer met een pan naar de buren lopen..omdat ik te weinig kookzones had ging ik met dd ban naar de buren.... dus voor mij een 10....zal iedereen het aanbevelen... wil nooit meer anders .... ook door het personeel goede adviezen gekregen ....met vriendelijke groet Truus Woltjer Westervelde

Door: KONING R DE  |  13-03-2019 16:28
8
 8

De inbouwmaat kwam overeen met de oude. Atag is niet mijn eerste keus zijn, want dit is al mijn derde plaat. De twee vorigen gingen binnen 7 jaar kapot. Heeft wel een luxe uitstraling. Dus de duurzaamheid lijkt mij matig

Door: CALLAARS, H. DHR  |  11-03-2019 14:51
8
 8

De beoordeling van de Atag magnetron/oven is behoorlijk hoog. Het gebruiksgemak 1 puntje lager maar dat komt om dat we de vele mogelijkheden nog moeten ontdekken en ermee om leren te gaan. Wij zijn er tot nog toe erg blij mee. vriendelijke groet Herman Callaars

Door: CHAMBARD, S. D  |  20-02-2019 10:35
9
 9

Heb al jarenlang prima ervaringen met ATAG apparatuur (vaatwasser, kraan, oven, gaskookplaat-net vervangen door ATAG inductie plaat, CVketel). Zonder uitzondering gaan ze lang mee bij normal gebruik en onderhoud. Klantenservice is ook erg goed en pro actief. Een zeer aan te bevelen merk dus!

Door: JONG DE, T. DHR  |  06-12-2018 11:26
8
 8

Discussie met Atag over verplicht laten installeren door erkende installateur verliep moeizaam. Uiteindlijk toegegeven door Atag dat het een advies is, maar in ducumentatie staat dit niet.... Kookplaat zelf voldoet vooral de mogelijkheid om kleine en grote pannen op elke plaats te kunnen gebruiken en de nauwkeurige regeling.

Door: BEUKEL VAN DENN DHR   |  06-04-2018 16:32
9
 9

We zochten een kookplaat die met KNOPPEN wordt bediend en waar alle kookplaten te gebruiken zijn door bijvoorbeeld een combiplaat. Daarom deze gekozen en er geen spijt van. Was makkelijk te installeren. Verder goed in gebruik en goed in te stellen. Tevreden en zeker aan te bevelen.

Door: LIEM KAREL   |  05-04-2018 12:09
7
 7

Motorloos- versus -motorloos Motoroloze afzuigplaat van ATAG voor in de keuken als vervanger voor mijn 25 jarige motorloze afzuigplaat. En toch met een zee van verschil in “techniek” (sic). Blijkt dat dit ATAG model/type voorzien is van een klep/ventiel dat opent om de spruitjeslucht weg te zuigen, en zich sluit (dmv een electro motortje) -als afzuiging niet meer nodig is- Dit zorgt ervoor dat er geen tocht ontstaat in de verbinding van de woonkamer met de open keuken. De woonkamer blijft aangenaam van temperatuur. Duurzaamheid van de electro motor kan een zwakpunt zijn met gekoppelde bewegende delen. Een duurproef van 2 maanden is wat aan de vroege kant het nu te kunnen beoordelen.

Door: GEERVLIET JOHAN DHR   |  27-03-2018 15:02
2
 2

Na 25 jaar een Atag vaatwasser waar ik heel tevreden over was een nieuwe gekocht. Deze vaatwasser is een vreselijke tegenvaller!! De korven zijn niet goed van vorm, de kopjes en glazen vallen omver dus breuk. Ik heb contact met Atag gehad maar ze konden niets voor mij doen. Ik zal deze machine absoluut niemand aanraden!!

