Keukenloods.nl - Inbouwapparatuur en keuken specialist

Bereikbaar voor
al je vragen.
7 DAGEN PER WEEK
0226-355340

Check onze winkel voorraad

Online status:
Op voorraad

Productinformatie OHSETA BLING

TypenrOHSETA
MerkBLING
Kleur-
GlasJa
Extra infoBling keuken onderhoudset
Extra info4delig
Prijs€ 25,-
ConditieNieuw in doos

Vragen over de OHSETA? Bel: 0226-355340

  Bel mij voor meer informatie


Keukenloods.nl blog De laatste tips en trends in keukenland

Specificaties OHSETA BLING

Meer informatie

Bling ECO RVS Spray is een ecologische spray voor de reiniging en bescherming van RVS, chroom en gepolijste metalen en aluminium oppervlakken in uw keuken. Het verwijdert moeiteloos vlekken van onder andere werkbladen, keukenmachines, afzuiginstalaties, kookplaten, etc. Bling ECO RVS spray laat een egale, langdurig vuilafstotende, glanslaag na waardoor de levensduur van uw keuken wordt verlengd en het onderhoud van deze oppervlakken eenvoudiger wordt.

Bling ECO Glass Sray is een gebruiksklare ecologische glas en interieurreinigingsspray. De spray verwijdert moeiteloos stof, vuil en Vet- & vingertastvlekken van inductiekookplaten, spiegels, glas, tegels, hoogglans kunststof en gelakte oppervlakken. Het droogt absoluut streeploos op en laat geen residu of blauwe waas achter. Door dagelijks gebruik blijven de oppervlakken van uw keuken kras-, vet- en vuilvrij waardoor de levensduur wordt verlengd en het onderhoud wordt vereenvoudigd.

Bling ECO Kitchen Spray is een universele, sterk ontvetende ecologische reinigingsspray voor de reiniging van alle oppervlakken in uw keuken. De spray kan worden gebruikt voor de reiniging van werkbladen, achterwanden, keukenapparatuur, keukenmachines, etc. Door dagelijks gebruik blijven de oppervlakken van uw keuken vet- en vuilvrij waardoor de levensduur wordt verlengd en het onderhoud wordt vereenvoudigd.

De Bling ECO keukenwerkdoek is een duurzame uitwasbare microvezeldoek. Ecologisch zeer verantwoord doordat de microvezels met hoge waterdruk zijn gecreeerd zonder toepassing van vervuilende chemicalien. De Bling ECO keukenwerkdoek is een echte alleskunner en is breed inzetbaar.


De informatie bij dit product komt van de site van BLING om je te informeren.
Wij kunnen de juistheid en/of volledigheid echter niet garanderen.

Online vraag & antwoord OHSETA BLING

Er zijn nog geen vragen gesteld, stel hier je vraag!

Stel je vraag

Reviews OHSETA BLING

Er zijn op dit moment nog geen reviews voor dit product!

Voeg als eerste een review toe

Garantie OHSETA BLING

Je krijgt standaard 2 jaar fabrieksgarantie en service op de OHSETA van BLING als je deze bij Keukenloods.nl koopt. Dit is hetzelfde als bij een winkel met een fysieke showroom.

In de garantieperiode wordt het product hersteld door de fabrikant/importeur. Ook winkels met een eigen technische dienst geven de storingen in de garantieperiode vaak door aan de fabrikant. Keukenloods.nl neemt een actieve rol in de begeleiding van garantiegevallen.

Om niet onnodig de servicedienst in te schakelen, adviseren wij jou bij gebreken in eerste instantie contact met onze klantenservice op te nemen. Wellicht is het probleem ook al telefonisch te verhelpen en anders hebben de medewerkers de juiste telefoonnummers en (e-mail)adressen van de servicedienst. Je ontvangt op de BLING OHSETA 2 jaar fabrieksgarantie.

Bezorgen & Afhalen OHSETA BLING

Bezorgen

Bezorgen is, tenzij anders vermeld, GRATIS op elk leveradres binnen Nederland, m.u.v. de Waddeneilanden.

Oude apparatuur
Indien van tevoren aangegeven wordt bij de bezorging het oude apparaat, mits losgekoppeld en klaargezet, meegenomen.

Aflevering
De goederen worden binnen bezorgd mits het in de doos door de deur kan en de ruimte vrij toegankelijk is zonder trappen. Koelkasten en fornuizen breder dan 60 centimeter worden naast de vrachtwagen gelost. De klant dient zorg te dragen voor de bescherming van vloeren en wanden in de woning. De afleveringsplaats en datum worden in overleg afgesproken. Een uitgestelde levering is mogelijk tot maximaal 1 jaar na de opdracht. Wij leveren uitsluitend Nederlandse modellen.

Bezorgafspraak
Het annuleren van een afspraak dient minimaal 48 uur van tevoren aan ons te worden gemeld. Ben je op de afgesproken dag niet thuis als de chauffeur er is? Dan wordt een nieuwe afspraak gemaakt. Hiervoor worden €30,- extra bezorgkosten in rekening gebracht.

Betaling
Alle vermelde prijzen zijn incl. 21% btw
Wij vragen geen aanbetaling bij een bestelling.
Betalen kan contant of met PIN* bij de chauffeur. Een betaling via de bank kan ook, maar dient bij ons te zijn bijgeschreven voor aflevering. *PIN: Let op! Je kunt maximaal €2250,- pinnen, tenzij anders met jouw bank afgesproken.

Factuur
Bij levering ontvang je de factuur.


Afhalen

Je kunt je bestelling ook afhalen in ons magazijn in Opmeer. Deze is elke werkdag en op zaterdag geopend van 8.00 tot 16.00 uur. Pinnen is hier mogelijk.

Keukenloods.nl BV
De veken 219
1716 KJ Opmeer

Uiteraard kun je je bestelling ook in één van onze filialen afhalen, je dient dan wel bij je bestelling aan te geven in welk filiaal. Wij zorgen er dan voor dat je bestelling in het gekozen filiaal gereed staat.

Fabrikant OHSETA BLING


BLING
BLING
Gragtmansstraat 3
5145 RA
Waalwijk
Service & Informatie BLING