• Ross
 • Janneke
 • Ruud

BORA PURA

Kookplaat met afzuiging

|BORA Kookplaten met afzuiging
Print
Vergelijk
24 uurs bezorging
 • PURA BORA Kookplaat met afzuiging
 • PURA BORA Kookplaat met afzuiging
 • PURA BORA Kookplaat met afzuiging
 • PURA BORA Kookplaat met afzuiging
 • PURA BORA Kookplaat met afzuiging
Aansluiting op aantal fasen: 2 | Afzuigcapaciteit luchtafvoer: 625.7 m3/uur | Commerciële breedte: 76 cm | Basiskleur: Zwart | Aansluitwaarde: 7600 W | Meer specificaties
Bereikbaar voor al je vragen.
6 DAGEN PER WEEK
VANDAAG: TOT 22:00 UUR

Productinformatie PURA BORA Kookplaat met afzuiging

BORA PURA Kookplaat met afzuiging

BORA PURA Kookplaat met afzuiging komt uit de lijn Bora Pure. Het is een kookplaat met afzuiging naar buiten. Heb je geen plaats om de lucht af te voeren d.m.v. buizen? Kies dan voor de BORA PURU. Deze leveren we dan met een filter. De Bora PURU is een echte eyecatcher in jouw droomkeuken. Maar naast dat de BORA mooi is, is hij ook zeer functioneel en durven wij wel te zeggen dat hij beter afzuigt dan de gemiddelde afzuigkap!


Aansluiting op aantal fasen2
Afzuigcapaciteit luchtafvoer625.7 m3/uur
Commerciële breedte76 cm
BasiskleurZwart
Aansluitwaarde7600 W
ConditieNieuw in doos
Alle specificaties

Vragen over de PURA BORA? Bel: 0226-355340

  Bel mij voor meer informatie

Specificaties PURA BORA Kookplaat met afzuiging


De informatie bij dit product komt van de site van BORA om je te informeren.
Wij kunnen de juistheid en/of volledigheid echter niet garanderen.

Online vraag & antwoord PURA BORA Kookplaat met afzuiging

Stel je vraag
Totaal: 1 vraag
Bezoeker
Vraag:

mijn huidige gaskookplaat heeft als buitenmaat 76 cm. Past de Bora Pura dan ook automatisch?

Geplaatst op: 12 februari 2023 - 16:58
Keukenloods.nl
Antwoord:

Dit is niet altijd zeker. U zult er toch achter moeten komen wat de binnen maten zijn om zeker te weten of de bora pura hier in zou passen.

Geplaatst op: 12 februari 2023 - 16:58

Reviews PURA BORA Kookplaat met afzuiging

Voeg een review toe
PURA
Gemiddeld beoordeeld:
9

Totaal: 2 reviews
Door: Marijke Julien  |  15-12-2022 22:41
10/10

We hebben zelf wat aanpassingen moeten maken qua afbuiging naar buiten qua buizen systeem maar zijn super tevreden met de Bora pura! Heel vriendelijk qua gebruiksgemak! Aansluiting met bekabeling heeft wel een telefoontje met de speciale hulp lijn van bora gekost maar deze service is heel fijn te noemen! Vanuit keukenloods verliep de levering snel en zonder problemen!

In bezit: een maand

 • Gebruiksgemak
 • Vormgeving
 • Mogelijkheden
 • Duurzaamheid
Door: Wim van der Hoeven  |  15-10-2021 16:19
8/10

Gebruiksgemak: heel eenvoudig te bedienen Vorm: is mooi strak Mogelijkheden:zijn beperkt tot 4 pitten. Duurzaamheid: kan slechts gevoel uitspreken: Lijkt Ietwat kwetsbaar

In bezit: een paar weken

 • Gebruiksgemak
 • Vormgeving
 • Mogelijkheden
 • Duurzaamheid

Garantie PURA BORA Kookplaat met afzuiging

Je krijgt standaard 2 jaar fabrieksgarantie en service op de 'BORA PURA' als je deze bij Keukenloods.nl koopt. Dit is hetzelfde als bij een winkel met een fysieke showroom.

In de garantieperiode wordt het product hersteld door de fabrikant/importeur. Ook winkels met een eigen technische dienst geven de storingen in de garantieperiode vaak door aan de fabrikant. Keukenloods.nl neemt een actieve rol in de begeleiding van garantiegevallen.