Door: BOOMHOUWER ARNOLD DHR   |  22-02-2018 16:13
8
 8

pas kort in gebruik, echter wij hebben eerst 2 zendelingen met compleet kapotte glasplatten gekregen van Atag, het is door Keukenloods goed opgelost en uiteindelijk hebben wij een duurdere kookplaat gekregen

Door: DOUWSTRA DHR   |  25-01-2018 13:13
8
 8

Hiervoor altijd Siemens of Miele gehad. Nu de overstap gemaakt naar ATAG vanwege het strakke matzwarte uiterlijk. De vaatwasser werkt een stuk slechter dan de Siemens die ik hiervoor had, deze is ook duurder. Maakt simpelweg minder goed schoon, waarbij de Eco stand feitelijk onbruikbaar is (voorheen stond de Siemens eigenlijk enkel op Eco). Daarnaast een inductiekookplaat en afzuigkap, beide top, strak design en werkt prima. Ook nog 2 ovens, 1 combi stoom/magnetron en 1 stoom/oven. De magnetron/oven werkt m.i. ook niet ideaal. Lampje van de magnetron leidt soms een eigen leven, te overzien. De magnetron zelf echter mist een draaiende plaat en heeft letterlijk het dubbele vermogen nodig om tot een zelfde opwarmresultaat te komen.

Door: HENDRIKS, H. DHR   |  24-01-2018 20:44
10
 10

Kwaliteit kookplaat met super voorziening en heel eenvoudig in te bouwen door de moderne ontwerp branders van oude waren versleten na 2o+ jaren te zijn gebruikt zonder enig vorm van probleem nieuwe kookplaat is veel krachtiger en zuiniger

Door: VLIJMEN, M. VAN DHR   |  27-12-2017 20:06
10
 10

We kozen ATAG omdat wij al goede ervaringen hadden met het ATAG gasfornuis. Prima kwaliteit en documentatie. Duurzaamheid weet ik nog niet daarvoor heb ik het apparaat nog niet lang genoeg in gebruik.

Door: VOS, W. DHR   |  12-12-2017 14:41
10
 10

ziet er erg mooi uit. strak design. werkt heel goed en heeft moie blauwe vlammen. de montage was een fluitje. was met 15 minuten klaar. top .het schoon houden is ook geen probleem goed warm water met sop en een zachte doek. en daaarna met een schone doek nadrogen . be zeer tevreden

Door: LIPPENS AUREEL   |  14-11-2017 19:45
9
 9

Vrij snel waren de roosters van ons vorig model niet meer bruikbaar. Het vet bleef in de kast en motor hangen i.p.v. in de roosters. De dampkap werd om de maand grondig gepoetst en op den duur moest dit iedere week gebeuren.

Door: VISSER, P. DE DHR   |  30-10-2017 21:14
7
 7

Wij hebben deze combimagnetron nog maar een paar maanden. Wij zijn tot nu toe tevreden over deze combimagnetron, Meerder mogelijkheden al uitgeprobeerd. Alleen wat erg jammer is, is dat de bakplaat krom trekt tijdens het bakken.

Door: CRETIER, D. DHR   |  25-10-2017 16:44
10
 10

Het is een top kookplaat het is een plezier om op te koken binnen 2 minuten koken mijn aardappels en binnen notime kookt mijn theewater daar hoef ik geen cooker voor !! Ik kan de kookplaat iedereen aanraden 👌🏻👍🏻

Door: CLEMENT   |  14-09-2017 21:30
8
 8

Gasfornuis is een prima Apparaat. Mooie vormgeving. Simpel in gebruik. En goede service voor de aansluiting en niet duur. Keuken loods is een heel goed bedrijf met goede betaal procedure, n.l.betalen na plaatsen.

Door: BREEMAN R   |  14-09-2017 15:45
8
 8

Uitstekende wasemkap, zuigt perfect in 3 standen, zeer goede verlichting en eenvoudig bedienings gemak, kortom we zijn zeer tevreden over deze nieuwe aankoop. Trouwens de vervangende wasemkap was ook een Atag en deze was 25 jaar oud en werkte nog goed

Door: KUIJL, K. MEVR   |  14-09-2017 12:07
9
 9

Super mooie plaat, ben er erg blij mee! Met een breedte van 90 cm kan je makkelijk al je pannen kwijt. Makkelijk schoon te maken met een viscose doekje (ook voor stof). ATAG heeft veruit toch de mooiste en gebruiksvriendelijke kookplaten.

Bekijk alle reviews