• +3
  • Ross
  • Joep
  • Barry
  • Janneke
  • Ruud
  • Jaleel
  • Juan

Rechte keukens

Op zoek naar een rechte keuken? Wij loodsen je erdoorheen!

Als je een smalle ruimte beschikbaar hebt voor een keuken, is een rechte keuken een perfecte optie. Deze keukenopstelling is compact en past in veel verschillende soorten ruimtes. Ben je bang dat een rechte keuken niet genoeg ruimte voor inbouw opties heeft? Maak je dan niet druk! Alle benodigde inbouwapparatuur past met gemak. Er kunnen genoeg bovenkasten worden geplaatst waardoor je het maximale uit jouw ruimte haalt.

Bekijk assortiment

Keuken inspiratie voor een rechte keuken

Op zoek naar keuken inspiratie voor een rechte keuken? Wij helpen je graag! Een rechte keuken is misschien klein, maar dat betekent niet dat je geen opties hebt om je keuken helemaal naar jouw wens in te richten. Je kunt namelijk zorgen dat er genoeg bovenkasten zijn, waardoor je extra veel ruimte hebt om al jouw servies uit te stallen. Daarnaast heeft deze keukenopstelling genoeg ruimte voor een mooie geïntegreerde koel-vrieskast combinatie, inbouw oven en inbouw vaatwasser. Een kleine kamer of wand kan op deze manier optimaal worden benut. Wil je graag dat jouw rechte keuken opvalt? Kies dan voor een opvallende kleur, zoals bijvoorbeeld rood. Op deze manier ziet niemand jouw prachtige keuken over het hoofd! Bekijk voor meer inspiratie onze Pinterest en Instagram pagina.

Meer keukeninspiratie
Rode keuken

Rechte keukens voor iedere keukenstijl

Rechte keukens passen in vrijwel alle keukenstijlen. Kies bijvoorbeeld voor een nostalgische keukenstijl, deze stijl past perfect bij een wat oudere woning zoals een grachtenpand in de stad. Je kunt hierbij kiezen voor opvallende keukengrepen en sierlijke randen voor op de keukenkasten. Wil jij liever een moderne keukenstijl? Dan zijn er ook genoeg opties! Kies bijvoorbeeld voor een witte hoogglans keuken met een opvallende moderne afzuigkap. De glanzende keukenkasten geven jouw keuken een chique en moderne uitstraling.

Bekijk alle keukenstijlen

Rechte keuken met houten elementen

Voor- en nadelen rechte keuken

Een rechte keuken is vaak smal en klein waardoor je minder ruimte hebt dan andere keukenopstellingen. Het grote voordeel hieraan is dat deze keukenopstelling juist in de kleinste en smalste ruimtes van jouw woning past. Hierdoor kun je ruimtes optimaal benutten. Dit zorgt ervoor dat deze keukenopstelling in vrijwel iedere woning geplaatst kan worden. Een rechte keuken is gebruiksvriendelijk doordat alles binnen handbereik is. Hierdoor kun je met veel plezier heerlijke gerechten bereiden of gewoon een lekkere pizza in de oven plaatsen.

Rechte keuken

Wil jij ook een rechte keuken kopen?

Wil jij graag een rechte keuken maar weet je niet precies welke je wilt? Maak dan een afspraak in een van onze Keukenloods.nl filialen. De afspraak is geheel vrijblijvend. Wil je liever nog meer inspiratie op doen? Bekijk dan ons ruime assortiment rechte keukens op onze website of bezoek één van onze showrooms om ze in het echt te bewonderen. Wil je graag meer informatie? Dan kan je ons ook altijd even bellen! Je kan ons bereiken op 0226-355340.

Maak direct een afspraak
Zwarte rechte keuken
Gerald

Keuken of apparatuur kopen? Wij loodsen je erdoorheen!

Heb je een vraag? Wij willen je graag helpen!
Kies een van de onderstaande mogelijkheden om contact op te nemen met een van onze specialisten.
Wil je langskomen in een van onze filialen? Dat kan! Bekijk hier waar onze winkels zijn gevestigd.