Om niet onnodig de servicedienst in te schakelen, adviseren wij jou bij gebreken in eerste instantie contact met onze klantenservice op te nemen. Wellicht is het probleem ook al telefonisch te verhelpen en anders hebben de medewerkers de juiste telefoonnummers en (e-mail)adressen van de servicedienst. Je ontvangt op de 'BORA PURA' 2 jaar fabrieksgarantie.

Bezorgen & Afhalen PURA BORA Kookplaat met afzuiging

Bezorgen

Bezorgen is, tenzij anders vermeld, GRATIS op elk leveradres binnen Nederland, m.u.v. de Waddeneilanden.

Oude apparatuur
Indien van tevoren aangegeven wordt bij de bezorging het oude apparaat, mits losgekoppeld en klaargezet, meegenomen.

Aflevering
De goederen worden binnen bezorgd mits het in de doos door de deur kan en de ruimte vrij toegankelijk is zonder trappen. Koelkasten en fornuizen breder dan 60 centimeter worden naast de vrachtwagen gelost. De klant dient zorg te dragen voor de bescherming van vloeren en wanden in de woning. De afleveringsplaats en datum worden in overleg afgesproken. Een uitgestelde levering is mogelijk tot maximaal 1 jaar na de opdracht. Wij leveren uitsluitend Nederlandse modellen.

Bezorgafspraak
Het annuleren van een afspraak dient minimaal 48 uur van tevoren aan ons te worden gemeld. Ben je op de afgesproken dag niet thuis als de chauffeur er is? Dan wordt een nieuwe afspraak gemaakt. Hiervoor worden €30,- extra bezorgkosten in rekening gebracht.

Betaling
Alle vermelde prijzen zijn incl. 21% btw
Wij vragen geen aanbetaling bij een bestelling.
Betalen via bank of giro is mogelijk mits deze betalingen bij ons zijn bijgeschreven vòòr aflevering.

Factuur
Bij levering ontvang je de factuur.


Afhalen

Je kunt je bestelling ook afhalen in ons magazijn in Opmeer. Deze is elke werkdag en op zaterdag geopend van 8.00 tot 16.00 uur. Je kunt hier pinnen, contant betalen is niet mogelijk.

Keukenloods.nl BV
De veken 330
1716 KJ Opmeer

Uiteraard kun je je bestelling ook in één van onze filialen afhalen, je dient dan wel bij je bestelling aan te geven in welk filiaal. Wij zorgen er dan voor dat je bestelling in het gekozen filiaal gereed staat.

Fabrikant PURA BORA Kookplaat met afzuiging


BORA
BORA
Innstrasse 1
6342
Niederndorf
Over BORA

In harmonie met het milieu Wij zien onze verantwoordelijkheid voor onze klanten, onze medewerkers en ons milieu. Bovendien stellen wij hoge eisen aan de esthetische vormgeving en de hoogste eisen aan de kwaliteit van onze producten en onze service. Door productie in Duitsland en Oostenrijk waarborgen wij dat we aan deze eisen kunnen voldoen. Wij maken uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen zoals roestvrij staal en zien af van grondstoffen die schadelijk zijn voor het milieu. Wij fabriceren hoogwaardige producten die goed zijn voor de mensen en niet schadelijk voor het milieu. Onze producten zijn van begin af aan gericht op duurzaamheid: het basisprincipe van ons gepatenteerde kookveldafzuigsysteem is effectiever en energiezuiniger dan conventionele wasemafzuigkappen. BORA zuigt minder kostbaar verwarmde omgevingslucht af want wij werken met slim toegepaste stromingssnelheden en niet met grote luchtvolumes. De energiezuinige motor bespaart stroom en ontwikkelt aanzienlijk minder geluid, reiniging en onderhoud zijn zeer eenvoudig en de hoogwaardige materialen zorgen voor een lange levensduur. Onze kookvelden worden gefabriceerd zonder giftige toevoegingen. Wij zorgen voor korte aanvoerwegen door de regionale opzet van onze leveranciers en productielocaties. Op deze manier aanvaarden wij de verantwoordelijkheid voor de volgende generaties.

Bron: BORA

Service & Informatie BORA
Telefoon service: 0226 355 340

Downloads PURA BORA Kookplaat met afzuiging

  Maatschets

  Maatschets PURA

  Print maatschets


  Je hebt Adobe Reader nodig om pdf bestanden te bekijken,
  heb je deze nog niet geinstaleerd klik dan op Get Adobe Reader!