• +3
  • Ross
  • Joep
  • Barry
  • Janneke
  • Ruud
  • Jaleel
  • Juan

Waar let ik op bij het verplaatsen van mijn koelkast?

Waar let ik op bij het verplaatsen van mijn koelkast?

Ga je verhuizen, word je koelkast vervangen of is het tijd voor de grote schoonmaak en moet de koelkast of koel-vriescombinatie van zijn plaats? Met wat voorbereiding is het verplaatsen van een koelkast een eenvoudige klus die enkel wat spierballen vereist.

Zorg er als eerste voor dat het apparaat leeg is. Haal alle producten uit zowel het koel- als vriesgedeelte en ga verder met het ontdooiproces.

Afhankelijk van het merk en model lees je in de handleiding van jouw koelkast hoe het ontdooiproces exact moet worden uitgevoerd. Nadat de koelkast is ontdooid, is het verstandig om de losse onderdelen met tape vast te zetten (denk aan legplateaus, groentelades en deurvakken).

Indien je de koelkast gaat vervoeren, is het niet altijd mogelijk de koelkast rechtop te houden. Is de koelkast liggend vervoerd; laat het apparaat na het vervoeren dan een uur of 12 rechtop staan alvorens deze aan te sluiten. Is de koelkast staand vervoerd; wacht voor alle zekerheid dan minstens 6 uur alvorens het apparaat aan te sluiten.

Meer advies nodig?

Wil je graag meer tips over het verplaatsen van je koelkast? Of wil je graag passend advies voor jouw verhuissituatie? Neem dan gerust contact met ons op via e-mail, WhatsApp of telefoon. Onze productspecialisten staan klaar met een antwoord op jouw vragen.

Neem contact met ons op

Op zoek naar een nieuwe koelkast?

Op zoek naar een nieuwe koelkast? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij hebben een grote selectie van koelkasten voor je om uit te kiezen. Of je nu op zoek bent naar een kleine koelkast voor uje appartement of een grote voor je huis, wij hebben precies wat je nodig hebt. En als je niet zeker weet welke maat je nodig hebt, kan onze handige keuzegids je helpen dat uit te zoeken. Dus waar wacht je nog op? Bekijk onze selectie en vind vandaag nog de perfecte koelkast voor jouw huis!

Gerald

Keuken of apparatuur kopen? Wij loodsen je erdoorheen!

Heb je een vraag? Wij willen je graag helpen!
Kies een van de onderstaande mogelijkheden om contact op te nemen met een van onze specialisten.
Wil je langskomen in een van onze filialen? Dat kan! Bekijk hier waar onze winkels zijn gevestigd.