• +3
 • Ross
 • Joep
 • Renze
 • Barry
 • Janneke
 • Lino
 • Wilfried

NOVY 6834

Plafond afzuigkap

|NOVY Plafondunits
Print
Vergelijk
Basiskleur: Wit | Commerciële breedte: 86 cm | Minimale nisbreedte: 845 mm | Energie-efficiëntieklasse: A++ | Afzuigcapaciteit luchtafvoer: 536 m3/uur | Meer specificaties
1.290,45
Adviesprijs: 2.455,-
Leverbaar
Op bestelling
1.270,45
Adviesprijs: 2.455,-
Bereikbaar voor al je vragen.
6 DAGEN PER WEEK

Productinformatie 6834 NOVY Plafond afzuigkap

BasiskleurWit
Commerciële breedte86 cm
Minimale nisbreedte845 mm
Energie-efficiëntieklasseA++
Afzuigcapaciteit luchtafvoer536 m3/uur
ConditieNieuw in doos
Alle specificaties

Vragen over de 6834 NOVY? Bel: 0226-355340

  Bel mij voor meer informatie

Combideals 6834 NOVY Plafond afzuigkap

6834
6834
NOVY
1.290,45
+
OHSETA
OHSETA
BLING
25,-20,-
20% korting
Op de keuken onderhoudset
1.315,45
1.310,45

Specificaties 6834 NOVY Plafond afzuigkap


De informatie bij dit product komt van de site van NOVY om je te informeren.
Wij kunnen de juistheid en/of volledigheid echter niet garanderen.

Online vraag & antwoord 6834 NOVY Plafond afzuigkap

Er zijn nog geen vragen gesteld, stel hier je vraag!

Stel je vraag

Reviews 6834 NOVY Plafond afzuigkap

Voeg een review toe
6834
Gemiddeld beoordeeld:
10

Totaal: 2 reviews
Door: THONISSEN R  |  05-10-2018 11:45
9/10

Novy 6834 geinstalleerd in onze nieuwe keuken. De motor gedemonteerd om, in ons geval in de garage, op afstand te plaatsen. Gebruik gemaakt van adapter naar plat kanaal om vervolgens zo snel mogelijk weer naar 150mm ronde spirobuis over te gaan. Hierdoor een ‘slanke’ koof van slechts 200mm hoog. De afzuigkap is zo geweldig stil. Soms vergeten we ‘m uit te zetten (met achtergrondgeluid van radio o.i.d. valt het niet op dat ie werkt) totdat we in de garage komen en de motor horen draaien. Als je de mogelijkheid hebt om de motor op afstand te plaatsen kan ik dat zeker aanraden: scheelt geluid en inbouwdiepte! Werking is prima. Bewust gekozen voor afzuigkap zonder verlichting aangezien we in de koof ook verlichting hebben en zo geen verschillende uitstraling van spotjes hebben. Je kunt de externe verlichting eventueel ook schakelen via de afzuigkap. Wij hebben hier noet voor gekozen omdat we de verlichting ook nog willen kunnen dimmen. Maar wel een superoptie. Ook bewust gekozen voor een witte uitvoering aangezien dit prima aansluit bij de koof/plafond waar hij tenslotte ingebouwd is (RVS is wat gedateerd vonden wij). Al met al een prima apparaat met specifieke eigenschappen die ons bevallen.

In bezit: een paar weken

 • Gebruiksgemak
 • Vormgeving
 • Mogelijkheden
 • Duurzaamheid
Door: DUIJSTER DE HEER  |  24-02-2017 14:52
10/10

Uitstekende afzuiger. Mooie kleur. Fijne service. Bediening met afstandbediening.

In bezit: een paar weken

 • Gebruiksgemak
 • Vormgeving
 • Mogelijkheden
 • Duurzaamheid
Afbeelding van: DUIJSTER DE HEER

Garantie 6834 NOVY Plafond afzuigkap

Je krijgt standaard 5 jaar fabrieksgarantie en service op de 'NOVY 6834' als je deze bij Keukenloods.nl koopt. Dit is hetzelfde als bij een winkel met een fysieke showroom.

In de garantieperiode wordt het product hersteld door de fabrikant/importeur. Ook winkels met een eigen technische dienst geven de storingen in de garantieperiode vaak door aan de fabrikant. Keukenloods.nl neemt een actieve rol in de begeleiding van garantiegevallen.

Om niet onnodig de servicedienst in te schakelen, adviseren wij jou bij gebreken in eerste instantie contact met onze klantenservice op te nemen. Wellicht is het probleem ook al telefonisch te verhelpen en anders hebben de medewerkers de juiste telefoonnummers en (e-mail)adressen van de servicedienst. Je ontvangt op de 'NOVY 6834' 5 jaar fabrieksgarantie.

Bezorgen & Afhalen 6834 NOVY Plafond afzuigkap

Bezorgen

Bezorgen is, tenzij anders vermeld, GRATIS op elk leveradres binnen Nederland, m.u.v. de Waddeneilanden.

Oude apparatuur
Indien van tevoren aangegeven wordt bij de bezorging het oude apparaat, mits losgekoppeld en klaargezet, meegenomen.

Aflevering
De goederen worden binnen bezorgd mits het in de doos door de deur kan en de ruimte vrij toegankelijk is zonder trappen. Koelkasten en fornuizen breder dan 60 centimeter worden naast de vrachtwagen gelost. De klant dient zorg te dragen voor de bescherming van vloeren en wanden in de woning. De afleveringsplaats en datum worden in overleg afgesproken. Een uitgestelde levering is mogelijk tot maximaal 1 jaar na de opdracht. Wij leveren uitsluitend Nederlandse modellen.

Bezorgafspraak
Het annuleren van een afspraak dient minimaal 48 uur van tevoren aan ons te worden gemeld. Ben je op de afgesproken dag niet thuis als de chauffeur er is? Dan wordt een nieuwe afspraak gemaakt. Hiervoor worden €30,- extra bezorgkosten in rekening gebracht.

Betaling
Alle vermelde prijzen zijn incl. 21% btw
Wij vragen geen aanbetaling bij een bestelling.
Betalen via bank of giro is mogelijk mits deze betalingen bij ons zijn bijgeschreven vòòr aflevering.

Factuur
Bij levering ontvang je de factuur.


Afhalen

Je kunt je bestelling ook afhalen in ons magazijn in Opmeer. Deze is elke werkdag en op zaterdag geopend van 8.00 tot 16.00 uur. Je kunt hier pinnen, contant betalen is niet mogelijk.

Keukenloods.nl BV
De veken 330
1716 KJ Opmeer

Uiteraard kun je je bestelling ook in één van onze filialen afhalen, je dient dan wel bij je bestelling aan te geven in welk filiaal. Wij zorgen er dan voor dat je bestelling in het gekozen filiaal gereed staat.

Fabrikant 6834 NOVY Plafond afzuigkap


NOVY
NOVY
Van Nelleweg 1
3044 BC
Rotterdam
088 0119110
088 0119199
[email protected]
www.novynederland.nl
Over NOVY

Novy kijkt graag vooruit. Alleen zo kun je als merk toonaangevend zijn en blijven. Daarom blijft Novy innoveren. Op het gebied van design, toepassing, technologie of communicatie. Hoe kan het nog gebruiksvriendelijker? Hoe kan het nog stiller? Welke keuzes we ook maken, Novy streeft er altijd naar om een afzuigkap te produceren die de beste in zijn soort is. En dat principe gaat verder dan alleen keukenventilatie. Zo kijken we ook naar unieke combinaties met andere kookapparatuur, zoals de directe communicatie tussen de afzuigkap en kookplaat. Met als doel: nóg meer comfort in de keuken. Daarbij houden we woonsituaties, trends en behoeftes altijd nauwlettend in de gaten. Innovaties vormen de sleutel voor de toekomst. Het specialisme en de ervaring in keukenventilatie die Novy met zich meebrengt, ziet u in alles terug. In kwaliteit, design, service en techniek. Maximaal rendement, gecombineerd met een fluisterstille werking. Novy biedt een assortiment dat voor elke keukensituatie een passend antwoord heeft.

Bron: NOVY

Service & Informatie NOVY
Telefoon service: 088 0119110
Service aanvragen: http://www.novynederland.nl/service-support.html
Brochure aanvragen: http://www.novynederland.nl/service-support/aanvraagformulier.html

Downloads 6834 NOVY Plafond afzuigkap

Maatschets

Maatschets 6834

Print maatschets


Je hebt Adobe Reader nodig om pdf bestanden te bekijken,
heb je deze nog niet geinstaleerd klik dan op Get Adobe Reader!